Şimdi Ara

Asansorde Kalsaniz Ne Yapardiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Not: Asansorde telefonunuz cekmiyor
    Not 2: Asansorde wireless yok ve komsu evlerin wirelessina baglanamiyorsunuz

• 3g diye birşey var ordan haber verirdim telefon çekmese bile
  • Tepinirdim asansörde. Nasıl olsa birileri mutlaka duyup servisi çağırırdı. Sorun olmazdı yani
  • Arkadaşla beraber kalmıştık. O bozuntuya verme demişti. Halbuki bizden başka kimse yoktu
  • cevahir migrosun yük asansöründe 1 saat kalmıştım. asansörün içinde 1,5 ton yük vardı. manav aracı gelmiş. paso elma yemiştim. hiç unutmam.
  • Genelde asansörlerde böyle durumlar için bir düğme oluyordu bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin--06

3g diye birşey var ordan haber verirdim telefon çekmese bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekne mi alirsiniz yazlik mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çavuşu tokatlarım
  • yanımda sevgilimde olsa çok canlı şeyler yapardımda

tek kalsan bağırırdım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Genelde asansörlerde böyle durumlar için bir düğme oluyordu bildiğim kadarıyla.

ya senden önce dövmeli ağabeyler gelip o tuşu söktüyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 9 Mayıs 2011; 21:21:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

Genelde asansörlerde böyle durumlar için bir düğme oluyordu bildiğim kadarıyla.

bir adet zil,bir adet telefon ve bir adet hava düğmesi oluyor bunlar standart bildiğim kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder61

quote:

Orijinalden alıntı: huseyin--06

3g diye birşey var ordan haber verirdim telefon çekmese bile

Açıklarımda ban yemek istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudal

cevahir migrosun yük asansöründe 1 saat kalmıştım. asansörün içinde 1,5 ton yük vardı. manav aracı gelmiş. paso elma yemiştim. hiç unutmam.

.............
  • kapıyı açar çıkarım.
  • Geçen ay asansördeyken elektrikler kesilince Yarım saatten fazla kalmıştım tam iki katın arasında. Babamı aradım geldi söylene söylene anahtar buldu açtı kapıyı üst kattan zar zor çıktım o alandan. Ben tam çıktım Oh be dedim Elektrikler geldi. Ben başladım sövmeye tabi.
  • Masturbasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri
    Geçen ay asansördeyken elektrikler kesilince Yarım saatten fazla kalmıştım tam iki katın arasında. Babamı aradım geldi söylene söylene anahtar buldu açtı kapıyı üst kattan zar zor çıktım o alandan. Ben tam çıktım Oh be dedim Elektrikler geldi. Ben başladım sövmeye tabi.

aynısı bana olmuştu aklıma geldikçe tüylerim diken diken oluyor. Bende tam iniyordum ki elektrikler gitti. Kapıyı açtılar ama çıkacağım alan dar bende sıkısa sıkısa aradan çıktığım an birden elektirkler geldi ve asansör aşağı indi eğer bi 3 4 saniye geç kalsaydım asansör beni 2 ye bölerdi.
  • seviyorum ama kimi
    en tatlı birisini
    nasıl anlatsam sana
    ilk harflerine baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

off içimm fena oldu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.