V

Çavuş
15 Şubat 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 46 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar. Başlıkta da belirtildiği gibi kasa + monitör 20k bütçe sistem önerilerinizi bekliyorum. Kasa + monitör önerisi iyi olur. Lol ve csgo tarzı oyunlar oynanacak. Teşekkürler.

Arkadaşlar bütçe başlıktaki gibidir. Ekran kartı NVDIA olan ve parçaları VATAN dan alınacak olan(burası önemli) sistem tavsiyelerini bekliyorum. Şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar.
Merhaba arkadaşlar.
Bütçem 10.000 TL. INTEL-NVIDIA sistem önerisinde bulunursanız çok memnun olurum. Lütfen AMD önerisinde bulunmayın. Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar. Bugün bi LG G2 aldım fakat eve geldiğimde bir türlü kablosuz modeme bağlayamadım. Wi-Fi ı açıyorum, modem gözüküyor. Dokunuyorum üstüne, şifreyi soruyor. Şifreyi giriyorum, ''Kaydedildi,güvenli'' yazıyor. Tekrar üstüne tıklıyorum, bağlan diyorum, tepki vermiyor. İnternette çözümünü aradım fakat bulamadım. Bilenler yardım ederse sevinirim.
Arkadaşlar dün bir internet kafeye gittim oyun için. Yükleme esnasında ve oyun sırasında fare görünmez oluyor. Hareket ettirdiğim zaman ise hızlı bir şekilde yanıp sönerek gidip geliyor. LoL de fareyi görememek ne kadar kötüdür anlarsınız heralde. SOn vuruş yapıcağım zaman baya zorluyor gerçekten. Bunun çözümünü bilen varsa bir yardım ediverin.
Arkadaşlar bilgisayarımda bir virüs var .exe uzantılı dosyaları indirmeme izin vermiyor. Görev yöneticisini de iptal ediyor. Açmak için her seferinde başlat-çalıştır a gpedit.msc yazıp ayar veriyorum. İnternetten biraz araştırdım Sality virüsü neden olur yazıyor heryerde. Ca anti virüs programını indirip kurdum tarama yaptırdım 280 tane sality virüsü buldu karantinaya aldı. sonra sildim hepsini. ama hala aynı sorun devam ediyor. Lütfen bilen biri varsa yardımcı olun. indirmenin % 99.99 undan sonra indirme donuyor ve daha fazla indirmiyor.https://store.donanimhaber.com/fc/e8/d7/fce8d798959174e3332e0d7727a4420f.JPG
 .exe uzantılı dosyaları indiremiyorum
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
E2140 @ 1.60 GHz
1.60 GHZ, 1.00 GB RAM

MS Windows XP SP3 NVIDIA GeForce 7300 Le

Arkadaşlar sistem bu ne kadar berbat olduğunun farkındayım ama bununla lol oynamanın bi yolu var mıdır?
Arkadaşlar bu programla youtube dan 1080p video indirebiliyor muyuz? Ben seçeneklerden 1080p yi seçsem bile inidirilen video 720 p kalitesinde oluyor, var mıdır bunun bir çözümü?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 89
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.822 (Bu ay: 241)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.