Şimdi Ara

Artık gençler evlilik istemiyor! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
13.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnsanlarda saygı kalmamış, maddi ve manevi beklentiler çok yüksek, kız tarafı erkek tarafını yeri geliyor resmen maddi olarak sömürüyor. Ayrıca kısa süren evlilikten sonra ömür boyu nafaka ödeme durumu. Bunlar hep evliliğe karşı önyargı sebepleri.

  • Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2018 yılı evlenme ve boşanma istatistiklerini açıkladı. Evlenen çiftlerin sayısı 2017 yılında 569 bin 459 iken 2018 yılında yüzde 2,9 azalarak 553 bin 202 oldu. Kaba evlenme hızı binde 6,8 olarak gerçekleşti. Boşanan çiftlerin sayısı 2017 yılında 128 bin 411 iken 2018 yılında yüzde 10,9 artarak 142 bin 448 oldu
  • bu zamanda evlenen maldır. konu kapansın.forum silinsin.
  • bu nafaka ve düğün masraflarından gecim sıkıntısından dolayı.ve birde iyi niyetli insan sayısı az olduğundan dolayı.evlenen gidgide azalcak.gelecekte boşananlar dahada coğalcak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leftercan1907

    bu nafaka ve düğün masraflarından gecim sıkıntısından dolayı.ve birde iyi niyetli insan sayısı az olduğundan dolayı.evlenen gidgide azalcak.gelecekte boşananlar dahada coğalcak.
    katılıyorum
  • Devamının artarak gelmesi dileğiyle.

    Kadın için kazançlı olan evlenip boşanmak bu sayede ömür boyu beleş gelir elde etmektir.
    Erkek için kazançlı olansa tuzağa düşmemek ve evlilikten uzak durmaktır. Evliliğin erkeğe bir kazancı yoktur.

    Erkekler daha çok uyandıkça evlilik oranları daha çok düşecektir.

    Erkekler uyanık olduğu sürece bu sömürü çarkı dönmeyecektir.
  • Hepsi coni sins ve aleksis teksas olmuş, niye evlensinler zaten?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • feministler bayan sunucular hadi haber yapın.tabi işinize gelmeyince yapmazsınız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    dahada artar.

    Alıntıları Göster
    Artık herşeyde bireysellik var bencillik var sorumluluk yok katlanma yok hani o iyi günde kötü günde deniyor ya o kötü günde olayı yok artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M3lank0lik

    Artık herşeyde bireysellik var bencillik var sorumluluk yok katlanma yok hani o iyi günde kötü günde deniyor ya o kötü günde olayı yok artık

    Alıntıları Göster
    aynen hocam. ama bu global sorun, yabancı ülkelerde evlilik dışı çocuk bile yasal olan ülkeler var. çünkü evliliğe yanaşmıyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    aynen hocam. ama bu global sorun, yabancı ülkelerde evlilik dışı çocuk bile yasal olan ülkeler var. çünkü evliliğe yanaşmıyorlar.

    Alıntıları Göster
    Evlilik zorunluluk olmamalı.Çiftler birlikte yaşamalı ama olası anlaşmazlıkta bu birleşmenin ağır faturasıda bir kişiye kesilmemeli bizde olduğu gibi devlet boşanan kadını korumalı iş edindirmeli gerekirse ev mesela almanyada var bu 2 sene devlet senin her türlü ihtiyacını karşılıyor hatta sana uygun iş bile buluyor ama sen tembellik etmeyeceksin gidip bu işe başvuracaksın yoksa yardımı keser birnevi tembelliğide önlüyor kadın açısından her birey birşekilde çalışıyor bu şekilde ve sistem oluşuyor bizde ise tamamen hatalar zinciri var herkes hatalı herkes sitemkar ama sistemi anayasa düzeni kurabilecek bir kişi yok.Evlilik ciddi müessese avrupada bile hatta bazı diğer yerlerde 2nci 3ncü çocuğundan sonra evlenen var çünkü gereklilik değil yasal bir prosedür bizdeki evliliğin ana etmeni nedir biliyor musun insanlrın birbirine güvenmemesi yasal hakları için devlete güvenmesi düşün ya baştan komedi e niye evleniyorsun arkadaşım diyeceksin diyorsun burada da din örf gelenek giriyor işin içine.Nereden tutsan elinde kalıyor.Türkiye iki ucu m*klu bir değnek avrupa yasaları ile yönetilmeye çalışan bir ortadoğu zihniyeti var.




  • İZMİR'in Çiğli ilçesinde oturan Salim Aydın (65), 15 yıldır ilişki yaşadığı Ayyuş Çetin'in (53) ayrılık kararı vermesinden sonra, kadının oğlu Fırat Fuat A.'ya hediye olarak aldığı otomobili geri istedi. Evine gelen anne ve oğluyla tartışan Salim Aydın, ruhsatlı av tüfeğiyle Ayyuş Çetin'i vurup öldürdü, ardından canına kıydı. Fırat Fuat A. ise kaçarak canını kurtardı.
    Dün saat 09.30 sıralarında Çiğli, 8809 sokak 162 numarada yaşanan olayda, 6 çocuk babası emekli Salim Aydın, 15 yıldır ilişki yaşadığı Ayyuş Çetin'in kendisinden ayrılmak istemesinin ardından oğlu Fırat Fuat A.'ya bir süre önce hediye olarak aldığı otomobilin kendisine geri verilmesini ya da parasının ödenmesini istedi. Ayrıca anne ve oğula, oturdukları, kendisine ait evi de boşaltmalarını söyledi.

    Bu gelişmeler üzerine anne ve oğlu, Aydın ile konuşmak için sabah saatlerinde evine gitti. Evde isteklerinde ısrar eden Salim Aydın ile Fırat Fuat A. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında öfkelenen Salim Aydın, evde başka bir odada bulunan ruhsatlı av tüfeğini alıp içeriye girdi.

    Silahı gören Fırat Fuat A., hemen dışarı kaçtı. Salim Aydın da kendisine engel olmak isteyen Ayyuş Çetin'e ateş edip öldürdü, ardından kendi çenesinin altına dayadığı tüfeğin tetiğini çekerek, yaşamına son verdi.

    Silah sesini duyanların ve Fırat Fuat A.'nın ihbarı üzerine olay yerine giden polisin ve sağlık ekiplerin yaptığı kontrolde, Salim Aydın ile Ayyuş Çetin'in hayatını kaybettiği belirlendi.

    İki kişinin cesedi, nöbetçi savcının incelemesinden sonra otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/izmirde-kan-donduran-olay-birlikte-yasadigi-kadini-oldurdu-sonra-41138319




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.