Şimdi Ara

Artes Q1003 16GB 10.1' IPS Tablet almak istiyorum (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.115
Cevap
25
Favori
88.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • n11.com da 479 tl ye var, çeklerle uygun fiyata gelebilir ancak bu kadar parayı hak ediyor mu? artes servis durumu nasıl ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiotürk

    Mynet sitesine girdim. Oyun bölümünde okeye tıkladım ve beni Google Playstoreye yönlendirdi. Okey için program hazırlamışlar. Programda bir odaya girdim ve oyunu başlattım. Bildiğin bilgisayardaki okey oyunu. tutup sürüklemekte bir sorun görmedim.

     Artes Q1003 16GB 10.1' IPS Tablet almak istiyorum

    nladım teşekkürler hocam,
    Yani sonucta pcden mynete girmekle aynı platforma giriyor sanırım degil mi? yani farklı platformsa, şimdiye kadar windows-netbookla girdigi ortama arkadsalrının oraya girmeleri lazım da.




  • gimmeluck kullanıcısına yanıt
    İstersen bir masa aç oturalım okeye
  • 4.2 güncellemesini yaptım nihayet. kendi sürücüsünü windows 8 kabul etmedi, ben de pipo m9 un sürücüsünü indirdim sitesinden ve tanıdı.

    4.2 ile bütün problemler çözüldü, donmalar, wifi ın kapanması, az çekmesi vs. yani hepsi yazılımsalmış. şimdi fiyatını sonuna kadar hak eden bir talet bir tablete dönüştü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asafated

    4.2 güncellemesini yaptım nihayet. kendi sürücüsünü windows 8 kabul etmedi, ben de pipo m9 un sürücüsünü indirdim sitesinden ve tanıdı.

    4.2 ile bütün problemler çözüldü, donmalar, wifi ın kapanması, az çekmesi vs. yani hepsi yazılımsalmış. şimdi fiyatını sonuna kadar hak eden bir talet bir tablete dönüştü.

    Aynen katılıyorum
  • An itibari ile vatan computer dan 466 tl ye aldım ve eve geldim.Tabi hemen incelemeye başladım ekranı çok güzel ölü pixel yok.Kasasında da genel itibari ile sıkıntı yok ancak tableti iki kenarından tutup açıklık oluyor mu diye kontrol ettim çok sıkı değil tablet hafif gevşek . üzerindeki jelatine ve arkadaki jelatine daha dokunmadım. kabına koydum şimdilik takılıyorum. Yalnız yukardaki görüntü gibi açık uygulamalar nasıl gösteriliyor? Onu bulamadım aşağıdaki tuşla son uygulamalar açılıyor o kadar.
  • ve daha 4.2 ye güncellemedim biraaz kullanıyım güncellerim . Bide şunu fark ettim wifi çekim gücü biraz az..
  • veyselkrkt V kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tabletin O gördüğün sanal tuşlar 4.2 Romu ile geliyor. Uygulama kurmadan güncelle istersen. Bir kaç mesaj yukarıda wifi çekim gücü arttığından bahsetmiş bir arkadaş. Modeminin kablosuz ayarlarınada bir gözat derim. Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,
    bugün tablet elime geçti fakat 4.2güncellemesini yapamıyorum.

    Update yönergesinde 6. adımdayım fakat connected divices kısmı pembe olmuyor bir türlü.
    Fakat bilgisayar q1003 ü görmüş durumda.
    Sorun ne olabilir ?

    @gladioturk un yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
  • yberik kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tabletin. Bilgisayarda farklı bir usb portuna takmayı dene yada bilgisayarı yeniden başlat. Bazı arkadaşlarda 2. 3. denemede olduğundan bahsetmişlerdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 3 Ocak 2014; 21:45:28 >
  • Sanırım oldu usb portunu değiştirince. Baştan açılmasını bekliyorum biraz uzun sürüyor gibi. Tabletin ekranı gayet hoş. Fakat biraz ağır. 10.1 olduğundan o da normal. Fiyatına göre gayet başarılı bir alet bence.
  • yberik kullanıcısına yanıt
    İlk rom kurulduğunda android tabletlerin tümü ilk açılışta uzun sürüyor. Rom kurmanın bu kadar kolay olduğunu görmüşsünüzdür Tablet hakkında fikirlerini paylaşırsan almayı düşünen arkadaşlarda fikir edinir.
    Vatandaki ve Novabazardaki fiyat gerçekten çok iyi bir fırsattı
  • Vatan da indirim devam ediyor bu gün aldım 466 tlden, 100 tl chip para , birde arkadaş adına 500 tl en paradan alışveriş yapmıştım 100 tl oradan geldi tablet bedavadan biraz pahalıya geldi :))
  • sky83 S kullanıcısına yanıt
    Biraz daha zorlasan üste para alabilirmişsin Akıllı insanları severim helal olsun iyi fırsat yakalamışsın
  • Arkadaşlar 1 ay içinde bende bu tabletten almayı düşünüyorum.Görüşlerinizi paylaşır mısınız ?
    Benim için benchmark puanları önemli cihaz 16 000-18 000 arası puan alıyor AnTuTu'dan.Bu sonuç benim için çok iyi fakat aklımda bir soru daha var.Cihaza sahip arkadaşlardan ricam Geekbench 3 adlı benchmark'ı uygulayıp sonucunu söylerlerse çok memnun kalırım.Umarım yakında aranıza bende katılırım.
  • Fazla tablet deneyimim yok fakat su an icin bekntilerimi karsiladi. Ben tv ye baglayip film izlemek ve bir seyler okumak icin istiyirdum. Su an icin memnunum. Ekrani ve dokunmatigi gayet guzel. Tek eksigi birazcik agir olmasi fakat boy buyuk oldugu icin o da normal.
    Galaxy s4 deki gibi coklu pencere olarak kullanabiliyor muyuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla tablet deneyimim yok fakat su an icin bekntilerimi karsiladi. Ben tv ye baglayip film izlemek ve bir seyler okumak icin istiyordum. Su an icin memnunum. Ekrani ve dokunmatigi gayet guzel. Tek eksigi birazcik agir olmasi fakat boy buyuk oldugu icin o da normal.
    Galaxy s4 deki gibi coklu pencere olarak kullanabiliyor muyuz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yberik kullanıcısına yanıt
    Webde gezinirken film izlemek gibi pop-up pencere tarzında birşeymi soruyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 4 Ocak 2014; 0:11:08 >
  • Bir seyler okurken ayni anda ozetini cikarmak gibi mesela. Yada sizin dediginiz gibi de olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yberik kullanıcısına yanıt
    Pop up tarzı pencere açma işi genelde Romun bir özelliği oluyor. Ancak bu işi yapan bir program görürsem bildiririm size.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.