Şimdi Ara

Asgari ücret en az 2.500 lira olmalıdır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ürettiğin bişey yok her şey dışardan ama gel gelelim asgari ücreti tl bazında alıyorsun ve bize komik rakamlar veriyosun. Hadi bişey üret üstünede vergi koyda alalım o da yok. Yurt dışından getir üstüne öküz yüküyle vergi koy sanki dolar kuru yetmezmiş gibi. Adama diyorum ki maaşımda eksiklik olabilir şükret diyor ulan diyorum maaşım eksik yatmış ne şükürü ? Şükret diyor şükret. abi adamın ağzı kokuyor hala şükür diyor yav 1300 lira alıcan ne şükürü edicen baştakiler şükür ediyormu sence ? Sen şükür ettikçe adamlar paraları götürüyor pırlanta ortaklığına giriyor vergiyi %0 a çekiyor sen hala şükret diyorsun Türk insanı din ile kandırılıyor , bakın dine laf atmıyorum fakat din ile kandırılmak asırlardır süregelen bişey. Konu açıldı karabasan yok uyku felci dedim o bilimsel açıklaması var diyorum. SAÇMALAMA YAVV BANA GELDİ BÖYLE ÜSTÜME OTURDU KALKMADI BİSMİLLAH DEDİM GİTTİ Diyor

Kafanızın içindeki şeyi lütfen kullanın.

• Yol yaptik duble hemide huloggggg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstikrar var nankörlük yapmayın
  • yol daha onemli. yol olmasa para sana nasil ulasacak?
  • asgari ücre 2500 olmasın şu vergilerin yüzde 75 i kalksın o bile yeter o dediğim oranda saçma olan vergiler hakkı kalan 25 dir
  • Bir o kadar da vergi, resim, harç, haraç yükler yine aldığın para devletin kasasına girer ve hiçbir şey değişmez. Hatta bu çakallar bu arada allem edip kallem edip kasaya daha fazla atar ve sen sana haşırt ettiğiyle kalırsın, tıpkı şu son zamda olduğu gibi. Bir de üstüne "Asgari ücreti şu kadar yaptık, istikrar, cehape zihniyeti bunu yapabilir miydi?!?!" gibisinden o kadar sağlam propaganda yaparlar ki bunu milyonlarca seçmen her türlü yer. İktidarlık her türlü cepte yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bir o kadar da vergi, resim, harç, haraç yükler yine aldığın para devletin kasasına girer ve hiçbir şey değişmez. Hatta bu çakallar bu arada allem edip kallem edip kasaya daha fazla atar ve sen sana haşırt ettiğiyle kalırsın, tıpkı şu son zamda olduğu gibi. Bir de üstüne "Asgari ücreti şu kadar yaptık, istikrar, cehape zihniyeti bunu yapabilir miydi?!?!" gibisinden o kadar sağlam propaganda yaparlar ki bunu milyonlarca seçmen her türlü yer. İktidarlık her türlü cepte yani.

para artıcak ama alım gücüde artıcak yani asgari ücret arttı diye herşeye zam gelmeyecek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100.000 TL para değil
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Bir o kadar da vergi, resim, harç, haraç yükler yine aldığın para devletin kasasına girer ve hiçbir şey değişmez. Hatta bu çakallar bu arada allem edip kallem edip kasaya daha fazla atar ve sen sana haşırt ettiğiyle kalırsın, tıpkı şu son zamda olduğu gibi. Bir de üstüne "Asgari ücreti şu kadar yaptık, istikrar, cehape zihniyeti bunu yapabilir miydi?!?!" gibisinden o kadar sağlam propaganda yaparlar ki bunu milyonlarca seçmen her türlü yer. İktidarlık her türlü cepte yani.

Zaten şuanda AKP'yi ayakta tutan çok büyük bir propaganda gücünün olması. Televizyon ve gazetelerde sayı olarak üstünler olayları da manipüle edip bizim cahil, eğitimsiz, sorgulayamayan, düşünemeyen, -saf- halka bir güzel yediriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: shail123

asgari ücre 2500 olmasın şu vergilerin yüzde 75 i kalksın o bile yeter o dediğim oranda saçma olan vergiler hakkı kalan 25 dir

Şuna eminim bu ülkede sadece maaş üzerinden gilir vergisi alınsa %20,israf olmasa,yardım paraları harbiden yoksula gitse yine devlet sapasağlam ayakta kalır maaşlarda 3000 üzeri olur.

Ama en önemlisi kar marjı çok yüksek ürünlerin tam anlamıyla yerli üretimi yapılıp dışa satılsa (araba,uçak,telefon,bilgisayar,işlemci vs vs) işte o zaman ferah bir ülke oluruz.

Tabi tarımda sağlam bir zemine oturtulunca.

• 2500 tl oldugu anda olaylar olur 1300 tl iken bu kadar sorun olursa 2500 olsa kiyameti kopartirlar

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Teoride çok güzel şeyler o dediklerinin yarısı anında diğer yarısıda zaman içinde yapılabilecek şeyler ama öyle bir yönetim nerde bunları yapıcak. Yarısını dahi yapsa yeter

• Bülent Arınç, israf olmasa vergi almaya gerek kalmayacağını söylemişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hümiyettin -- 7 Haziran 2016; 22:18:07 >
  • 2,500₺ olduğunda ekmek 2₺ yakıtta litre başına 10₺ olur.Böylece alım gücün düşer.
    Sadece vergileri biraz düşürseler yeter.

• Onlar artmıcak işte . Vergi düşmez halk vergi oranından anlamıyo o kapasite yok

• MrCaner kullanıcısına yanıt
    Seninde arz-talep dengesini anlayabilecek kapasite yok.

• asgari ucreti devlet kendi cebinden mi verecek? maliyet artarken urunlerin fiyati nasil artmayacak?

• Millet hala para ile giderin orantısı anlayamamış.

Toplu taşıma 25 kuruş olsa, Etin kilosu 5 lira olsa, akaryakıt ve arabadan vergi az alınsa sana 1.300 lirada yeter.

Türkiye'de zam zihniyeti asgari ücret 5000 lira olsa aynı gece ekmek 5 lira benzinin litresi 15 lira olur.

Bu şekilde devam ettiği sürece sen zam almıyorsun kardeşim, sadece kandırılıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 6 Haziran 2016; 9:57:17 >
  • kilicoglu K kullanıcısına yanıt
    Ürünlerdeki vergi oranı düşerek

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

vergi oranı düşse 2500 TLye gerek yok 1000 TL de yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilicoglu

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

vergi oranı düşse 2500 TLye gerek yok 1000 TL de yeter.

ya zaten oran orantıyla alakalı bu yani 2500 lira olup %20 vergi düşebilirler ve ya 1000 lira yapıp çok daha yüksek vergi oranı düşebilirler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.