Şimdi Ara

asereje hangi dilde?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • numberone'da sürekli çıkıyo bu günlerde 3 kız söylüyo baya hareketli bi şarkı ama dili bana çok yabancı geldi acaba hangi dil bilen varmı?
    ==las ketchup&asereje==
    ben rusça falan diye tahmin ediyorum yada slav kökenli bi dil
    saygılar...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Asereje Hangi Dil?

"Asereje" şarkısı, 2002 yılında İspanyol ikilisi Las Ketchup tarafından seslendirilen bir reggaeton hit şarkısıdır. Şarkının sözleri ağırlıklı olarak İspanyolca olmakla birlikte, "Asereje ha, de je, de jebe tu de jebere sebiunouva" sözleri birçok kişi tarafından yanlış anlaşılmıştır.

Şarkının sözlerinde geçen "Aserejé" ve "De Je" ifadelerinin İspanyolca'da herhangi bir anlamı yoktur. Bu ifadeler, İspanyolca konuşmayanların İspanyolca sesleri taklit etme girişiminden kaynaklanmıştır. "Ha" ve "Je" sözcükleri ise İspanyolca "de" edatının telaffuz edilme biçimidir.

"Sebiunouva" sözcüğü ise İspanyolca "sabihinueva" sözcüğünün yanlış telaffuzudur. "Sabihinueva" kelimesi, İspanya'nın Málaga şehrinde 1999 yılında gerçekleşen bin yıllık kutlamalara atıfta bulunmaktadır.

Sonuç olarak, "Asereje" şarkısının sözleri, İspanyolca ve İspanyolca konuşmayanların İspanyolca'yı taklit etme girişimlerinden oluşan bir karışımdır. Şarkının diline "Aserejece" veya "Ketchup dili" gibi isimler verilmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İspanyolca kökenli gibi. Latin Amerikan veya İspanyol sanırım grup.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Arkadia®</i>
    <br />İspanyolca kökenli gibi. Latin Amerikan veya İspanyol sanırım grup.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    haklısın baktım ispanyada su an bunlar liste bası ama raul'un o kadar röportajını dinledim bu kadar hızlı deil sanki ispanyolca.ama sarkının söylenisinden öyle galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu hangi şarkı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.