arkadaşlar benim bilgisayarla kablosuz olarak nete bağlanıyorum fakat video izlemeye başlayınca yada 10-15 dk sonra net düşüyor ve neyaparsam yapayım düzelmiyor bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyor yoksa giremiyorum bu neden olabilir acaba bilgisi olan lütfen bi yol göstersin bilgisayar hp pavilion aradım taradım yapamadım
Sadece kablosuzda oluyorsa verici (modem veya router) tarafındaki kablosuz transmitter veya laptopun alıcısı (wifi adapter) bir müddet sonra sinyal zayıflaması veya ısınma gibi sebeplerle kopma yaşatıyordur. Wifi adaptör sürücüsünü güncellemek fayda sağlamıyorsa diğer ağlara bağlanıp aynı durumu deneyin, böylece modem veya router'da sorun olup olmadığını teşhis edebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
Sadece kablosuzda oluyorsa verici (modem veya router) tarafındaki kablosuz transmitter veya laptopun alıcısı (wifi adapter) bir müddet sonra sinyal zayıflaması veya ısınma gibi sebeplerle kopma yaşatıyordur. Wifi adaptör sürücüsünü güncellemek fayda sağlamıyorsa diğer ağlara bağlanıp aynı durumu deneyin, böylece modem veya router'da sorun olup olmadığını teşhis edebilirsiniz.
teşekkürler cevapladığın için ama sanırım sorun düzeldi ben sürekli googl chrome kullanıyordum sürekli kopma oluyordu şuanda firefox kullanıyorum ve dün geceden beri kopma olmadı umarım kopmaz