Şimdi Ara

7yıldır metin2 oynuyorum ve bilmediğim birşey var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
21.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • altın yüzük markete kaça satılıyor ve ne işe yarıyor ?

• 10 k ya sanrm ve hıc bır işe yaramıyor
  • evet öyle birşeye satılıyor ve oyunca gereksiz itemler arasında
  • Aga yedi yıldır oynuyorum demişsin altın yüzüğün satış değerini bilmiyorsun Olta ile elde ediyorsun oltaya takılıyor değeri 10 k markete sattın da genelde pazara koyuyorlar 50 k dan felan başkada hiçbi işe yaramıyor AGA YEDİ YILDIR OYNAYAN BİRİNDEN BEKLEMEZDİM BÖLE BİSİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan98Blı

Aga yedi yıldır oynuyorum demişsin altın yüzüğün satış değerini bilmiyorsun Olta ile elde ediyorsun oltaya takılıyor değeri 10 k markete sattın da genelde pazara koyuyorlar 50 k dan felan başkada hiçbi işe yaramıyor AGA YEDİ YILDIR OYNAYAN BİRİNDEN BEKLEMEZDİM BÖLE BİSİ

affet abi yapmış bi hata büyüklük sende kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ennes58

quote:

Aga yedi yıldır oynuyorum demişsin altın yüzüğün satış değerini bilmiyorsun Olta ile elde ediyorsun oltaya takılıyor değeri 10 k markete sattın da genelde pazara koyuyorlar 50 k dan felan başkada hiçbi işe yaramıyor AGA YEDİ YILDIR OYNAYAN BİRİNDEN BEKLEMEZDİM BÖLE BİSİ

affet abi yapmış bi hata büyüklük sende kalsın

olabilir canım herkezde

• kardes 7 yili iyi sallamisin metin 2 gecmisi turkiyede 2007 dayaniyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyschoo

kardes 7 yili iyi sallamisin metin 2 gecmisi turkiyede 2007 dayaniyor

Belki dünyada ilk piyasaya çıktığı zaman oynamıştır ortak belli olmaz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cincesi iyise oynamis olabilir:d
  • Bende hala skill kılavuzlarının ne işe yaradığını ve deliciyle kritik vuruş şansının farkını bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChanOfRight

Bende hala skill kılavuzlarının ne işe yaradığını ve deliciyle kritik vuruş şansının farkını bilmiyorum.

Skill klavuzları beceri kitaplarıyla aynı işlevdedir
  • quote:

quote:

Bende hala skill kılavuzlarının ne işe yaradığını ve deliciyle kritik vuruş şansının farkını bilmiyorum.

Bazısıdr diyor kılavuzların okuma şansı daha fazladır.Bazısı bunu okursan 3 yerine geçiyormuş yani skillin m8'e 5 bk kaldı diyelim 2 bk kalıyormuş.
  • quote:

quote:

quote:

Bazısıdr diyor kılavuzların okuma şansı daha fazladır.Bazısı bunu okursan 3 yerine geçiyormuş yani skillin m8'e 5 bk kaldı diyelim 2 bk kalıyormuş.

Hocam 3 kitap yerine geçmesi sizcede mantıklımı ?

• Valla bende bilmiyorum ha :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbir işe yaramıyo dostum
  • Çokta lazım bir şey değil :D
  • bir rivayete göre altın yüzük ilerde 6.skiller aktifleşirse oyundaki eşimizin 1 tane skillini almak için kullanıyoruz :)
  • altın yüzük şuanda hiç bir işe yaramıyor ilerde mutlaka yarayacaktır
    delici isabeti anlatayım delici isabet rakibe denk gelirse rakibin savunmasını sıfırlanır ve savunmasız çara vuruyormuş gibi damage atarsınız (delici isabet skile gelmez) örnek vereyim savunması 300 olan birine düz vuruşunuz 150 ise delici isabet geldiğinde 450 vurursunuz
    kritik isabet ise rakibe 2 kat daha fazla vurursunuz kritik vuruş delicinin aksine skilede gelebilir düz vuruşada örneğin rakibe 250 vuruyorsanız kritik gelirse 500 vurursunuz
    klavuz ve bk arasında hiç bi fark yoktur daha kolay falan geçiyor diyorlar ama okuduğum bütün klavuzları yaktım şuana kadar öyle bişey olduğunu sanmıyorum sadece klavuzu daha fazla fiyata satabilmek için uydurulmuş bi yalan bu
    başka sorunuz varsa anlatabilirim
  • 7 Yıl ?

7yıldır metin2 oynuyorum ve bilmediğim birşey var
  • Hiçbişeye yaramıyor 10 k ya markete satılıyor. Tabi eskiden 10 k bile değerliyken işe yarardı şimdi 1 t iş görmüyo Bu arada 7 yıldır nasıl oynuyosun ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.