Şimdi Ara

Artık dayanamıyorum İNTİHAR edecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
1
Favori
11.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son 1 aydır bende bir takıntımıdır ne halttır bilmiyorum sürekli yutkunma hissi var arada şiddetleniyor arada azalıyor ama sık sık oluyor bademciklerim iflas etti valla gece yatamıyorum ve ısın en kotu yanı sokakta dısarda bu durumdan son derece rahatsız oluyorum.
    Sanki ağzım çok tükürük üretiyor ama tamamem psikolojik düşünme diceksiniz ama düşünmemek içln uğraşınca daha çok düşünüyorum.ilk başladığında geçer dedim ama geçmedi zaten sinirden ve stresten dolayı ilk başladı sanırım bende kronik takıntı oldu valla lütfen başına gelen ve nasıl geçeceğini bilen biri yardım etsin.
    Son olarak psikiyatri felan boş sanırım sadece ilaç veriyor psikolog ise fayda etmiyor :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yutkunma hissi derken boğazın kurumuş gibimi hissediyosun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Respectful Man

Yutkunma hissi derken boğazın kurumuş gibimi hissediyosun.

Yok abi ya ağzımda her an tükürük varmış gibi yutkunamassam nefes alamicam sanki

• Akşamları bir anda uyandığım zaman bende çok şiddetli oluyor bu ve yutkunmadan yapamıyorum uykumda alt üst oluyor ama şu günlerde bana olmuyor çok kötü bir şeydir anlıyorum seni
  • Panikatak baslangici. Kendimden bilirim kotudur. Psikiyatriye gitmelisin.

• Küçükken banada oluyodu arada abim kızıyodu dahada artıyodu psikolojik yani

• doktora git dostum ilaç yazar iyleşirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dayanamıyorum artık
    8 yıl önce açıldı
    Artık Yeter İntihar Edicem !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu hastalik bir zamanlar bende de vardi. Stres ve sIkIntI altinda olusan psikolojik durum bu. Sana tedavi yontemini soyleyim. Bu durumun oldugu an kendini baska bir dusunceye it ve unutmaya calis.

Birde stresten uzak dur.
  • Tik gibi bir şey bu aslında. Şimdi yazını okuyunca ben de aynı şekilde oldum sürekli yutkunma hissi doğdu birden Mesela bi kitap okumaya çalış ve sadece kitaba odaklan başka bir şey düşünme. Ya da başka bir şey bu oyun da olabilir. Geçmesi zor gibi görünüyor ama illaki geçecektir. Düşünmemeye çalış diyeceğim ne yazık ki. Bir de aklıma bir şey geldi saçma belki ama tükürükleri bi poşete tükürsen hepsini değil tabi de arada bir poşete falan tükürsen işe yarar mı acaba
  • Evde olduğun dönemlerde yutkunma hissin geldikçe bir bardağa veya bir kaba tükür, biraz iğrenç olabilir ama en azından biraz rahatlatır seni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu hastalik bir zamanlar bende de vardi. Stres ve sIkIntI altinda olusan psikolojik durum bu. Sana tedavi yontemini soyleyim. Bu durumun oldugu an kendini baska bir dusunceye it ve unutmaya calis.

Birde stresten uzak dur.

Bende su son 1 ayda acayip stres var zatn sıkıntıdan oluyor dedi psikiyatri ila. Verdi ama o ilaçlarda zaralı diye korkuyorum kbb ye gidecem ama sorunum bence psikolojik .s son 1 aydır ömrümün en kötü zamanı

• quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Bu hastalik bir zamanlar bende de vardi. Stres ve sIkIntI altinda olusan psikolojik durum bu. Sana tedavi yontemini soyleyim. Bu durumun oldugu an kendini baska bir dusunceye it ve unutmaya calis.

Birde stresten uzak dur.

Bende su son 1 ayda acayip stres var zatn sıkıntıdan oluyor dedi psikiyatri ila. Verdi ama o ilaçlarda zaralı diye korkuyorum kbb ye gidecem ama sorunum bence psikolojik .s son 1 aydır ömrümün en kötü zamanı

• Aynı sorunu aylardır yaşıyorum, psikolojim alt üst oldu. Sen nasıl atlattın verebileceğin öneri var mı? Şimdiden teşekkürler
  • Başıma gelmediği için seni tam anlamı ile anlamam mümkün değil. Lakin buhranlar gece basıyorsa, sürekli yatakta takıntı haline geliyorsa sürükleyici dizi veya film izlemeni tavsiye edebilirim. Amaç bir şekilde zihnini meşgul etmek. Bademcik işi tehlikeli, eğer baktığında fiziksel bir değişim görüyorsan mutlaka doktora görün. Bademcik zehirli olduğunda ölüme dahi götürebilir. Hatta fiziksel değişim olmasa bile mutlaka KBB bölümüne görün derim. Belki enfeksiyon kapmıştır, psikolojik değildir. Geçmiş olsun.
  • geniz akıntısıdır o genelde burun sinüslerinden boğaza kadar akarak sürekli yutkunma isteği yapıyor. KBB ye git çok zor olmasagerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pejuhide

Başıma gelmediği için seni tam anlamı ile anlamam mümkün değil. Lakin buhranlar gece basıyorsa, sürekli yatakta takıntı haline geliyorsa sürükleyici dizi veya film izlemeni tavsiye edebilirim. Amaç bir şekilde zihnini meşgul etmek. Bademcik işi tehlikeli, eğer baktığında fiziksel bir değişim görüyorsan mutlaka doktora görün. Bademcik zehirli olduğunda ölüme dahi götürebilir. Hatta fiziksel değişim olmasa bile mutlaka KBB bölümüne görün derim. Belki enfeksiyon kapmıştır, psikolojik değildir. Geçmiş olsun.
    Sürükleyici film dizi önerisi pls

• Pratik olarak IMDB'de en çok oylanan filmlere bakabilirsin. Ama şahsi önerilerimi listeliyorum:
    1- Sherlock Holmes (Dizi)
    2- Arrested Development (Komedi)
    3- Breaking Bad (Gerilim, Dram, Aksiyon)
    4- Friends (Komedi)
    5- La Casa de Papel (Gerilim, Aksiyon, Dram)
    6- SuperNatural (Fantastik, Korku, Dram)
    7- Vikingler (Aksiyon, Dram)
  • Geçen gün yanımda uyan arkadaşım dakikalarca yutkundu. Yutkunma sesinden dolayı benim de psikolojik olarak yutkunma isteğim oluştu. Normalde ağızda biriken tükürük biz farkında olmadan otomatik şekilde mideye iner ama bunu fark ettiğimiz anda iş bize kalıyor. Yani biriken sıvıyı yutmak aklımızdan çıkmıyor. Sürekli (10 saniyede bir) yutkunma isteği oluşuyor. Enteresan bir durum. Aynı şeyi göz kırpma konusunda yaşayanları okumuştum. Bu dert nasıl düzelir, fikrim yok. Unuttuğum zamanlarda otomatik yutkunma devrede, hatırlayınca manuele dönüyor. :) Aslında aklımdan çıkarmak için kimseye söylememek, yazamamak düşüncesindeydim ama belki bir çözümü vardır diye paylaşmak istedim. Allah yardımcımız olsun. :)

• Hocam öldün mü?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.