Şimdi Ara

Artık korkmuyorum,korkamıyorum. Sürekli düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yolda yürürken ve birseyi beklerken o kadar şey düşünüyorum ki ve hepsini birlikte düşünüyorum ki bazen başım ağrıyor. 1-2 sene önce psikolog bana antidepresan(ağır olanlardan) verdi be bende ilk ay kullanımın da sıkıntı çektim baya ve hatta 12 hap içip, soluğu hastanede alana kadar. Hastane de 24 saat kalıp çıktım ve uzun bir süre (3-5 ay) ilaç kullanmadım ama utangaçlık olduğunda ve sinirli olduğumda sürekli o ilacı almak istedim. Ama biraz düşündüğüm de o ilacın daha hafifini almayı düşündüm. İnternetten araştırıp aldım ve ilk 2 hafta 1 tane kullandım. Sonra 4'er 4'er kullanmaya başladım(ilaç kullandığı bilen yoktu). Bir süre kullandım ve tekrar bıraktım.
    Bir süre sonra utangaçlık vb. Gibi sıkıntıları tekrar çekip yeniden kullanmaya başladım ama bu sefer her gün 2 tane içip, kendimi iyileştirmeye çalıştım ve hatta başaralı olduğumda. Bir süre kullandıktan sonra (2 ay kadar) tekrar bıraktım. Ve şimdi çok fazla olmasa utangaçlık ve diğer sorunlarım yeniden başlamaya başladı gibi.

    Şimdi ne yapsam bilemiyorum. İlacı 4'er 4'er kullandıktan sonra korkmamaya başladım(karanlıktan,korku aletlerinden,cin gibi varlıklardan vb. Diğer şeylerden).
    Ama hayla bir kıza gidip onu sevdiğimi söylemem sanırım( uzun zamandır kızlardan hoşlanmıyorum bile, eski hoşlandığım kişiler ise yollu çıktı)

    Şimdi dersleri düzeltmek istiyorum. Ortalamam 65 ama bu Ülkeden çıkmak istiyorum(çok kalabalık). Hayalimde kendim tasarlandığım o müthiş evi inşaa ettirmek istiyorum.
    Ama şuan ne yapacağını bilmiyorum. Bi suredir maddi durumumuz baya kötü ve ailemden para almakta istemiyorum. Evden baya sıkıldım(dışarı çıkıyorum baya), hep aynı kelimeler, hep aynı davranışlar. İq testine girersem iyi birşeyler geleceğini düşünüyorum zaten arkadaşlar sekizin diyor ama değerlendiremiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam IQ testinden pek medet ummamak gerek.155-160 filan çıkmadığı sürece pek bi işinize yaramaz belgesi.genede karar sizin.ailenizden para almamak için ya çalışacaksınız,ya da yurtdışında çok iyi bir üni.yi kazanıp işadamlarından burs alacaksınız.başka türlüsü aklıma gelmiyor gelen varsa yazsın.umarım hayallerinizi gerçekleştirirsiniz ve bağımlılıktan kurtulursunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefil_Arbaletçi -- 11 Ocak 2016; 20:00:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergenlik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kavgadan çok korkuyorum
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.