Şimdi Ara

Artık bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuların çoğu bitti. Deneme çözmek istemiyorum açıkcası. Ne önerirsiniz? 3 Adımda YGS cart curt bunun tarzında?

• kac puan aliyorsun hededin ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • içinizden biri İ kullanıcısına yanıt
    lys konuların da bittiyse deneme çözmeni öneririm o kitapları boşver, sınavda çıkabilecek sorular denemelerden gelir hep. Lys konuları bitmemişse lysye yönel deneme çözmek istemiyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar konuların çoğu bitti. Deneme çözmek istemiyorum açıkcası. Ne önerirsiniz? 3 Adımda YGS cart curt bunun tarzında?

Ders başı deneme seti ya da kitabı al nokta atışı yap.Matematikten bir tek olasılık sorusu mu çözemedin? Ufak bir tekrar 10 test yapıştır bir dahakine o konudan kaçırma.Bir deneme daha çöz ,başa dön ,tekrar.Netin düşük olan dersler için yapabildiğin kadar tekrarla bu olayı, senden kralı olmaz :)
  • 5 Adımda

• quote:

Orijinalden alıntı: MaRKeRs

quote:

Orijinalden alıntı: içinizden biri

Arkadaşlar konuların çoğu bitti. Deneme çözmek istemiyorum açıkcası. Ne önerirsiniz? 3 Adımda YGS cart curt bunun tarzında?

Ders başı deneme seti ya da kitabı al nokta atışı yap.Matematikten bir tek olasılık sorusu mu çözemedin? Ufak bir tekrar 10 test yapıştır bir dahakine o konudan kaçırma.Bir deneme daha çöz ,başa dön ,tekrar.Netin düşük olan dersler için yapabildiğin kadar tekrarla bu olayı, senden kralı olmaz :)

bazı konularda hala eksiğim olduğunu biliyorum. Böyle yapayım hocam o zaman artık hiç konu çalışmayayım.

• Eksiklerini kapattigina emin olunca basla bence subata kadar ygs bittoyse lys kas ygs den eksiklerine de bakarsin hem acele etme deneme icin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.