Şimdi Ara

Artık USB'si olan Her Fotoğraf Makinası 3G'li :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Artık USB'si olan Her Fotoğraf Makinası 3G'li :)

Bunun icin öncelikle usb girişi olan bir fotoğraf makinasına ihtiyacımız elbetteki olacak :)
    Gerekli ekipmanlar;

1 adet USB kablosu : Link
    1 adet OTG Kablosu : Link
    Son olarak Android telefona ihtiyacımız var :)

Resimde görmüş oldugumuz gibi uygulama basit;
    Fotograf makinasına usb kablosunu baglıyoruz,
    Onu da OTG kablosu ile telefona bağlıyoruz.

Dosya yöneticisi ile çektiğimiz fotografları anında telefonda görüntüleyebiliyoruz ve çektiğimiz yüksek çözünürlükteki fotoğrafları anında paylaşabiliyoruz ya da göndermek istediğimiz paylaşım noktasına direkt olarak iletebiliyoruz :)

• Bilmeyenler için yararli bir konu.Bir program vardi.Otg kablosu ile telefondan fotoğraflari alabiliyor, diyafram, enstantane gibi degerleri degistirerek telefon üzerinden cekim yapabiliyorduk.Bu sayede uzaktan kumandaya ihtiyacimiz kalmiyordu.Ama sanirim program paraliydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Bilmeyenler için yararli bir konu.Bir program vardi.Otg kablosu ile telefondan fotoğraflari alabiliyor, diyafram, enstantane gibi degerleri degistirerek telefon üzerinden cekim yapabiliyorduk.Bu sayede uzaktan kumandaya ihtiyacimiz kalmiyordu.Ama sanirim program paraliydi.

Anladıgım kadarıyla yine otg kablosu ile fotograf makinesine baglı kalıyoruz değil mi bu bahsettiğiniz şekilde?
  • Evet gene de otg kablosuna ihtiyacimiz var :)
    Yalniz program 8$mış.Isteyene yarin ismini verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 30 Ekim 2013; 0:25:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Evet gene de otg kablosuna ihtiyacimiz var :)
    Yalniz program 8$mış.Isteyene yarin ismini verebilirim.

Aslında otg kablosu ile telefona bir baglantı olacaksa pek telefon üzerinden resim ayar yapıp resim cekmeye gerek duyulmaz sanırım.
    Tabı bu uygulamayı kullanmadıgım ve bilmediğim için bu sekılde görüş bildiriyorum ama kullananlar için faydası olabilir :)
    uygulama ismini merakla bekliyorum, inceleyeceğim kesinlikle :)
  • Programda fotoğraf makinesinde olmayan bir mod varsa belki kullanılabilinir.(.örnek olarak bulb modunda 3-5 dakikalık fotoğraflar çekmek gibi.) Program ismini bende merak ettim.
  • Program bu:https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.chainfire.dslrcontroller
    Makineyi telefondan tamamen kontrol edebiliyoruz.Yanlış anlaşılma olmasın.Programı kullanmadım,sadece bir yerde görmüştüm tavsiye veriyorum.Kumandanız varsa zaten gerek yok gibi duruyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İos la oluyormu acaba böyle şeyler.
  • Uygulama güzelmiş bugünde konudan habersiz otg kablosu almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan erkul

Uygulama güzelmiş bugünde konudan habersiz otg kablosu almıştım

O zmn yeni 3G'li fotograf makineniz hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINLASINN

İos la oluyormu acaba böyle şeyler.

Denemek lazım, Apple için USB dönüştürücü aparatı varsa eğer belki kullanım saglanabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.