Bildirim
ARTIK KAFAYI YİYECEĞİM [CHROME İÇERİR]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mozilla opera _____________________________ 
-
Sağol, bıktım artık chrome'dan _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: Reid Rider
Chrome kullanıyorum. Bazı resim ve ikonları göremiyorum. Sürekli hata 105 mesajını alıyorum. Yeni sekme açacağım zaman kullandığım sekme ana sayfaya dönüyor. Çıldıracağım artık
Bu sorunları yaşayan var mı? Chrome dışında ne önerirsiniz?
valla chrome den memnunum..
ne firefox,nede opera en iyisi chrome bana gore tık tık giriyorum problem yok
_____________________________ -
Benim gibi pcsine safari yükleyip donanımhabere girmeye çalışan var mı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain[Js]
quote:
Chrome kullanıyorum. Bazı resim ve ikonları göremiyorum. Sürekli hata 105 mesajını alıyorum. Yeni sekme açacağım zaman kullandığım sekme ana sayfaya dönüyor. Çıldıracağım artık
Çıldırma noktasına geldim artık. Hiç memnun değilim_____________________________ 
-
quote:
Söylediğin hiçbir hatayı 3-5 farklı PCde de almıyorum.
Aslında hertürlü browser 3-5 ay sonra yavaşlamaya başlıyor. Arada temiz kurulum yapmak lazım._____________________________
Leyla ile Mecnun -
quote:
Kardeş Chromede sorun yok.Bende kullanıyorum bende olmuyor dediklerin.Sen en iyisi sil yeniden indir.Yada pc de bir sorun ola bilir.Arkadaşın dediği gibi Chrome hepsinden iyi.Ama yinede değişmek istersen "Chromium"u deneye bilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N.M.Türk05 -- 11 Temmuz 2012; 12:18:24 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Benim gibi çoğu kişi de aynı problemi yaşıyor. Ama kimse çözüm bulamıyor. Çerezleri sildim, LAN ayarlarına baktım ama yine de aynı! _____________________________ 
-
quote:
Mozilla yükleyip, forumdaki firefox konusundaki ayarları uygulayınca aradaki farkı görürsün hocam. Test videoları da var. Bu da konu;
http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56771242_____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@
-
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
quote:
Mozilla yükleyip, forumdaki firefox konusundaki ayarları uygulayınca aradaki farkı görürsün hocam. Test videoları da var. Bu da konu;
http://forum.donanimhaber.com/m_53183389/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56771242
Sağol verdiğin link için. Artık chrome kullanmayacağım_____________________________ 
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Captain[Js]
quote:
Çıldırma noktasına geldim artık. Hiç memnun değilim
hocam ben cıktıgından beri kullanıyorum ve bana gore en hızlı tarayıcı chrome üstünede tanımam kardeşim.
Sağol verdiğin link için. Artık chrome kullanmayacağım
Birkaç eklentiyle beraber tadından yenmez. Chromedan daha stabil bana göre. Opera da hız bakımından iyidir.
_____________________________ # Kirli Sensör - Pentax Forum.Net #
Ahmet Teke ||| Flickr
@@@ || Olympus OM-D E-M5 || Olympus 45/1.8 || Lumix 14/2.5 || @@@ -
Of iyi be tamam adam sevmiyorum diyo zorla kullandırtcaksınız. Mozilla kullansın paşa paşa işte siz yokken alemin kralı Netscape'di uşaklar koçum boşver Mozilla kullan sen problem yaşıyosan. _____________________________ 
PlayStation dediğin balık etli olmalı!!! {FAT Kasa PS Destekçisi}PSN ID: Ozikoo -
Bi ara sürekli profiliniz doğru açılamıyor hatası alıyordum çok sinirlendim sildim firefox kullanıyorum. Chromdan dahada iyi bence
_____________________________ -
Safaride hızlı, onuda tavsiye ederim. _____________________________ -
Safari Hızlı diyen var _____________________________ | Intel i7 10700K | Msi Z590 MPG Gaming Carbon Wifi | Corsair 16GB 3600Mhz Vengeance RGB Pro | Corsair HX1200W PSU | Corsair MP600 M2 SSD | Msi 2070 Super Gaming X Trio | Corsair H100i Elite Capellix | Corsair 465X Kasa | -
Mozillayı yükledim, şimdilik güzel gidiyor. _____________________________ 
-
srware iron alt yapısı görünümü chrome ile aynı tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İşletim sistemin ne? _____________________________
Benzer içerikler
- kız arkadaşla izlenecek filmler
- sigara bozulur mu
- arı poleni kullananların yorumları
- damsız ne demek
- wifi isimleri
- en ilginç rekorlar
- yeşil nasim
- black friday
- discord açıldı
- deprem ağı izleniyor bildirimi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler