Şimdi Ara

Asansörde kaldim ve olanlar oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar an an anlatiyorum eve gittim asansorun onunde bekliyorken merdiven boslugunda yukaridan asagi dogru duran bir hortum gordum dedim heralde merdivenleri yikiyorlar (harbidende oyleymis) ardina asansor geldi bindim biz 6. Katta oturuyoruz ve 6 ya bastim cikiyorum hersey normal bi anda yukardan tak diye bi ses geldi hemen asansor durdu ve yukardan sular dokulmeye basladi acayip derecede korktum dusunun asansordesiniz o ses geliyor ve yukardan sular dokuluyor elektrik carpma ihtimali var sular biraz daha gelse bogulma sansiniz var havasiz kalma derdiniz var her turlu sey olabilir 4. İle 5. Kat arasinda kalmisim aninda bagirmaya basladim asansorde kaldim kimse yok mu diye yukardan sular dokulmeye devam ediyodu ustumde islandi o kadar cok bagiriyorum ama duyan yok kimse yok ardina telefondan karsi komsuyu aradim muhammed abi geldi dedi bas tuslara felan ise yaramadi tabiki ardina sulari unuttugum icin ben bi anda yine ayni pat diye ses geldi meger kapici merdivenleri yikiyormus yikarken cati tarafindanda asansor yikansin diye su dokuyomus soyledim muhammed abiye cikti soyledi kapiciya asansorun anahtari varmis onda eve gidip alip geleyim dedi zaten 10 dakika olmus bekleyeli bide kapici gitti geldi 40 dakika surdu psikolojikmidir nedir boyle nefes darligi cekmeye basladim (astim ve kronik bronsit hastasiyim) ardina adam geldi acmak icin yarim akilli kafasiyla anahtarida delige gecirir gecirmez kirmis ardina yoneticiyi arattirdim yaylaya cikmislar yoklarmis aradim asansorcuyu gelin acil diye adamlar takmadilar bile 10 dakika sonrasinda bu sefer asansorun ustunde yazan numarayi aradim actilar onlar gelecek diye bekledim 35-40 dk arasinda surdu gelmeleri derken yukardan bi kere daha su dokuldu ve asansor 1 kat asagi dustu kafami cama carptim asansore yigildim bildiginiz iyice korktum asansorculer acmaya calisiyo ama korkmuslar onlarda ya duserse yine asagi ardina asansoru yukardan actilar halatlari kontrol etmek icin sonra bi halat takmislar guvenlik halati mi neymis actilar kapiyi ciktim disari o sinirden kapiciya saldirdim gozum donmustu bildiginiz.. ardina bi baktim kapici zebaniye donustu ve bana vurdu dedim sen mi vurursun asansor boslugundan asagi attim öldü gerekli sebeplerim var cok ceza alirmiyim yardimlarinizi bekliyorum..

Edit: ... Dan sonrasi uydurmadir gercegi soyle oldu kapiciya 4 yada 5 yumruk attim galiba sonra cektiler beni tuttular ciktim eve 20 dakika sonrada kapi caldi kapici geldi ozur diledi felan kapattik konuyu babam bilmiyor bilse heralde kapiciyi yarin goremezdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TownSportif -- 20 Ağustos 2014; 0:17:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Okumayın zebani kapıcı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zebani varsa biz yokuz.

• Oh oh okumadım kı okumadım kı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orasini sonradan uydurdum gercegi anlatiyorum ardindan adama saldirdim bildiginiz 3-4 yumruk attim felan zar zor tuttular sonra ciktim eve bide asansorcuye 60 tl verdim

• Hangi zebani
  • genelde asansörde tel çekmez,apartmanın karşısında baz istasyonu var heralde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla bizde cekiyor nedenini bende bilmiyorumda karsimizdada tedas var elektrikte gitmiyor kolay kolay

• Ama su olayı gerçek bende kaldım iş yerinde aşağı doğru sular akıyordu. Elektriği kesip elle çıkardılar asansörü.

• ShaNexxx kullanıcısına yanıt
    Hepsi gercek yani yaptigim yorumu oku kardesim

• Pisman oldunuz mu okuyanlar ona gore okuyacam?

• kandorfeyta kullanıcısına yanıt
    Oku gercek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.