Şimdi Ara

ARTIK NEŞELENİN(KONU FENA HALDE TUTTU SENDE GEL!!!) (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.476
Cevap
53
Favori
50.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bütün bu olanlar bir rüyaymış. uyandım ve yan odaya gittim. odaya girdiğimde emanetini sıvazlıyordu.
  • Sevecem yapacağınız işi... kokacam yav Hayvan gibi şi yapıyorsunuz dedim ve sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hatsune Miku -- 12 Haziran 2015; 1:44:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oturdum küfür etmeye devam ettim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aniden bilincin ne olduğunu çözdüm flash belleğe bilincimi aktarmayı başardım mutfaktaki mutfak robotuna bilincimi aktardığım gibi aynı bilinci taşıyamayan Evren ikilemlik karmaşası yaşayıp çöktü bilincim yerine geldiğinde asla olmadığımı farkettim peki ben yoksam bilincim neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByDeeLi -- 12 Haziran 2015; 2:10:31 >
  • Bilincimin bilinçaltından bilindinigini bildim.Bunu bilen bir bilgeye bilip bilmediğini bildirdim.Bilmiyorum bilader bilgisayarmiyim bileyim bide bilirkişilik bildiriminde bilgiclik bilgisi bildirme didi :(

• Sonra " hayvan gibi şii yapıyonuz yav yapacağınız işe.." dedim

• Çıktım taşın üstüne
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Çıktım taşın üstüne

• çıktığım taş değilmiş meğer, yıkıldım. ama yoluma devam ettim, çıkacak baska taşlar aradım. fakat bulamadım, ama bulduğum başka bişey vardı...

• Amam tanrım dedim

• Yok artık
    Yoh artık

• sonra uyandım hepsi rüyamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruling13 -- 12 Haziran 2015; 7:02:01 >
  • harbi tutmuş lan artılar eksiler havada uçuşuyor. çakın bana da bir eksi
  • Bi baktım tuvaletteyim.

• Derken bugün karne günü olduğunu hatırladım sessizce okula doğru yürüyordum..

• Zebani gördük. Zebanide beni gördü zebaniye selam dedim oda bana selam dedi nbr dedim ii sn dedi bende iyi dedim

• Zebaniye aram iyi oldu yoksa bu bir tuzak mıydı?

• bunları düşünürken ayağım birşeye çarptı!
  • Daha sonra akşam TV izlerken uykuya dalmisim. Kabus gördüm rüyamda ben bir ayiymisim meğer bir futbol maçında kaleye geçirdiler beni bir yandan düşünüyorum ayının kalede ne işi var diye bir yandanda üzerine gelen şutları kurtarmaya çalışıyorum. Gerçektende bir ayı olarak çok başarılıydım. Ta ki o 10 numarayı görene kadar. Top değil füze sanki 90a gidiyor tüm kuvvetimle bir uçtum kurtarıcaktımki topu meğer koltuktan düşmüşüm kafayı duvara vurunca uyandım sonra....

• Eyyorlaması bu kadarmış bende...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.