Şimdi Ara

asgari ücretle nasıl geçiniyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günümüzde anne-baba çalıştığını düşünürsek ve 2tanede cocuk asgari ücretle nasıl geciniyorlar ya akıl alır gibi degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şu şartlarda asgari ücretle geçinmem için bekar ve tek başıma yaşıyor olmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Management

Şu şartlarda asgari ücretle geçinmem için bekar ve tek başıma yaşıyor olmam lazım.
    o da pek değiştirmiyor ki. İstanbulda eğer can ve mal güvenliğinin olmadığı bir semtte yaşamak istemiyorsan ortalama kira MİNİMUM 1.500-2000 arası başlıyor + aidat.
    Buna doğalgaz, elektrik, su, internet, mutfak masrafı eklendiğinde nasıl başarıyorlar anlamıyorum.
  • Asgari alan cok yok herkes 3 bin aliyor en az.

• quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

Asgari alan cok yok herkes 3 bin aliyor en az.
    Hocam verilere göre asgari ücretle geçinenler %40 ın üzerinde?
  • 4100 tl

1500tl kira + faturalar

geriye 2600 tl kalıyo niye geçinemesin :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Hocam verilere göre asgari ücretle geçinenler %40 ın üzerinde?

Alıntıları Göster
    Hocam o sgk'nin 4-5 sene once yayinladigi veri resmi olarak cogu isveren iscinin primini sigortasini asgari ucretten yatirdigindan oyle gorunuyor. Asgari ucret alan o kadar cok degil cevremde ve calistigim yerler de hep boyleydi. 4 bin aliyor misal asgari olarak gosteriyorlar resmiyette.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asgari ücret ne kadar olmalı ?
    4 yıl önce açıldı
    2023 Asgari ücret ne olur ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Köle gibi düşün işten eve evden işe insan olduğunu hatırlatan hiç bir hobiymiş aktiviteymiş hiç bir şey yok hayatının aktivitesi fatura kredi kartı kira ödemesi.

• Gerçekten çok zor, ve hele tek kişi çalışıyorsa her şey çok pahalı yaşam standartları çok pahalı sadece günü geçirebilmek için yaşanan hayat düşün öyle gerçekten yardımcımız olsun.
  • bizim güvenlikçi mikail abi vardı ben ona maykıl abi derdim herneyse ev onundu 4 tane çocuğu vardı adam güvenlikçi mayışıyla geçiniyordu sanırsam tatil günlerinde de bir akrabasının bakkalında takılıyormuştu
  • Allah cocuklarin rizkini verir karşim öyle deme

• Valla bende anlamıyorum geçinenlere helal olsun. Adam hem arabada alıyor evide var 2 kişi asgari ücretin max.500 TL fazlasını alıyordur.benim şahsen evime 8000 TL gelirim var ay sonunda birşey kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser_jan -- 13 Nisan 2020; 9:12:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

Asgari alan cok yok herkes 3 bin aliyor en az.
    Kaynak oturma organin mi kanka?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev kira değilse geçinilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: aştayn

Bu mesaj silindi.
    Birkaç örnekle milyonları mı genellediniz?
  • Çogu fabrikada asgari ücretle çalişiyor gösteriyor.bankaya asgari yatiriyor geri kalanı elden veriyor 3 yerde çaliştim böyle buna neden müsade ediliyor o yüzden veriler çok çikiyır🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bekar olup anne babasının yanında kalan kişi eve para vermediği sürece geçinir.
    Evliyim, evde eşim ve 2 de çocuğum var ve asgari ücretle geçiniyorum diyen kötü bir evde kalıp ancak karnını doyurur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.