Şimdi Ara

Artik Paper Rogue Acacaksiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar Paper Rogue'lerin tercih edilmeme sebebi Defans'inin az olmasidir Fakat PUS'ta satilan Vallkynie Armor ( Bole bisilerdi )'lara AC Basabiliyorsunuz.Boylelikle hem attackiniz fazla oluyor.Hemde Defansınız en azından FP kadar oluyor.
    EDIT:Fazla dogru bir bilgi olmayabilir.Cunku ben daha denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vLkN! -- 30 Nisan 2007; 23:00:32 >

• ARTIK PAPER ROUGE DİYE BİR ŞEY KALMADI LVL SINIRI 70 KEN YAPILABİLEN BİR ŞEYDİ AMA ARTIK YETERSİZ KALAN BİR TAKTİK BELKİ YENİ AÇILAN SERVERIN BAŞLARINDA İŞE YARAR AMA GERİSİ BOŞ
  • keşke deneyip daha ayrıntılı bi bilgi verseydin
  • Fd den önce olsa anlardım ama şimdi paper rogue kullanmanın bir anlamı yokki fd den sonra herkes saglamlaştı belkide rüyamızda görebilecegimiz itemler şimdi bize yetmiyor.
  • Biliyorumda aklıma oyle geldi.Arddream da ise yarar diye dusundum
  • Devir Defance Devri
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagdasacar

Devir Defance Devri

+1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Two handed sword mu? Dagger mi?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4_eVeR_K.O

quote:

Orjinalden alıntı: cagdasacar

Devir Defance Devri

+1907

AYNEN...
  • atağı bosver sen defans yap yapabildiğin kadar yoksa sadece kek olursun yapabileceğin tek sey ise spike town falan olur o da senin gibi defans vermemiş birisine buff ac yoksa yaparsın..
  • Hp basmanızı tercih ederim undying alırsınız
  • 67 lwl bir rogue hem dex 255 oluyor hemde +7 shell giyebiliyor
  • evet oyun +70 oldu zaten :D
  • papere gerek yok artık :D
  • istemez
  • adam keserek isim yapamazsın yatmazsan isim yaparsın bunu unutma defanssız rogue bi işe yaramaz bence ama dd 25 we iron set dual rol olursa bilemem. ama o zmanda paper olmazsınki madem bi char paper olucak dex manyagı olması lazım hp de cok dusuk oluo ayrıca sadece defans deillyani dedigim gibi saglam unique takın olursa olabilir..
  • şöyLe oLursa beLki İron Neck. DD25 Ske. beLt DuaL Rol DuaL Re +9 Dex Paper set
  • lvl 72+++ oldu millet dex zatn full paper olmanın ne anlamı var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

şöyLe oLursa beLki İron Neck. DD25 Ske. beLt DuaL Rol DuaL Re +9 Dex Paper set

roguede mage ve priest gibi paper olmaz malum üçüncü seviye armorlarda (plateler) hp istemez o yüzden tam paper olmaz ama dd25 plate varsa üstünede +9 plate giyersen durum değişir takılarda süper olmalı(rol ve re iron belt ) elindede en azından ss olmalı
  • Aynı soruyu ben ardream karakteri için sorabilirmiyim. Ardream de belki defans valkyrie almış paper rogue iş yapabilir.
    Ben de paper olan ardream rogue için fp+valkyrie defans ya da plate+valkyrie defans seçimi arasındayım?
    Yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Advanced -- 1 Mayıs 2007; 14:02:26 >
  • topic başlığında demişsin ''Artik Paper Rogue Acacaksiniz'' ama artık millet 80 e kasıo kimse paper rogue olmak istemez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.