Şimdi Ara

Asha serisi, S40 için Nokia Software Recovery Tool 6.0.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •  Asha serisi, S40 için Nokia Software Recovery Tool 6.0.1


    Nokia Software Recovery Tool 6.0.1 - Nokia telefonları için

    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525568

    - Tool now support only Nokia legacy products and the latest First category Nokia phones. For Lumia support has moved to Windows Phone Recovery Tool.


    quote:

    Nokia Software Recovery Tool kullanimini gerektirecek durumlar,

    1) Yazilimsal problemler ya da yazilim güncelleme problemi yasiyorsaniz, telefonunuzu kurtarmak için Nokia Software Recovery Tool (Nokia Yazilim Kurtarma Araci)’ni kullanabilirsiniz. Eger telefonunuz yaptiginiz islemlere cevap vermiyorsa, telefonunuzun ekraninda dönen çarklar varsa, telefonunuz takili kaliyorsa (donmalar oluyorsa) ya da telefonunuz açilmiyorsa (çalismiyorsa), Nokia Destek Noktalarina basvurmadan önce, yeni kurtarma aracini kullanarak telefonunuzu kendiniz onarabilirsiniz.

    Nokia Yazilim Kurtarma Araci’ni kullanmaya baslamadan önce telefonunuzdaki verileri yedekleyin (eger mümkünse).

    Bilgisayarinizin desteklemesi gereken özellikler;

    Microsoft Windows 7 veya üstü.
    Telefonunuzu bilgisayara baglamak için USB kablosu.
    Minimum 4GB bos depolama alani.
    NOT! Nokia Yazilim Kurtarma Araci tarafindan yüklenen dosyalar 4GB kadar olabilir, ve internet baglantisi ve telefon modeline bagli olarak, uzun zaman alabilir.

    Nokia Yazilim Kurtarma Araci’nda yardim alimi;


    Nokia Yazilim Kurtarma Araci hakkinda yardim alabilmek için ve sorulariniza cevap bulabilmek için, Nokia Yazilim Kurtarma Araci’ni açin ve açilan herhangi bir ekranda ‘’?’’ sembolüne tiklayin.

    2) 8007000d Hata Kodu ile karsilasiyorsaniz;

    Bu hata kodu ile karsilasmanizin sebebi, cihazinizda bulunan veri ile güncellemenin indirmesi gereken veri arasinda uyumsuzlugun olmasidir. Bu hatanin nedeni asagidaki 3 sebepten biri olabilir;

    Cihazin perakende olmamasi (bir mühendislik cihazi, bir promosyon yarismasindan saglanmis olmasi).
    Cihazda var olan yazilim görüntüsünün bozuk olmasi.
    Görüntünün kasten manipüle edilmis olmasi, cihaza tarafinizdan veya baska kisiler tarafindan yapilan yeniden yapilandirma ayarlari(hacklenmis cihaz, uygunsuz yazilim yüklenmesi vb.)…lütfen unutmayiniz, bu karsilasabileceginiz en son olasiliklardan biridir ancak mümkündür.

    8007000d Hata Kodu'nun Çözüm yolu;

    Eger yeniden yüklemek veya kurmak sorununuzu çözmez ise, telefonunuzu yeniden baslatmaniz gerekmektedir (Ayarlar>Sistem>Hakkinda>Telefonunuzu Sifirlayin). Telefonunuzu yeniden baslatmak yardimci olmaz ise size en yakin Nokia Destek Noktasi’na gidin ya da Nokia Software Recovery Tool (Nokia Yazilim Kurtarma Araci) kullanarak telefonunuzu kurtarmayi/yazilimi yeniden yüklemeyi deneyin.

    Nokia Software Recovery Tool programi; Lumia serisi, Asha serisi, S40 telefonlari (USB kablo ile), Symbian ^3 ve S60 serilerine sahip telefonlari desteklemektedir.

    WIFI baglantisi kullanamadiginiz veya WIFI baglantisinda kesilme vs gibi problem yasadiginiz için OTA (Over The Air) güncelleme alamiyorsaniz, cihaziniz için yayinlanmis olan en son güncellemeyi bu programi kullanarak kurabilirsiniz. Bu arada OTA güncellemeler sadece güncellemenin gerektirdigi kadar veri indirirken (örn. 50-100MB), bu programla yapacaginiz güncellemeler cihaz yaziliminin tamamini internetten indirecektir, aklinizda bulunsun. (örn. 1-2GB)

    Bu program cihazinizdaki tüm kisisel verileri SILECEKTIR. Programi kullanmadan önce kisisel verilerinizin yedegini almayi unutmayin. Hatta sadece, baska çareniz kalmadiginda, ihtiyaç aninda cami kiriniz misali, bu programi kullanin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-Militarist -- 6 Eylül 2015; 14:26:45 >







  • Nokia Software Recovery Tool 6.0.1 - Nokia telefonları için

    http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=525568

    - Tool now support only Nokia legacy products and the latest First category Nokia phones. For Lumia support has moved to Windows Phone Recovery Tool.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.