Şimdi Ara

Artık cidden kabak tadı vermeye başladı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışında bir video paylaştım hiç bir problem yok silinip + uzaklaştırma verilmiş sürekli uzaklaştırılıyorum.Millet harlem shake vs. bi ton video paylaşıyor hiç bi sorun olmuyor ben paylaşıncamı göze batıyor bu durum ? dün ki üye değiliz burda cidden canım sıkılmaya başladı bu konudan hangi admin bana uzaklaştırma verdiyse bu konuda uzaklaştırılmanın kaldırılmasını talep ediyorum 15 gün 15 ufak tefek sebepler yüzünden uzaklaştırılıyoruz.Videoda herhangi olumsuz birşey yoktur o zaman komple konu dışını kaldırın.Harlem shake,gangam vs. bir ton video paylaşılıyor.Umarım hatanızı anlayıp uzaklaştırmayı kaldırırsınız

Orijinalden alıntı: VioLee

Cevap vermeye gelince cevap veren yok tabi durduk yere uzaklaştırma çok güzel

Hocam forumda adalet yok kaldı ki beklememek de lazım. Örneğin ben bir konuda "Malum yerlere düştü mü?" diye bir soru sordum 4 gün forum uzaklaşması aldım. Forumda ki bir başka üye direk "torrent" kelimesini kullanmış uyarı almış. Bence çok fazla takılma böyle şeylere dünya kadar forum var önemli olan işini hallede bilmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayigit -- 8 Nisan 2013; 19:52:18 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.