Şimdi Ara

ARTES D9702 IPS 16GB Bluetooth Android 4.1 JellyBean model hakkında bilgisi olan (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.624
Cevap
24
Favori
100.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: taishos

Uzun zamandır ufak tefek sorunlar dışında sıkıntısız kullandığım tabletim dün itibariyle Şarj olmama daha doğrusu şarj cihaızını taktığımda seri şekilde şarj olup tekrar şarjdan düşme problemi oldu.

Şuan tabletin şarjı bitip atıl duruma geçti :(

Artes iletişim adresi, servisin şirinevlerde olduğunu gösteriyor yarın elden götüreceğim bakalım ne diyecekler :(

Merhabalar;
    Ürünü Teknik Servis'e getirdiğinizde arkadaşlar yardımcı olacaklardır.
    Teşekkürler...
  • Merhaba cihaz servisten geldi tekrar rootlamayı yaptım allwinner mood ile motorola zoom olarak değiştirdim ama şöyle ilginç bir sorun başladı gameloft oyunları yüklenebiliyor fakat daha önceden kurduğum programların bazıları be sefer cihazınız la uyumsuz demeye başladı build.prob dosyası ile biraz uğraştım ama sonuç nafile bu dosyanın orjinali yani dokunulmamış hali elinde olan yada bu sorunun çözümünü bilen varmıdır :)
  • sanırım bu cihaz artık gündemden düştü hiç yorum gelmiyor
  • @artesteknik

tabletimin dünden beri kamerası çalışmıyor sürekli galeri durdu hatası vermeye başladı ayrıca dokunmatik hatası da vermeye başladı herhangi bir yere parmağımı sabit tutunca ekran titremeye başlıyor ve mesela bir metin seçmek istesem seçemiyorum bugün yeni ve bir önceki yazılımı yükledim ama sorun düzelmedi hatta kamera programı artık hiç yüklenmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artesteknik

quote:

Uzun zamandır ufak tefek sorunlar dışında sıkıntısız kullandığım tabletim dün itibariyle Şarj olmama daha doğrusu şarj cihaızını taktığımda seri şekilde şarj olup tekrar şarjdan düşme problemi oldu.

Artes iletişim adresi, servisin şirinevlerde olduğunu gösteriyor yarın elden götüreceğim bakalım ne diyecekler :(

Merhabalar;
    Teşekkürler...

Anlattığınız şarj problemi bende de olmaya başladı. Sorununuzu çözebildiniz mi? Güncelleme, program vs. faydalı olur mu? Artes Teknikten
    cevap bekliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

@artesteknik

tabletimin dünden beri kamerası çalışmıyor sürekli galeri durdu hatası vermeye başladı ayrıca dokunmatik hatası da vermeye başladı herhangi bir yere parmağımı sabit tutunca ekran titremeye başlıyor ve mesela bir metin seçmek istesem seçemiyorum bugün yeni ve bir önceki yazılımı yükledim ama sorun düzelmedi hatta kamera programı artık hiç yüklenmiyor

Merhabalar;
    Ürünü tekrar Teknik Servise gönderim yapın.
    Gönderim yaptıktan sonra gönderi bilgilerinizi Pm'den mesaj atarsanız ürün geldiğinde inceleyip tarafınıza bilgilendirme yaparız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eflatun001

quote:

quote:

Merhabalar;
    Teşekkürler...

Anlattığınız şarj problemi bende de olmaya başladı. Sorununuzu çözebildiniz mi? Güncelleme, program vs. faydalı olur mu? Artes Teknikten
    cevap bekliyoruz.

Ürünü Teknik Servise gelmesi gerekmektedir.

• Artes Teknik root atınca garanti gidiyor mu?
  • quote:

Root veya başka bir yazılım cihazınızı garanti dışı bırakmaz arkadaslar. Her tür yazılımı veya başka markaların yazılımlarını yukleyebilirsiniz. Ayrıca memnun olmayan arkadaslar varsa yasal koşulları araştırmak zorunda değil. Biz iade konusunda kendisine yardımcı oluruz (yeni alınan ürünler veya arızası giderilemeyen ürünler için)

sorunuzun cevabı yukarıda forumda daha önce konuşuldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altineldogan -- 23 Mayıs 2013; 20:58:15 >
  • android 4.1'den sonra güncelleme gelecek mi? ya da 9702'e cyanogenmod gibi bir rom yüklemek mümkün mü?
  • Teşekkürler. Başka bir sorum olacak root atma ile ilgili bilgisayar tableti algılamıyor onu nasıl yapacağız?
  • Merhaba
    Yaklaşık 10 gün önce Artes d9702 +3g modelini aldım .Çok güzel kullanışlı bir tablet.
    Isınma sorunu yok,Wi-Fi sorun yok.Root ok yapabildim.Bilgisayara tanıttım.Dahili 3 g ayarlarını yağamadım onu da servise gönderdim hallettiler sağolsunlar.
    Servis problemi de yok.Tavsiye edebilirim.
  • Arkadaşlar bu adresten video inceleme oyun vs bulabilirsiniz daha da eklenecektir.

• Rootuda attım. Tablet 10 numara 2 aydır kullanıyorum şuana kadar bir sorun yaşamadım. Oyun açılmama problemi falan olmadı iyi tablet yani. :D
  • Araç ta şarj sorununu çözmet için gittigidiyordan böyle bir cihaz aldım hemen denedim adaptörü direk bu cihaza taktığımda şarj olmaya başladı uzun süreli kullanım sonuçlarını buraya eklerim

Reklam yapıyor olmamak için link eklemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altineldogan -- 29 Mayıs 2013; 20:46:58 >
  • Sayın artes teknik servis, ben yeğenime bir internet sitesinden D9702 tablet almıştım.şu anda açılmıyormuş.bu cihazı sizin sitenizdeki adresinize mi göndereceğiz.hangi kargo ile ve karşıdan ödemeli mi gönderiyoruz.teşekkür.
  • Çıkış voltaj ve akım değerleri nedir acaba. Ve link vermesenizde ürünün marka ve modelini verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: soner26

Sayın artes teknik servis, ben yeğenime bir internet sitesinden D9702 tablet almıştım.şu anda açılmıyormuş.bu cihazı sizin sitenizdeki adresinize mi göndereceğiz.hangi kargo ile ve karşıdan ödemeli mi gönderiyoruz.teşekkür.

Merhabalar;
    Ürünü Teknik Servise göndermenizle ilgili gerekli bilgileri Pm'den mesaj attım.
    Teşekkürler...
  • quote:

Merhabalar;

Artes 9702 ye yüklediğim tüm QR kod okuyucuların hiçbirisi çalışmadı, hiç birisi kod okumuyor. Sadece QR droid başarılı oldu. Bunun sebebi ne olabilir, siz teknik serviste hiç qr kod okuyucuları test ettiniz mi,

QR Droid de çalışmasa donanımsal bir problem diyecektim ve servis isteyecektim. Ama QR Droid ile diğerleri arasında ne fark var yada siz testlerde başka kod okuyucular ile başarılı oldunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogoksel

Çıkış voltaj ve akım değerleri nedir acaba. Ve link vermesenizde ürünün marka ve modelini verebilirmisiniz.

Sanırım bu cihaz 220 volt çıkış veriyor. Normal adaptörü de yerine takınca çalışıyor. Yani sadece bu cihazla ilgili bir adaptör değil o sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dugel -- 31 Mayıs 2013; 9:15:47 >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.