Şimdi Ara

Artık Ekisi gibi Oynayamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 4 yıllık lol oyuncusuyum.Başarılı oyun taşımalarımla çoğu oyunu kazandım.Elmas 5 78 lp'ye kadar yükseldim.Buraya kadar çok güzel harika.Ama son bir haftadır hiç oynayamıyorum.Oyunda artık eskisi gibi oynayamıyorum.Silver arkadaşlardan kötü duruma geldim.Dakika 20'de ortalama 170 farm yaparken şimdi 100'ü zor görüyorum.Ne yapmalıyım ? Artık oyunu bırakmam gerek galiba.Çünkü oyundayken kaybettiğim her oyunda diğer takım arkadaşlarım için üzülüyorum.
     Artık Ekisi gibi Oynayamıyorum

• Normal oyunlarda bulunduğun elo ya, yeni meta broken şampiyonlara alışmaya çalış. Halledersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vayne 37 k yapmısın o daha yükselmesin hatanın neresinden dönersen kardır
  • Sürekli farmını kontrol edip kendini strese sokup daha çok farm kaçırıp hata yapıyorsundur biraz normal oyunda zevkine oyna, rahatla.
  • 4 yıldır oynuyorsan ve diamonda kadar kendin çıktıysan bi kaç güne düzelir.

• demek geverlisin. bu aralar oralar karışık.

bu arada oyun için kendini üzmeye değmez.
  • Boşver kardeş bazen aynı şey banada oluyor ama sonra bir bakıyorum turnuvada tasimisim solo q farklı hocam unlucky de geç moralini bozma oyun sonu yaptığın hataların zaten farkında oluyorsun bunları düzeltmeye çalış gerisi gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende bu sene plat bile olamadım gerçekten zamanla performans düşüyor. yaş 23.
  • neden boostlattın o zaman
  • Bende son 1 aydır sınavlara falan odaklandım oyuna bu aralar girdiğimde 1 gram oynayamıyorum lose streak yaptım resmen ara verince demekki unutuluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANKingston

Benimki 121.1k

Ağlattın kardeşim cidden

• Ben yeni metadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Sezon 3'ün başından beri oynuyorum, geçen sene dia 4/5 - Plat çemberinde takılırken bu sezon plata zor çıktım.

• Oyunla arayı biraz olsun açınca ve metadaki şampiyonlar değişince oyundaki performansta düşüşler oluyor.Ayrıca Riot ekibi istediği zaman istediği şampiyonun gücünü artırıp azaltabiliyor.mesala vayne

Sezon 5'te en güçlü nişancı vayneydi.q 1400 vurduğumu biliyorum.Ama sezon 6'ta olmuyor.Laneden kil alsam bile latede iş yapamıyorum.Şimdi de haftaya warwick'e buff geliyor.Bakarsın warwick'te metaya yükselir.

• artık eski tadı vermiyor bende bıraktım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.