Bildirim
'artiz ne arar lan bazarda' canlı canlı yaşadım !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Az sonra anlamayıp " Ulan s.lak bu baska olay bız ızledık zaten" dıyen bırılerı cıkabılır
Merak ettım o laftan sonra ne dedın bayana
_____________________________ Sσмєтιмєѕ уσυ ¢αη ƒιη∂ ∂αуℓιgнт ιη тнє ∂αякηєѕѕ... -
no ss no güvenquote:
Orijinalden alıntı: Jr09
Az sonra anlamayıp " Ulan s.lak bu baska olay bız ızledık zaten" dıyen bırılerı cıkabılır
_____________________________ -

harddiskmi ne harddiski? harddisk ne arar la bazarda. ben öyle bişey görmedim ben 55 yaşındayım. biz aa araba alışverişine geliyok buraya
ne tıgırtı vaar ne sıgırtı var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majorümsü Minör -- 8 Aralık 2009; 17:29:13 >_____________________________ Bütün günler ölüme gider, son gün varır.
Montaigne -
yaw bişey merak ediyorum onun neresi komik normal bir vatandaşa bir muhabir sormuş artist varmı pazarda ne demesini bekliyordunuz çok normal bi şekilde artist ne arar pazarda demişquote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Léonardo
yaw bişey merak ediyorum onun neresi komik normal bir vatandaşa bir muhabir sormuş artist varmı pazarda ne demesini bekliyordunuz çok normal bi şekilde artist ne arar pazarda demiş
artış var mı pazarda dio güzel kardeşim
artiz mi ne artizi artiz ne arar la bazarda dio cevaben
ve bizde buna gülüyoruz evet gülüyoruz
yaw bişey merak ediyorum onun neresi komik normal bir vatandaşa bir muhabir sormuş artist varmı pazarda ne demesini bekliyordunuz çok normal bi şekilde artist ne arar pazarda demiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guess Who -- 8 Aralık 2009; 17:25:10 >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
artış diyor muhabir
artist değil._____________________________ -
-
Yav ne diyorsa diyo Harbidende hiç komik değil. Absürt bir olay ama öyle kahkaha-kopmaların yaşanacağı bir olay değil. Zaten okan bayulgende geçen haftaki programında videosunu izletmişti kimse gülmemişti. Burda işte belli yaş seviyesindekiler gülüyor o yüzden normal karşılıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-815DA1408quote:
artış diyor muhabir
artist değil.
Alıntıları Göster
_____________________________ -gerçek imzam bu değildir-
-
quote:
bu yoruma gülünür işte
quote:
Orijinalden alıntı: The Narrator
Yav ne diyorsa diyo Harbidende hiç komik değil. Absürt bir olay ama öyle kahkaha-kopmaların yaşanacağı bir olay değil. Zaten okan bayulgende geçen haftaki programında videosunu izletmişti kimse gülmemişti. Burda işte belli yaş seviyesindekiler gülüyor o yüzden normal karşılıyorum.
+1
quote:
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
quote:
bu yoruma gülünür işte
Hayır adam artiz diyo, oda ne artışı diyo ?
tam tersi mi yoksa
Orijinalden alıntı: MeLancoliq MeLody
quote:
bu yoruma gülünür işte
Hayır adam artiz diyo, oda ne artışı diyo ?
tam tersi mi yoksa 
Alıntıları Göster_____________________________
-
hıquote:
Orijinalden alıntı: e.kale
Yan yatır diyen çıkmamış hayret.
Alıntıları Göster_____________________________ Üniversiteyi bitirene kadar free trial, sonra pay-to-win'e dönüyor hayat. Kollayın kendinizi iyi level kasın yoksa boss'lara yem olursunuz. -
Bugün otobüste bizzat "Baba akü yok!" diyoloğunu duydum. Tabii Vizonteleden duydukları belliydi sonrada güldüler ama söyliyim dedimquote:
Orijinalden alıntı: 61gün
hı
Alıntıları Göster
Yanayım Yanayım Ateşlerde Yanayımquote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Bugün otobüste bizzat "Baba akü yok!" diyoloğunu duydum. Tabii Vizonteleden duydukları belliydi sonrada güldüler ama söyliyim dedim
Alıntıları Göster
O Kırmızı Dudağından Bir Öpücük Alayım
kop koppp
hayır aslında orda beyefendi artist misiniz diyor
_____________________________ Verus Nullus Omnis Licitus
Benzer içerikler
- istanbul avm ler listesi
- hitler in konuşması almanca
- tachymeter nedir
- mideden su sesi gelmesi
- polyester mont sıcak tutar mı
- deprem bildirimi uygulaması
- penis nakli
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler