Şimdi Ara

Asassins Creed Moralim Bozuk

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar asassins creed oyunu benım aşk acımı geçiren tek oyun Oyundaki o ezio family müziği ve oyunun hikayesi oyunu sanki bana yaşatıyor ve şuanda moralım cok bozuk HD 6870 ekran kartımı sattım 7950 almak için 7950 içinde 3 4 ay beklemem gerekiyor oysaki asassins creedin 1 - 2.cisini bitirmişsim brotherhood'un ortalarındaydımkı boyle bir saçmalık yaptım ne güzel revelations'dan devam edicektim moralim bozuldu

• Ne diyelim hocam, geçmiş olsun yahu. Satmasaydın piyasaya çıkmadan iyiymiş ama
  • Okadar moralini bozmaya gerek yok bu seferki oyunun seneryosu diğerleri kadar doyurucu değil bana göre(revelations dan bahsediyorum.üzüleceksen brotherhood a üzül.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 13 Ocak 2012; 16:47:26 >
  • 6970 neyine yetmiyor
  • elindeki kart zaten işini görürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

Okadar moralini bozmaya gerek yok bu seferki oyunun seneryosu diğerleri kadar doyurucu değil bana göre(revelations dan bahsediyorum.üzüleceksen brotherhood a üzül.)

Vallahi hocam, revelations oynadım ılk baslarını hosuma gıttı brotherhoodu bıtırmek ıcın fazla ılerıye gıtmedım, Oyunun konusu guzel revelations nasıl olucak bilmiyorum ama hem hd 7950 almak ıstememın sebebı GTA V Buda var işin içerisinde yanı kısacası 1 veya 1.100 para biriktiricem o ekran kartını almak ıcın psu'yu degıstırmeyı dusunmuyorum sanırsam : Epsılon FSB Group 600 W 80 Plus yeter diye düşünüyorum o karta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.