Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
103.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • 15 gün önce aldığım tablete dün akşam siteden firmware yazılımını attım ve diğer arkadaşlarda olduğu gibi dokunmatik çalışmadı. Sitedeki seri numaya göre verilen firmwarelerde de durum düzelmedi. Servis cihazı istedi ve bugün gönderdim. Benden tavsiye çalışan cihazınıza sakın yazılım atmayın. Yazılımlar sorunlu dokunmatik çalışmıyor.

Orijinalden alıntı: onlygreen

15 gün önce aldığım tablete dün akşam siteden firmware yazılımını attım ve diğer arkadaşlarda olduğu gibi dokunmatik çalışmadı. Sitedeki seri numaya göre verilen firmwarelerde de durum düzelmedi. Servis cihazı istedi ve bugün gönderdim. Benden tavsiye çalışan cihazınıza sakın yazılım atmayın. Yazılımlar sorunlu dokunmatik çalışmıyor.

Merhabalar;
    İnternet sitemizde bulunan yazılımlarda herhangi bir sorun bulunmamaktadır.
    Gönderi bilgilerinizi Pm'den mesaj olarak atabilirmisiniz? Cihaz gelir gelmez inceleyip size bilgi verelim.
    Teşekkürler...

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/CK_3leda1NhKK

YAZILIMI BULAMIYORUM

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Bu cihaza yeni android versiyonları gelirmi 4.2 gibi mesela birde ön kameram çalışmıyor yani 3mp olan ya sadece yüz kamerası çalışıyor yada sürekli galeri durdu mesajı geliyor varmı bu sorunu yaşayan

Orijinalden alıntı: karacicek

Merhaba artes teknik

yadi.sk
    Bir şey bulunamadı — Yandex.Disk
    http://yadi.sk/d/CK_3leda1NhKK

YAZILIMI BULAMIYORUM

YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Merhabalar;
    Yazılımı Buradan indirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: altineldogan

Bu cihaza yeni android versiyonları gelirmi 4.2 gibi mesela birde ön kameram çalışmıyor yani 3mp olan ya sadece yüz kamerası çalışıyor yada sürekli galeri durdu mesajı geliyor varmı bu sorunu yaşayan

Merhabalar;
    Kameranın çalışmamaı yazılımsal olabilir.
    Arzu ederseniz öncelikle yazılım yükleyiniz eğer düzelmez ise o zaman Teknik Servise gönderirsiniz.

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

15 gün önce aldığım tablete dün akşam siteden firmware yazılımını attım ve diğer arkadaşlarda olduğu gibi dokunmatik çalışmadı. Sitedeki seri numaya göre verilen firmwarelerde de durum düzelmedi. Servis cihazı istedi ve bugün gönderdim. Benden tavsiye çalışan cihazınıza sakın yazılım atmayın. Yazılımlar sorunlu dokunmatik çalışmıyor.

Merhabalar;
    Gönderi bilgilerinizi Pm'den mesaj olarak atabilirmisiniz? Cihaz gelir gelmez inceleyip size bilgi verelim.
    Teşekkürler...

artes teknik servisten hiç memnun kalmadım. yazılımı internetten indirip kurma işlemi max. 1 saat sürüyorken bir yazılım yükleme işlemi tam 1 hafta sürdü. tablet servisi girdikten sonra 5 gün hiç bir işlem yapılmadı. eğer telefon açmasam sıkıştırmasam herhalde 1 ayda falan gönderim yapacaklardı. forumdan gönderdikleri "takip edelim - yardımcı olalım" gibi mesajların hepsi bence reklam. benim gibi servis hizmeti iyi düşüncesi ile ürün satışı yapılsın diye ilgileniyormuş gibi yapılıyor ama bence hiç de ilgi yok. 15 günde yırtılan kılıfı bile değiştirmediler. benden tekrar uyarması. çalışan ürününüze kesinlikle siteden yazılım yüklemesi yapmayın benim gibi mağdur olursunuz.

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar;
    Teşekkürler...

artes teknik servisten hiç memnun kalmadım. yazılımı internetten indirip kurma işlemi max. 1 saat sürüyorken bir yazılım yükleme işlemi tam 1 hafta sürdü. tablet servisi girdikten sonra 5 gün hiç bir işlem yapılmadı. eğer telefon açmasam sıkıştırmasam herhalde 1 ayda falan gönderim yapacaklardı. forumdan gönderdikleri "takip edelim - yardımcı olalım" gibi mesajların hepsi bence reklam. benim gibi servis hizmeti iyi düşüncesi ile ürün satışı yapılsın diye ilgileniyormuş gibi yapılıyor ama bence hiç de ilgi yok. 15 günde yırtılan kılıfı bile değiştirmediler. benden tekrar uyarması. çalışan ürününüze kesinlikle siteden yazılım yüklemesi yapmayın benim gibi mağdur olursunuz.

Merhabalar;
    Göndermiş olduğunuz ürün Sisteme giriş yapıldıktan sonra aynı gün içerisinde yazılımı yüklenip tarafınıza gönderilmiştir.
    İnternet sitemizde bulunan yazılımlarda herhangi bir sorun olmadığını bilmenizi isteriz.
    Teşekkürler...

• _____________________________
  • arkadaşlar ön kamera yani dıştaki 3.0mp lik kameram çalışmıyor daha öncede yazmıştım artes teknik hemen cevap yazdı yazılım güncelleyin diye önce teşekkür ederim ilgi için fakat oğlumun bir sürü oyunu yüklü canıma okur benim ben sadece kamera uygulamasını yenilemek istiyorum bunu yapan deneyen varmı birde android 4.2 nin kamera uygulamasının 4.1 cihazlara yüklenmesi hakkında bir sürü site buldum ama cwm recover mod istiyor bu modda cihaza atmak baya karışık cihazım root lu yani uzun lafın kısası konu hakkında bilgisi olan deneyen varsa bir yol arıyorum yeniden yazılım yüklemeden kamerayı çalıştırmak için kendi uygulaması sadece 2.0 mp lik kamerayı başlatıyor diğer kameraya geçiş yapılan kısım hiç çıkmıyor .....

quote:

Bu cihaza yeni android versiyonları gelirmi 4.2 gibi mesela birde ön kameram çalışmıyor yani 3mp olan ya sadece yüz kamerası çalışıyor yada sürekli galeri durdu mesajı geliyor varmı bu sorunu yaşayan

Merhabalar;
    Arzu ederseniz öncelikle yazılım yükleyiniz eğer düzelmez ise o zaman Teknik Servise gönderirsiniz.

yazilim yuklemeyi dusunmeden once yeni android versiyonlari guncellemesi gibi bir ihtimal varmi yani ben cihazi guncelledikten bir sure sonra ust versiyon guncelleme cikarsa tekrar guncelleme yapmamak icin soruyorum android 4.2 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Merhabalar;

yazilim yuklemeyi dusunmeden once yeni android versiyonlari guncellemesi gibi bir ihtimal varmi yani ben cihazi guncelledikten bir sure sonra ust versiyon guncelleme cikarsa tekrar guncelleme yapmamak icin soruyorum android 4.2 gibi

Yazılımı tekrar yükledim sorunsuz olarak yüklendi fakat ön kamera hala yok birde ekran kenarları basınç olunca yani o kenardan tutarsanız çatırdıyor servise göndermeye karar verdim takip etmem gereken prosedür gönderi adresi gibi bilgileri paylaşırsanız sevinirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhabalar;

Yazılımı tekrar yükledim sorunsuz olarak yüklendi fakat ön kamera hala yok birde ekran kenarları basınç olunca yani o kenardan tutarsanız çatırdıyor servise göndermeye karar verdim takip etmem gereken prosedür gönderi adresi gibi bilgileri paylaşırsanız sevinirim

Merhabalar;
    Tableti Teknik Servise gönderim için gerekli bilgileri Pm'den gönderdim.

• Güzele benziyor
  • İlginç bir problem var. Andorid sisteminden de, bazı yazılımların çalışma şeklinden de kaynaklanıyor olabilir. Tablet wifi ve 3g ye ek olarak LAN (kablolu) bağlantıyıda (ilave olarak bluetooth DUN da) destekliyor.
    Ancak wifi kapatılıp USB Ethernet ile kablolu veya BT dun ile bağlanıldığnda tarayıcı yada email sorunsuz çalışırken tablet te internet bağlantısı yok yazıyor. Bu denetime bağlı çalışan bazı yazılımlar da çalıştırıldığında gerçek bir bağlantı kontrolü yapmadan "bağlantı yok wifi veya 3g yi açın" mesajı ile kapanıyor. PPP widget bu sorunu, bağlanıldığında wifi ile bağlanılmış gibi sisteme kendini kaydederek aşıyor.
    Yeni yazılım güncellemesinde mutlaka dikkate alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 9 Mayıs 2013; 10:19:11 >
    ses görüntüsünde takılma (ekrandan gitmeme)
    ekranda çıtırdama
    hoperlörlerin birinde sesi açınca cızırtı
    ve
    sürekli takılan ( sonra hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam eden)

tabletimi belki düzelir umuduyla sitesindeki yönergelere göre güncelledim.

güncellemeden 1 hafta sonra sürekli kilitlenme ve reset müdavimi olduğumu fark ettim

ve

sonuç : servise göndereli 1 hafta oldu hiç bir haber yok

o kadar takılmadan sonra tablet bana sabretmeyi öğretmiş sabırla bekliyorum

• kamera çalışmama ve ekran çatırdama gibi sorunlardan bende servise yolladım bende bir haftadır bir gelişme bekliyorum. Yeni yazılım yüklendiğinde root edilmiş cihaz eski haline dönermi root kalırmı
  • Uzun zamandır ufak tefek sorunlar dışında sıkıntısız kullandığım tabletim dün itibariyle Şarj olmama daha doğrusu şarj cihaızını taktığımda seri şekilde şarj olup tekrar şarjdan düşme problemi oldu.

Şuan tabletin şarjı bitip atıl duruma geçti :(

Artes iletişim adresi, servisin şirinevlerde olduğunu gösteriyor yarın elden götüreceğim bakalım ne diyecekler :(
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.