Şimdi Ara

Artık gençler evlilik istemiyor! (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
219
Cevap
1
Favori
13.701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: realistik yönetmen

    erkek açısından evlenme isteğinin altında düzenli sex hayatı yatar.cinsel deneyim yaşayabilmenin erkek açısından zor olduğu ülkelerde düzenli sex yapabilecek olmak erkek için evliliğin öncelikli gerekçesidir.
    Yani sex ve evliliği ayrı tutamayız.
    Türkiye için öyle.
  • Diyarbakır'da gönül ilişkisi yaşadığı V.Ö. (51) ile birlikte eşi Recep Ürkek'i (56) öldürüp cesedini de karton kutu içinde kapı önüne bırakıp kaçan ve olaydan 4 saat sonra bir akrabasının evinde yakalanan H.Ü. (53), yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Olayda yaralanan sevgilisi halen hastanede tedavi altında olan kadına, adliyeye getirilişi sırasında çelik yelek giydirildiği görüldü.
    Olay, Cumartesi akşamı Peyas Mahallesi'ndeki apartmanın 4'üncü katındaki dairede meydana geldi. H.Ü., iddiaya göre eşi Recep Ürkek'in kahvehaneye gittiği sırada gönül ilişkisi yaşadığı V.Ö.'yü eve çağırdı. Ancak bir süre sonra cep telefonunun şarjı biten Recep Ürkek eve döndü. Oturma odasında sigara görmesi üzerine de eşine evde kimin olduğunu sordu.

    H.Ü. çelişkili cevaplar verince Recep Ürkek evde arama yapmaya başladı. Bu sırada bir odada saklanan V.Ö.'yü gördü. Recep Ürkek ile V.Ö. arasında başlayan sözlü tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. V.Ö., H.Ü. ile birlikte Recep Ürkek'i boğazı ve akciğerine sapladığı bıçak darbeleriyle öldürdü. Bu sırada kendisi de yaralandı.


    İkili, Recep Ürkek'in cansız bedenini bir karton kutuya koyup kapının önüne çıkardı. V.Ö.'nün yaralı olması nedeniyle cesedi taşıyamayan ikili, karton kutuyu kapının önünde bırakıp kaçtı. Apartman sakinlerinden birinin karton kutudan kan aktığını fark etmesiyle olay polise bildirildi. Apartmana gelen polis ekipleri, karton kutuyu açtıklarında Recep Ürkek'in cesediyle karşılaştı.

    ÖZEL EKİP ÇÖZDÜ

    Şüphelilerin bulunması için Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nce özel ekip kuruldu. Apartman çevresi ve kaçış güzergahlarındaki yüzlerce güvenlik kamerası ile MOBESE görüntüsünü inceleyen özel ekip, olaydan 4 saat sonra Recep Ürkek'in eşi H.Ü.'yü bir akrabasının evinde yakaladı.

    Yaralı V.Ö. ise gittiği bir hastanede gasp edildiğini söyledi. Çelişkili ifadeleri üzerine hastane polisinin dikkatini çeken V.Ö., tedavi olmadan hastaneden kaçmak isterken yakalandı. Özel ekip, hastaneye gelerek V.Ö.'yü hastanede gözaltına aldı. V.Ö.'nün hastanedeki tedavisi sürerken, H.Ü. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Yoğun güvenlik önlemleri arasında adliyeye getirilen H.Ü.'ye çelik yelek giydirildiği görüldü.



    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/sevgilisi-ile-birlikte-esini-oldurup-karton-kutuya-koymustu-celik-yelekle-getirildi-41082811
  • Balıkesir’in Edremit ilçesinde, kendisini vurmakla tehdit ettiğini ileri sürdüğü nişanlısını av tüfeği ile vurarak öldüren hemşire C.A., geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.
    Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Darsofa Mahallesi’nde meydana geldi. Çalışmadığı öğrenilen hemşire C.A. (25), babasının evinde nişanlısı Gökhan Evinç (28) ile kavga etti. C.A., eve gelerek kendisini vuracağını ileri sürdüğü nişanlısına av tüfeği ile ateş açtı. Olay sonrası genç kadın 155’i arayarak, babasına ait av tüfeği ile nişanlısını vurduğunu bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yapılan kontrolde Gökhan Evinç’in yaşamını kaybettiği tespit edildi. Ölen Evinç'in çok sayıda sabıkası bulunduğu iddia edilirken, olayla ilgili Asayiş Büro ekiplerinin incelemelerinin sürdüğü öğrenildi.


    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/nisanlisini-oldurdu-adliyeye-goturulurken-agladi-41082605
  • Gaziantep'te hamile eşini av tüfeğiyle yaraladıktan sonra bacağının kesilmesine neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Mehmet Ali Aşık'ın yargılandığı davada savcı esas hakkındaki mütalaasını sundu. Cumhuriyet savcısı, karısına 7 yıl boyunca işkence eden sanık hakkında "nitelikli kasten öldürmeye teşebbüs", "zorla hürriyetten alıkoyma", "olası kasıtla yaralama" ve iki kez de "silahla tehdit" suçlarından 23 yıldan 46 yıla kadar hapis cezası istedi. Mahkemeye yakınlarının desteğiyle gelen Çağlar Aşık'ın oldukça üzgün ve bitkin olduğu gözlendi. Genç kadın duruşmada da gözyaşlarına boğuldu


    https://www.memurlar.net/haber/802782/hamile-esine-7-yil-iskence-yapan-saniga-46-yila-kadar-hapis-istendi.html
  • Habertürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre, Adalet Bakanlığı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı kamuoyunda gündemden hiç düşmeyen konulardan biri olan "Nafaka ödeme sisteminin adil bir hale getirilmesi" için geçtiğimiz Ekim ayında önemli bir çalıştaya imza atmıştı. Çalıştaya bakanlar, bürokratlar, hukukçular, akademisyenler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katılmıştı.

    ÇALIŞTAYDA UZLAŞI ÇIKMADI

    Konu tüm boyutlarıyla tartışıldı, alternatif formüller üzerine konuşuldu, ancak uzlaşma sağlanamadı.. Kadın derneklerinin ağırlıklı olduğu grup mevcut sistemin devamını savundu. Yargıtay temsilcileri ve eşinden boşanmış erkekler ise, ömür boyu nafaka uygulamasının son bulmasını ve sınırlandırılmasını görüşünü dile getirdi.

    BAKANLIK İKİ FORMÜL ÜZERİNDE DURUYOR


    Adalet Bakanlığı mevcut öneriler ışığında yeni nafaka sistemine ilişkin yasa taslağına dair çalışmasını sürdürüyor. Bakanlığın da nafakaya bir süre sınırı konulması yönünde taslak metin hazırladığı belirtiliyor. Bu çerçevede Bakanlığın iki formül üzerinde yoğunlaştığı ifade ediliyor.

    İLK GÖRÜŞ: ALT SINIR KONULSUN

    Masaya konulan seçeneklerden ilki nafakaya bir alt sınır konulması. Bu alt sınırın 1 ya da 2 yıl olması gerektiği konusunda görüşler mevcut. Bu limitin üstünde ise evlilikte geçirilen sürenin yarısı ya da en fazla 5 yıl olması gibi kriterlerle sınırlandırılması hedefleniyor.

    İKİNCİ GÖRÜŞ: SÜREYİ HAKİM TAKDİR ETSİN

    Bakanlığın üzerinde durduğu ikinci formül ise yine bir alt sınır konulmakla birlikte nafaka konusunu tamamen hakimin takdir yetkisine bırakılması...Buna göre aile hakimi boşanmanın niteliği, süresi, eşlerin maddi durumu, çocukların velayetinin kime verildiği gibi kriterler ışığında nafaka süresini takdir edebilecek.

    SEÇİM SONUNA KALABİLİR

    Ancak düzenlemenin 31 Mart yerel seçimleri öncesi Meclis gündemine gelmesi beklenmiyor. Meclis'in çalışma takvimi oldukça yoğun. Yeni sistemin yerel seçimler sonrası TBMM gündemine gelebileceği konuşuluyor.


    https://www.memurlar.net/haber/802872/nafakada-2-formul-gundemde.html
  • Güven ortamının oluşması için evlenmek gerekiyor. Ancak evlilik, çocuk yapmayacak olanlar ve güven meselesini aşmış olanlar için gereksiz evet.
  • "Birisi bana balyozla vurmuş gibi hissettim."

    MoneySupermarket.com sitesinin kurucularından 54 yaşındaki iş adamı Richard Mason, doktorların ona 2 yıl önce kistik fibrozis teşhisi koymasının ardından hissettiklerini böyle anlatıyor.

    En büyük şok, Mason'un genetik ve ileri düzeyde bir hastalığa sahip olması değildi.

    Mason bu hastalığın onu çocukluğunda kısırlaştırdırdığını da öğrendi.

    Bu da eski eşi Kate'ten olan 3 çocuğun biyolojik babası olmadığı anlamına geliyordu.

    BBC Radyosu'na konuşan Mason, "Bana kistik fibrozisin erkekleri kısır bıraktığı ve çocuk sahibi olmanın son derece ender olduğu söylendi" dedi ve ekledi:

    "Ben teşhisin yanlış olduğunu düşündüm ama doktorlar emindi ve eski eşimle konuşmam gerektiğini söyledi."


    Richard Mason şimdiki eşi Emma'nın hamile kalamamasının ardından doktora gitmişti.

    Mason daha sonra 2007'de boşandığı 20 yıllık eşi Kate'i sorguya çekti.

    Kate, 19 yaşındaki ikizler Ed ve Joel ile 23 yaşındaki Willem'in onun çocukları olduğunu söyledi ancak DNA sonuçları bunun tersini ortaya koydu.


    "Sürekli babanın kim olduğunu düşünüyordum. Bildiğim her şey çökmüştü" diyen Mason eski eşini "babalık dolandırıcılığı" suçlamasıyla mahkemeye taşıdı ve Kasım ayında Kate ona 320 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 4 bin lira) ödemeyi kabul etti.

    Boşanma sonrası Kate 5 milyon sterlin (yaklaşık 34 milyon lira) almıştı.

    Ancak yargıç Kate'in çocuklarının biyolojik babasının kimliğini gizli tutmasına izin verdi.

    Mason'un avukatlarından Roger Terrell, İngiliz Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, "Eski eşi babanın ismini açıklamak istemedi. Neden bilmiyoruz. Bu nedenle mali bir anlaşma yapmayı tercih etti" dedi.


    Bilgi için ödül
    "Bir noktada çocuklar biyolojik babalarının kim olduğunu bilmek isteyebilir. O zaman bu bilgiye sahip olurum. Arkadaşlarımdan biri mi bilmiyorum. Bana yakın biri olabilir...Hayatınızda böyle bir gizem olunca ve muazzam boyutta etkileyince herkes bu bilgiyi öğrenmek ister" diyen Mason, biyolojik babanın kimliğini ona bildirenlere 6400 dolar (yaklaşık 34 bin lira) ödül verecek.

    İngiliz The Daily Mail gazetesi ise Mason'ın babanın Kate'in 1990'lı yıllarda çalıştığı Barclays Bankası'ndaki iş arkadaşlarından biri olacağına inandığını yazdı.

    BBC, Kate'e ulaşmaya çalıştı ancak bir yanıt alamadı.

    Davdan sonra çocuklarından ikisi Mason'la konuşmayı bıraktı.

    Daily Mail'e konuşan Mason, "Facebook'ta ne yaptıklarına bakıyorum ve kalbim kırılıyor. En büyük oğlum kısa süre önce mezun oldu ama davet bile edilmedim" dedi.

    İkizlerden biri Ed, Mason ile teması sürdürüyor.

    Ancak Joel, Mason'un tavırlarını eleştiriyor.

    Daily Mail'e konuşan Joel "Mason çok manipulatif, birlikte olmak istemeyeceğiniz biri. Bunu 15 yaşlarındayken fark etmiştim. Richard benim babam ve gerçek babamı aramayacağım. Bizim varlığımızdan bile haberi olmayabilir" dedi.


    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-46918586?ocid=socialflow_facebook
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    "Birisi bana balyozla vurmuş gibi hissettim."

    MoneySupermarket.com sitesinin kurucularından 54 yaşındaki iş adamı Richard Mason, doktorların ona 2 yıl önce kistik fibrozis teşhisi koymasının ardından hissettiklerini böyle anlatıyor.

    En büyük şok, Mason'un genetik ve ileri düzeyde bir hastalığa sahip olması değildi.

    Mason bu hastalığın onu çocukluğunda kısırlaştırdırdığını da öğrendi.

    Bu da eski eşi Kate'ten olan 3 çocuğun biyolojik babası olmadığı anlamına geliyordu.

    BBC Radyosu'na konuşan Mason, "Bana kistik fibrozisin erkekleri kısır bıraktığı ve çocuk sahibi olmanın son derece ender olduğu söylendi" dedi ve ekledi:

    "Ben teşhisin yanlış olduğunu düşündüm ama doktorlar emindi ve eski eşimle konuşmam gerektiğini söyledi."


    Richard Mason şimdiki eşi Emma'nın hamile kalamamasının ardından doktora gitmişti.

    Mason daha sonra 2007'de boşandığı 20 yıllık eşi Kate'i sorguya çekti.

    Kate, 19 yaşındaki ikizler Ed ve Joel ile 23 yaşındaki Willem'in onun çocukları olduğunu söyledi ancak DNA sonuçları bunun tersini ortaya koydu.


    "Sürekli babanın kim olduğunu düşünüyordum. Bildiğim her şey çökmüştü" diyen Mason eski eşini "babalık dolandırıcılığı" suçlamasıyla mahkemeye taşıdı ve Kasım ayında Kate ona 320 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 4 bin lira) ödemeyi kabul etti.

    Boşanma sonrası Kate 5 milyon sterlin (yaklaşık 34 milyon lira) almıştı.

    Ancak yargıç Kate'in çocuklarının biyolojik babasının kimliğini gizli tutmasına izin verdi.

    Mason'un avukatlarından Roger Terrell, İngiliz Daily Telegraph gazetesine yaptığı açıklamada, "Eski eşi babanın ismini açıklamak istemedi. Neden bilmiyoruz. Bu nedenle mali bir anlaşma yapmayı tercih etti" dedi.


    Bilgi için ödül
    "Bir noktada çocuklar biyolojik babalarının kim olduğunu bilmek isteyebilir. O zaman bu bilgiye sahip olurum. Arkadaşlarımdan biri mi bilmiyorum. Bana yakın biri olabilir...Hayatınızda böyle bir gizem olunca ve muazzam boyutta etkileyince herkes bu bilgiyi öğrenmek ister" diyen Mason, biyolojik babanın kimliğini ona bildirenlere 6400 dolar (yaklaşık 34 bin lira) ödül verecek.

    İngiliz The Daily Mail gazetesi ise Mason'ın babanın Kate'in 1990'lı yıllarda çalıştığı Barclays Bankası'ndaki iş arkadaşlarından biri olacağına inandığını yazdı.

    BBC, Kate'e ulaşmaya çalıştı ancak bir yanıt alamadı.

    Davdan sonra çocuklarından ikisi Mason'la konuşmayı bıraktı.

    Daily Mail'e konuşan Mason, "Facebook'ta ne yaptıklarına bakıyorum ve kalbim kırılıyor. En büyük oğlum kısa süre önce mezun oldu ama davet bile edilmedim" dedi.

    İkizlerden biri Ed, Mason ile teması sürdürüyor.

    Ancak Joel, Mason'un tavırlarını eleştiriyor.

    Daily Mail'e konuşan Joel "Mason çok manipulatif, birlikte olmak istemeyeceğiniz biri. Bunu 15 yaşlarındayken fark etmiştim. Richard benim babam ve gerçek babamı aramayacağım. Bizim varlığımızdan bile haberi olmayabilir" dedi.


    https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-46918586?ocid=socialflow_facebook
    vay be.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: steganography

    vay be.

    Alıntıları Göster
    dünyada bunlar çok normalleşti.
  • Günah haram müslümansan evleneceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Günah haram müslümansan evleneceksin



    devlet bahçeli hristiyan mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX




    devlet bahçeli hristiyan mı?

    Alıntıları Göster
    Bahçeli'den banane ben İslam'a göre gerçekleri söylüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Bahçeli'den banane ben İslam'a göre gerçekleri söylüyorum.

    Alıntıları Göster
    islam evlenin mi diyor??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    islam evlenin mi diyor??

    Alıntıları Göster
    Evet sünnet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Evet sünnet

    Alıntıları Göster
    hmm

    ben evlenmeden çok sex yaptım? sıkıntı olur mu islama göre?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    hmm

    ben evlenmeden çok sex yaptım? sıkıntı olur mu islama göre?

    Alıntıları Göster
    Müslüman mısın? Sence olmaz mı? Zinaya yaklaşmayın diyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

    Müslüman mısın? Sence olmaz mı? Zinaya yaklaşmayın diyor.

    Alıntıları Göster
    ben deistim hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ComradeMRX

    ben deistim hocam.

    Alıntıları Göster
    İlk mesajımda müslümansan yazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla şunu diyeyim sevgilisiyle aynı evde yaşayan çoğy insan evli insanlardan daha ahlaklı yukarda arkadaşın verdiği aldatma cinayet örneklerinin hepsi doğru ve buna gelen tek cevap evlilik şart olmuş :))

    Bi zinaya takmışız zina günah ulen kul hakkının dibine vurulmuş işyerlerinde herkes birbirlnin arkasından iş çeviriyor masum bi sexmi günah oluyor sadece kime ne Zararı var bunun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.