Şimdi Ara

Artan Atatürk düşmanlığı ve duyarsızlığı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
2
Favori
7.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
128 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu ulke Ataturk'un eseridir gidisati ya da baska herhangi bir sey onemli degil.Kisi hangi kesimden olursa olsun Ataturk'e sevmese bile saygi duymasi gerekir.Dunyaya gelmis sayili dahi yoneticilerden olan canim atama yapilan her hakareti ve saygisizligi bana yapilmis sayarim.Ben Ataturk genciyim,benim vazifem bu ulkeyi Ataturk ilkelerine dayanarak daha da kuresel,cagdas ve uretken hale getirmek ve ulkeme katki saglamaktir.
    Genclige Hitabe



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayTheHun -- 18 Nisan 2021; 1:23:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zeki olan herkes bu konunun bile göründüğü gibi degil birilerince saptırma amaçlı açıldığını ve bu kişilerin buraya yanlı mesajlar yazdığını anlayabilir.
    kimi ataturk uzerinden siyasetten nemalanır aslında gereken saygıyı duymaz kimi duydugu saygıyı anlatamaz birilerinin ataturk un adını kullanıp sivrilmeye çalıştığını o bile bilirdi asıl yararı olan bu ülkeye hizmet edendir sadece konuşan degil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisi benim hayatımı doğrudan tehdit etmiyorsa gerçekten hiçbir şeyi umursamıyorum ve mücadelesini verecek bir şey göremiyorum.

    ve sadece insanlar ölmesin, insanlar aç kalmasın istiyorum o kadar. bu isteğim için bile, yarın sandık kurulsa sandığa gidecek kadar motivasyon görmüyorum kendimde.


    bunları da kendim için, bir not olarak yazmak istedim. sharing time!

  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

    boş cevap yazmak zorunda degilsin 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tortote kullanıcısına yanıt

    sadece Atatürk mü?en az kendisi kadar silah arkadaşlarida bu ülkenin kurtuluşunda vardilar.neden onlardan bu kadar bahsedilmiyor.?ayrica ben gözlemlerime dayanarak çoğul olarak konuştum.tabiki istisnalar hariç.yani senin dedigin gibi gercek Atatürkçü bu devirde bulmak zor.çikarina göre davraniyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size şöyle bir anımı yazayım. Bundan yaklaşık 6-7 sene önceydi çözüm süreci yeni yeni bitiyor Türk ve Atatürk düşmanları hâlâ cirit atabiliyordu. Uzaktan tanıdığım birini 10 Kasım günü Facebookta bir paylaşım altında Atatürke küfür ederken gördüm. Kişinin profiline girdiğimde sakallı mollalar gibi sürüyle fotoğrafı ve ak partinin ve özellikle Erdoğan paylaşımları dikkatimi çekti. Neyse şahsın küfür ettiği sayfadaki yorumu dahil profilinin ekran görüntülerini tek tek alarak online ihbar kısmından emniyete bildirdim. Bir kaç gün sonra emniyetten aranarak ifadeye çağrıldım. Ordaki polisler boşuna ihbar etmişsin bir şey çıkmaz gibilerinden konuşsa da ben ısrarla şahıstan şikayetçi olduğumu, ayrıca 5816 kanunu kapsamında işlem yapılması gerektiğini söyledim. Konuyu ayrıca takip edeceğimi de aktardım. Neyse aradan belli bir zaman geçtikten sonra bu küfür eden şahıs Facebook üzerinden bana mesajlar yazmaya başladı. Atatürk sana madalya mı verecek, ölmüş gitmiş adam niye şikayetçi oldun. İnfazım yanacak, hapse gireceğim falan filan bin bir özür ve özürle karışık tehdit mesajları. Daha önce Yaralama Suçundan infazı varmış bu da birleşince hapis cezası almış galiba sonrasını takip etmedim ama yalvardığı mesajları hâlâ durur bende. Yani çözüm süreci gibi Türke ve Atatürke hatta bütün cumhuriyet temellerine bolca iftiralar atıldığı zamanlarda bile savcının hasına denk gelirseniz karşıdaki kişinin ceza alması mümkün. O yüzden sakın ola bişey olmaz deyip de şikayet etmekten vazgeçmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Atatürk düşmanları her zaman vardı sonuçta yobazlardan oluşan bir İslam ülkesiyiz tek fark eskiden dillendirmeye korkarlardı şimdi korkmuyorlar cesaret aldılar çünkü malum yerlerden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0zkanK.

    Ben Fevzi Çakmağın Kazım Karabekir doğru dürüst resmini bile bilmiyor nerelidirler cenazeleri nerede hayatları hikayeleri hiç bilinmez bir yerde adları bile zar zor geçer ders kitaplarına okutulmaz bile. Düşünüyorum yaşadğım ilde çevre illerde adları var mı diye aklıma gelmedi açıkçası.


    Ben her yere Atatürk ismi verilmesi fetişine laf ediyorum yoksa devlet büyüğüdür bir liderdi belli başlı yerlere verilebilir tabii. Ama her yapılan yola Atatürk bulvarı her yapılan köprüye Atatürk köprüsü her yapılan Havalimanına stadyuma veya büyük baraja flan Atatürk adı verereceksiniz vermiyon mu hee sen o zaman vatan hainisini yaklaşımına benim sitemim.


    Yoksa ben Atatürk'üde severim keşke herkes onun kadar Milliyetçi olabilise bu ülkede. Ama Atatürk maskesi takip ülkesinin arkadan hançerleyen adam dolu ülkede.


    Mesela bir parti Anayasa mahkemesine gitmeden önce neden Anıtkabire çıkar ? Veya Barolar ile ilgili yasa çıkacağı zaman neden Anıtkabire gider. İcazet alır bir bir parti neden sıkıştıkça zorda kalınca Atamız diye biz kurucu partiyiz Cumhuriyeti biz kurduk biz olmasak siz olmazdınız Yunan gelirdi hepiniz gavur olurdunuz gibi argümanlara sarılıp hemen oraya gitmeye çalışır bu tarz işler bana yanlış geliyor. Veya parti kuracak mesela CHP kökenli birisi İlk iş Anıtkabire çıkar kesin olmazsa olmazıdır. Veya Cumhurbaşkanı adayı mı olacak ilk Anıtkabire gider flan...

    Bilmiyorsa insanlar bu onlarin cehaleti, kusura bakmayacaksin. Ataturk'te anlatilmiyor. Cogu insan Selanikte dogdu dogum tarihini bilir kalan bilgileri sanki biliyor? Harbiyeden mezuniyetini kac dil bildigini, nerelerde görev yapitgini, sapka kanununu ne amacla getirdigini biliyor da bi takmissiniz KazimKarabekir Pasaya veya digerlerine. Tvlerde ogretilecek degiller. Eskide gayet güzel Inkilap tarihinde bu pasalar okullarda anlatilirdi. Daha bunamadim. Biz ortaokulda, lisede gördük. He arastirmayip, tip ki Kürtler gibi devlet bize dilimizi ögretmedi ilgisiz birakti diyeceksiniz o sizin bileceginiz iş. Cogu insan Reşat Çiğiltepe kimdir? Nerede ne için intihar etmiştir bilmez? Bilmiyorsa da kendi ayibi bana dabunlari kimse ogretmedi Turküm diyen açar okur. Cahil sürusü bir milleti haiz bu ülke kimseye havadan bilgi ogretemezsiniz.


    Isim olayini ciddi olarak abartiyorsunuz. Epi topu 3 5 yerde buyük anlamda ismi var . Adam herhalde diger paşalardan cok daha buyuktu. O paşalarinda degeri buyuk ama onlari bir araya getiren bir beyindi. Sen bence Ataturk ü siradan biri olarak gordugun icin sana böyle anlamsiz geliyor. Su hayatinda o adamin yaptigi islerin 100000 delik 1 ini bile yapmamissindir. Bu kadar dokunmasin ismi. Adama bu ulkenin tapusu verilse mezardan ciksa yeridir. Tum o saydigimiz pasalar candır kutsaldır kanlarini verdiler ama unutma ki hepsi hilafetçiydi ve bugun ki bir cok devrime de karsiydilar. Ataturk hepsini ikna edip bugun ki hale getiren yegane insandir bunu anladiginiz gün ki anlamayacaginizi umuyorum. Isminin komple ülkeye verilmesinin bile abes jaçmayacagini anlayacaksiniz. Son olarak Ataturk bir insan babaminoğlu degil. Tuvalete gidip o da işini gorüyordu. Ama dahi derecesinde zeki, cesur , gozukara ve vatan millet sevgisini cani pahasina ortaya koymuş biriydi. Bu sebeple benim de senin asla olamayacagimiz biriydi. Putlaştirma olayında hakkin olabilir. Chp somuruyor ona da tamam ama sen sirf chp ye olan nefrrtin baska seylere olan kizginligindan Ataturku tam olarak anlamamissin. Bu arada sanki su anki ulkenin liderini putlasyirmiyorlar? Peygamber diyenler bile oldu. Biraksalar herkesi putlastiriyorlar. Hz. Peygamberi putlastirmiyorlar mi? Putlastirmak en çok siyasal islamcilarin işidir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İstanbulu sadece Fatih mi fethetti. Niye onun adı hep ön plana çıkıyor. Ondan bahsediliyor. Fatihin askerleri komutanları yok muydu?


    Yani bulduğunuz mazeretler o kadar çocukça ki? Sevmiyorsan sevmiyorum de, taklalar atıp durma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antikemalistim islam şeriatını savunuyorum sizler nasıl örneğin Tayyip Beyi sevmek zorunda değilseniz türkiyenin yüzde 50'sinden fazlası da mustafa kemali sevmek zorunda değil zorla sevdirilmezki hatta antipatik olur seveceksin illa dersen seveceği varsa da sevmez.

  • ....




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 21 Nisan 2021; 7:8:10 >
  • Çoğu Arap aşığı , sözde müslüman ve pek de bilgi sahibi olmayan tiplerdir.
    Bir diğer kesimi de bilgili olup gizli Amerikan yada İngiliz sempatizanı olanlardır.
    Kendisini Türkiye Cumhuriyeti devletine bağlı hisseden vatansever adamların arasından bu tarz tipler çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Imp kullanıcısına yanıt
    Ergen misin? Öyleyse söylede hiç yormayalım kendimizi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isokocak

    antikemalistim islam şeriatını savunuyorum sizler nasıl örneğin Tayyip Beyi sevmek zorunda değilseniz türkiyenin yüzde 50'sinden fazlası da mustafa kemali sevmek zorunda değil zorla sevdirilmezki hatta antipatik olur seveceksin illa dersen seveceği varsa da sevmez.

    git o zaman arapistana. şeriat var orada.

  • Hakiki Osmanlı Torunu kullanıcısına yanıt
    İslamcı lar kelimesinden ne kadar cahil ne kadar da seviyesiz olduğun belli.Sunu da soyleyeyim sana yazdıkların suç unsurudur dikkat et.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Long Nightt kullanıcısına yanıt
    Yazdiklarinda zerre samimiyet yok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günümüzde insan anasına babasına karşı geliyor asileşiyor hatta öldürüyor. zorla kimseyi sevdiremezsinizki.


    Ben şahsen kendisini tanımıyorum yani sevgi sözcüğü bana çok uzak. ama saygı duyarım,yaptıklarından dolayı teşekkür ederim bitti. bunu daha putlaştırmanın alemi varmı,bazıları seviyorum adı altında pisliğini çıkarıyor birşeylere sığındığını sanıyor.

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.