Şimdi Ara

Artık Uğraşmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki gündür yine şampiyonluk gölgelendi olaylarla. Renkdaşlara tavsiyem artık kendi adımıza bu konuyu kapatıp şampiyonluğu kutlamamız. Bizi ilgilendiren bir durum yok. Yanlışı yapanlarla mağdur olan kurum arasında olan bir olay. Ne savunma zorunluluğumuz var ne de açıklama yapma mecburiyetimiz. Bırakalım suçlular cezasını çekiyorsa çeksin. Biz şampiyonluğumuzun keyfine bakalım. Dikkatli bakarsanız, bazıları mağduriyetten faydalanıp şampiyonluğu gölgelemek için elinden geleni yapıyor. Biz de bu konunun üstüne düşerek istediklerini veriyoruz. Yoldan geçen adamın yaptığı cidden bizi ilgilendirmiyor

• Değil mi? Daha önce hiç bu kadar oldubittiye getirilen şampiyonluk görmemiştim.
  • Sebebi bu olaylar degilki, zaten 2 aydir sampiyonsunuz, dun sadece resmilesti, o yuzden fazla cosku olmadi kanimca, ha ayni olaylar gecen sene bize de oldu burak yıldırim öldu hatayda sehitler oldu, kutlayamadik bile 2 mars caldilar bitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katılıyorum,bizim şampiyonluk yine güme gitti
  • Bizim şampiyonluğumuz güme gitmez. Ama birilerine çok dokunduğu kesin.
    Hep bir şeyi bahane edip, deli danalar gibi bögürmeleri o yüzden.
    Ülkede adına basın diyen bir takım dallamanın tahrikleride ortada.
    Fenerbahçe'ye yapılanları yazmalar, ama bunlara bir şey olmasa bile çarpıtarak bunları galyana getirirler. En az üç gün manşette tutarlar.
    Bunlar da hazır bekliyorlar zaten. Fenerbahçe'nin altında ezilmeyi başka nasıl örtecekler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 deki sampiyonluk gibi organizasyon olacak mi stadda? Oyle bir sey yapsak cok guzel olur? Danslar gosteriler isik sovlari havai fisekler vs.

Boyle cok yavan oldu.

• Hiçbirşey güme gitmedi , gölgelenmedi.Çıldırırcasına kutladık şampiyonluğu Türkiye'nin dört bir yanında.Daha bitmedi kutlamalarımız.11 mayısta önce stad da ardından caddese YİNE büyük bir coskuyla kutlayacağız şampiyonluğu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunotheKid

2011 deki sampiyonluk gibi organizasyon olacak mi stadda? Oyle bir sey yapsak cok guzel olur? Danslar gosteriler isik sovlari havai fisekler vs.

Boyle cok yavan oldu.

Tff ye karabük maçının cuma günü olması için başvurduk.Eğer onay verirlerse 11 mayıs pazar günü Stadımızda kutlama töreni olacak önceki şampiyonluklarda olduğu gibi.

Kabul etmezlerse son maçtan sonra yapacağız belirlenecek bir tarihte.Daha asıl kutlama yapılmadı , bu sadece ara sıcaktı

• Hüzünle yazılmış mesajları okudukça kahkaha atıyorum. Giçte gölgelenmedi. Bizim içimizdeki aynı kafayı yaşayanlarda benzerini yapardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Arkadaşlar iki gündür yine şampiyonluk gölgelendi olaylarla. Renkdaşlara tavsiyem artık kendi adımıza bu konuyu kapatıp şampiyonluğu kutlamamız. Bizi ilgilendiren bir durum yok. Yanlışı yapanlarla mağdur olan kurum arasında olan bir olay. Ne savunma zorunluluğumuz var ne de açıklama yapma mecburiyetimiz. Bırakalım suçlular cezasını çekiyorsa çeksin. Biz şampiyonluğumuzun keyfine bakalım. Dikkatli bakarsanız, bazıları mağduriyetten faydalanıp şampiyonluğu gölgelemek için elinden geleni yapıyor. Biz de bu konunun üstüne düşerek istediklerini veriyoruz. Yoldan geçen adamın yaptığı cidden bizi ilgilendirmiyor

Paşa be, sizin şampiyonluğunuza kim gölge duşurdu allah aşkına ? Yine sizin taraftar. Ben bakıyorum, Riera-Melo kavgası kadar yer bulmadı basında bu olay.

Kutlayın bence doya doya, seni tebrik ediyorum.

Ayrıca açık çağrı; bayan baskette şampiyonuz istersen girelim iddiaya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.