Şimdi Ara

Artık gençler evlilik istemiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
13.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavaş gelin, 10 yıl sonra bu başlıktakilerin en az %95 i evli - çocuklu olacak, ıkınsanızda sıkınsanızda hörelensenizde alın fava 10 yıl sonra eşleriniz ile okursunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: DooD_Rox

Benim cevremde de maddi durumu iyi olanlar evleniyor. Olmayanlar dugun masrafi, gecinemem sikintisi vs... sebeplerden dolayi evlenemiyor. Simdi senin cevrene goremi sekillenelim, benim cevreme gore mi? Arastirmani iyi yaparsan evlenme oranindaki dususun sebebini yukaridaki mesajda yazdiklarim oldugunu gorurusun.

Alıntıları Göster
    ben tek etken yok dedim. evlenmeyenlerin,kendine göre nedenleri var.

evlenmek isteyipte evlenen olduğu gibi, herşeyi olupta evlenmeyeni düşünmeyende çok.

Bjk , rahmetli başkanı hiç evlenmeden öldü, mhp lideri devlet bahçelinin ekonomik sorunları mı var? kendi tercihleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOMIX

Yavaş gelin, 10 yıl sonra bu başlıktakilerin en az %95 i evli - çocuklu olacak, ıkınsanızda sıkınsanızda hörelensenizde alın fava 10 yıl sonra eşleriniz ile okursunuz

Doğanın kanunu bu ama ne kadarı mutlu olacak kimi kavgayla ayrılacak, kaçı bıçaklayacak yada bıçaklanacak veya hastanelik olacak

Asıl önemli olan bu

Olması gereken evliliğin kolay kavgasız darp olmadan boşanmanın olmasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bağımsız_Yorum -- 25 Ekim 2018; 18:08:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben kendimi muhafaza ediyorum hocam ama çevremden öyle şeyler duyuyorum ki insan soğuyor bu işten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComradeMRX kullanıcısına yanıt
    Tamam sen kendine bol bol elleten kız alırsın artık mezhebiniz ne kadar genişse

O kızla birlikteyken daha önce başkasının altında inlemeleri aklınıza gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: OptimizedSettings

Tamam sen kendine bol bol elleten kız alırsın artık mezhebiniz ne kadar genişse

O kızla birlikteyken daha önce başkasının altında inlemeleri aklınıza gelsin
    bekarım.
  • quote:

Ben kendimi muhafaza ediyorum hocam ama çevremden öyle şeyler duyuyorum ki insan soğuyor bu işten
    Aynı psikolojiyi paylaşıyoruz hocam gerçekten durum felaket insanın umudu kırılıyor bakalım zaman gösterecek.

• Kız istemedikten sonra karşısındaki erkek ona ne yapabilir erkek 1 suçluysa kız 5 suçlu kimse kusura bakmasin

Ben sadece görüşümü belirttim siz kendi görüşünüzü yaşamaya devam edebilirsiniz buna diyeceğim birsey yok

• Ondan sonra bir iki şey yazınca yobaz çağdışı oluyoruz bazılarına göre

Ben kendimi muhafaza ediyorsam evleneceğim kişide kendisini muhafaza etmek zorunda

• bana neden tepki gösterdin? bende senle aynı düşüncedeyim.
  • bunu daha önce paylaşmıştım. hacının kızı ve yediği naneler

https://forum.donanimhaber.com/bosandiktan-sonra-aldatildigi-whatsapp-tan-ogrendi--134989600
  • Niye istesinler ki?

Tamamen gereksiz masraf. Hele de erkekler icin soygun. Akli basinda erkek sayisi arttikca evlilik sayisi azaliyor.

• quote:

Ondan sonra bir iki şey yazınca yobaz çağdışı oluyoruz bazılarına göre

Ben kendimi muhafaza ediyorsam evleneceğim kişide kendisini muhafaza etmek zorunda
    Kesinlikle hocam, bunun yobazlıkla alakası yok, benim bırak cinselliği sevgilim dahi olmadı bu yaşıma kadar, neden yaşamış kızla evleneyim?

Yaşamış zaten imkanı yok benle yapamaz bende onla yapamam evlensek 1 sene dolmadan boşanırız ve olan bana olur çünkü o pro olacak bir erkek gider bir erkek gelir, davul bile dengi dengine, bir erkek olarak gurur yapmadan olanı söylüyorum sevgili olmuş fakbadi yapmış kıza yetmem yetemem hiçbir konuda doyuramam neden evleneyim?

Yaşamış kız anca benim saflığımla gönül eğlendirmek için gelir sıkılınca ayrılır başka erkeğe geçer buna izin veremem çünkü ben o yolu seçmedim, o yolu seçen seçenle evlensin aynı durum kız içinde geçerli sevgili yapmamış fakbadi yapmamış kızda yapan erkekle evlenirse harab olur, tekrar söylüyorum davul bile dengi dengine, bu dediğime ne müslümanı ne hristiyanı ne ateisti ne deisti karşı çıkamaz çünkü olan bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Kesinlikle hocam, bunun yobazlıkla alakası yok, benim bırak cinselliği sevgilim dahi olmadı bu yaşıma kadar, neden yaşamış kızla evleneyim?

Yaşamış zaten imkanı yok benle yapamaz bende onla yapamam evlensek 1 sene dolmadan boşanırız ve olan bana olur çünkü o pro olacak bir erkek gider bir erkek gelir, davul bile dengi dengine, bir erkek olarak gurur yapmadan olanı söylüyorum sevgili olmuş fakbadi yapmış kıza yetmem yetemem hiçbir konuda doyuramam neden evleneyim?

Yaşamış kız anca benim saflığımla gönül eğlendirmek için gelir sıkılınca ayrılır başka erkeğe geçer buna izin veremem çünkü ben o yolu seçmedim, o yolu seçen seçenle evlensin aynı durum kız içinde geçerli sevgili yapmamış fakbadi yapmamış kızda yapan erkekle evlenirse harab olur, tekrar söylüyorum davul bile dengi dengine, bu dediğime ne müslümanı ne hristiyanı ne ateisti ne deisti karşı çıkamaz çünkü olan bu.

Alıntıları Göster
    yaş kaç hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

ben tek etken yok dedim. evlenmeyenlerin,kendine göre nedenleri var.

evlenmek isteyipte evlenen olduğu gibi, herşeyi olupta evlenmeyeni düşünmeyende çok.

Bjk , rahmetli başkanı hiç evlenmeden öldü, mhp lideri devlet bahçelinin ekonomik sorunları mı var? kendi tercihleri.

Alıntıları Göster
    uç örnekler vermişsinde. Futbolcular, şarkıcılar neden evleniyor peki. Sen bana 2 örnek verirsin aynı tipte evlenen yüzlerce örnek verebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DooD_Rox

uç örnekler vermişsinde. Futbolcular, şarkıcılar neden evleniyor peki. Sen bana 2 örnek verirsin aynı tipte evlenen yüzlerce örnek verebilirim.

Alıntıları Göster
    işte mutlak sonuç yok.

ama zenginleşen,gelişmiş ülkelerde evlilik düşüyor.bunu kanıtlarım.
  • quote:

yaş kaç hocam?

Alıntıları Göster
    Yaş 30 hocam, bak bu dediğimi herkes bilir yaşar ama kimse söyleyemez ben söylüyorum yaşamış kız benle yapamaz imkanı yok bende yapamam çok kısa sürede boşanırız o kızla, bide ben tek eşliyim buna inanıyorum karımı hiçbir konuda başkasıyla paylaşamam geçmiş ve gelecekte çünkü bende paylaşmadım, ilişki yaşamış birinin sevgisine inanmayan insanlardanım görüşü benim gibi olan kız varsa evlenirim yoksada yoktur ama azda olsa olduğuna inanıyorum Allah biryerden karşısına çıkarıyor insanın sadece sabır, ben hiç sevilmedim sevmedim arzuluyorum cinselliğide aşkıda ama bekliyoruz işte.

• quote:

Yaş 30 hocam, bak bu dediğimi herkes bilir yaşar ama kimse söyleyemez ben söylüyorum yaşamış kız benle yapamaz imkanı yok bende yapamam çok kısa sürede boşanırız o kızla, bide ben tek eşliyim buna inanıyorum karımı hiçbir konuda başkasıyla paylaşamam geçmiş ve gelecekte çünkü bende paylaşmadım, ilişki yaşamış birinin sevgisine inanmayan insanlardanım görüşü benim gibi olan kız varsa evlenirim yoksada yoktur ama azda olsa olduğuna inanıyorum Allah biryerden karşısına çıkarıyor insanın sadece sabır, ben hiç sevilmedim sevmedim arzuluyorum cinselliğide aşkıda ama bekliyoruz işte.

Alıntıları Göster
    haklısın hocam.

bu konuda ekşide yazı okumuştum, adam manava gidiyor, şeftali alıyor, manavcı satmadan şeftaliyi yalıyor ama yemiyor, peki sen artık bu şeftaliyi alır mısın?

kız konusu bu, herkesle şapur şupur, sonra namuslu ayağı yapıp evlenmek istiyorlar.

• quote:

Abartma hocam ülkede evlilik dışı yaşayan insan oranı %70 olsun, hala %30’u öyle değil, insanları umutsuzluğa kapırmayın, siz kendinizi muhafazanedin bir yerden karşınıza çıkar.

Alıntıları Göster
    Benim dunya hayatında ümidim kalmadı, ahiretten ümidim var. Her ne kadar dualarda "bize dünyada da iyilik ver ahirette de" desem de desek de, dünyayı sömürenlerin yüzünden ne maddiyat kalmış ne ahlak kalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

haklısın hocam.

bu konuda ekşide yazı okumuştum, adam manava gidiyor, şeftali alıyor, manavcı satmadan şeftaliyi yalıyor ama yemiyor, peki sen artık bu şeftaliyi alır mısın?

kız konusu bu, herkesle şapur şupur, sonra namuslu ayağı yapıp evlenmek istiyorlar.

Alıntıları Göster
    Öyle birşey yok kız yollu ise yapar ama erkek yapmak zorunda değil yapıyorsa ardından namuslu aramayacak başka bir yollu ile evlenecek bu kadar basit, kendisi ne olursa olsun öyle kızla evlenecek kendi bilmesede Allah denk getirsin, bakire gelipte evlendikten sonra halt yiyen yollularda var belki bakire denk gelir ama rezil eder o tipleri.

Ben hiçbir kızın bekaretini almadım ilki olmadım o yüzden bana ilk ve son olacak kız yaraşır, neyse sonuç olarak Allah bir şekilde denk getiriyor, ben aldatılıpta karısını öldüren erkeklerin geçmişte bok yediğini düşünüyorum Allah kendi gibi yollu kadın nasip ediyor ama adam ne olursa olsun yediremeyip öldürüyor, aslında o kadınla beraber kendinide öldürmeliler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.