Şimdi Ara

Artık TR'ye geçmeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler oyuna başlayalı 4 yıla yakın zaman geçti. tr serverı açıldığından beri de baya zaman geçti ama tüm arkadaşlarımın oraya geçmesine rağmen ben hala westteyim. westte benle aynı seviyede olan arkadaşlarım oraya geçince daha yüksek liglere çıktılar hemen. ve yüksek liglerde oyuncu kalitesinin kötü olmadığını söylüyorlar. üstüne rp fiyatları ve arkadaşlarla birlikte oyayabilme olayı var. siz olsanız ne yapardınız?

• geçerdim ve senin durumundayken geçtim zaten 2 hafta önce
  • Bana kalsa oyunu bırak LoL öldü de, geçme TR işkence la
  • başlık açardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Bana kalsa oyunu bırak LoL öldü de, geçme TR işkence la

bırakmıştım aslında ama yasuo'yu görünce onu denemek için girdim ve tekrar başladım.

sağolun cevaplar için. bir de nick değiştirmek istiyorum. server değiştirirken bunu bedavaya getirmenin yolu var diyorlardı. türkiye'de kendi nickimle hesap açsam oraya geçerken bedavaya nick değiştirmemi istiyormuş galiba bunu yapan var mı hiç?
  • Bence geçme

• Ben Tr den West e geçerken yapmıştım dediğini oluyor öyle. Ama hesabı direk West te açmış olman lazım. Tr den West e geçip, sonra tekrar West den Tr ye geçersen eski nickini veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık rahat olabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tr'ye geçmemin tek sebebi arkadaşlarımın da geçmesiydi.şimdi çoğu weste geçti.bende geçtim o yüzden.tr'de oyuncu kalitesi aynı ancak westte oynamanın verdiği tecrübeden dolayı(yani oyunu uzun zamandır oynayan ve bilen kişiler) tr, en başlarda daha kolay gelecektir.ancak westin tek güzel yanı herkes oyununa bakıyor.tr'e herkes pro olduğu için süreki bir laf dalaşı var.kafan rahatsa geçme hiç.ama arkadaşlarla oynamak da ayrı zevki.
  • çok kararsız kaldım
  • iki yerde hesabım var kafam rahat :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

çok kararsız kaldım

dostum lig için geçilir birtek tr ye westde gold 4 hesabım tr ye geçtim silver 2 attı 4 günde gold 1 e çıktım ama 1 haftadır plat olamadım belki daha uzun zaman oldu
  • ben brolaf verdikleri zmn geçmiştim o ara sandstorm kata falan da vardı garene ve sivire de beleş kostüm aldım bi kaç tane rp ile skin aldım sonra baktım tr daha zor avrupaya göre 6vs4 oynuyon oyunları bi kişi karşı takıma geçiyo avrupaya geri döndüm
  • geç
  • westi türklerden arındırmaya yardımcı olun derim

• 2 gün önce niye geçmedin bedavayken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilpackage

2 gün önce niye geçmedin bedavayken

şimdi baktım da hala 0 rp. demek ki tr serverı açıldığında verdikleri geçiş hakkı duruyor hala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VladBey

Ben Tr den West e geçerken yapmıştım dediğini oluyor öyle. Ama hesabı direk West te açmış olman lazım. Tr den West e geçip, sonra tekrar West den Tr ye geçersen eski nickini veriyor.

hocam ben rp almak için bir kere tr'ye geçip geri weste dönmüştüm. ondan dolayı nickim tr'de kullanılıyor görünüyor yani kendi nickimle hesap açamıyorum tr'de. şimdi geçince de yine aynı nicki verecek anladığım kadarıyla. bunu supportla görüşmeyi düşünüyorum. nasıl olsa tr'ye geçirmeye çalışıyorlar türkleri, bence anlayışla karşılayıp geçiş sırasında nick değiştirmeme izin verecektir. vermezse geçmeyeceğim, sağol söylediğin için.
  • Geçme bence hocam.
  • soloq girersen sinir hastası olabilirsin

• Hep arkadaşlarınla oynayabileceksen geç. Arada oynayacağım, genelde soloQ takılacağım diyorsan geçme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.