Şimdi Ara

arşivinizde olmazsa olmaz filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşalar daha önce açıldı mı bilmiyorum ama böyle bir konu açmak istedim arşivimde bu film olmazsa olmaz dediğiniz filmleri yazar mısınız

benim

x men serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

x men serisi

arşivimde olmayan tek film
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

quote:

Orijinalden alıntı: aşkacısı

x men serisi

arşivimde olmayan tek film

olabilir zevkler ve renkler tartışılmaz
  • arşiv yapmam lakin şu 4 film her daim pc'mdedir.

Fight Club
    esaretin bedeli
    the matrix
    eşkıya
  • The Lord Of The Rings
    Harry Potter
    Rocky
    Forrest Gump
    The Expendables
  • LOTR
    Rocky
    Harry Potter
    Little Man
    The Ugly Truth
    Forrest Gump
    Hızlı ve Öfkeli serisi
  • Arşiv derken bu göreceli bir kavramdır,mesela arkadaşlar fikirlerini yazmışlar bana göre arşiv değeri olmayan ticari yapımlardan ibaret !

Arşiv yapan birisi olarak hdd ve gerçek 1080p yasal ve ücretli torrent sitesinden indiriyorum,yani telif haklarına riayet eden sitelerden,bu sitelerde paylaşılan filmlerin kalitesi zaten kesinlikle tartışılmaz,40 Gb altı olmayan filmlerdir,böyle oluncada enaz 2Tb hddlerle başlasanız dahi 100 Tb dahi yetmeceğini görüyorsunuz !

Türk filmlerinin halen restore edilmemesi ise gerçekten Türkieynin ayıbı olarak görüyorum,halen tv kanalları bedva beleşcilik peşinde kötü kayıtları oynatıcıyorlar 1 kuruşta telif hakkı ödemeden milyon liralık reklam geliri elde ediyorlar !

Türk filmlerinde inanılmaz belgesel niteliğinde çekilmiş sinema filmleri var,saymakla bitmez,Türkan Şoray,Ediz Hun ve diğerleri,Devlet bu filmlere sahip çıkmalı ve biran önce restorasyon ile Türk halkına yeniden sunulmalı !

Arşiv dediğim gibi çok ama çok farklı bir tarz !

Arşiv yapacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle 1080p orjinal filmlerle işe başlamaları,paylaşım sitelerinde bedava izlenilen kesilmiş kötü kopyalardan bahsetmiyorum elbetteki,gerçi görüntü kalitesi olarak iyiler ama orjinal filmle arasında ciddi farklar var !

Bu farkı anlamak içinde Titanic yada Green Mile Yada Terminal,Gladyator bunlar en az 50-87 GB filmlerdir ama herkesin beğendiği filmleri bir kez daha tam versiyon ile izlerseniz farkı göreceksiniz yani arşiv kavramınız değilebilir !

Orjinal versiyonu izlediğinizde zaten izlediğim sandığınız filmi aslında izlemediğinizide fark ediyorsunuz sesten görüntüye ve sahnelere kadar %100 fark olduğunu anlayacaksınız !

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • matrix serisi
  • 700 mblık bir filmi kıyas yapman enteresan !

700 mblık dosyada merak ediyorum hangi kalite var,sesmi görüntümü,efektlermi?

Arşivden bahsediyorum aç izle filmleri kast etmiyorum,sinema izlemek farklı iltir adı üzerinde sinema,darılmada 700 mblık film sadece görsellik olarak iyi olabilir,ama ses ve görüntü orjinal film ile asla ve asla kıyas dahi edilmez !

Sen 700 mblık filmini izle ama saygı çerçevesinde insanlara cevap ver,küfürle sinema yorumu yapacaksanda bu forum yeri değil !

Burdaki yorumu Kadınlar gençlerde okuyor,yazdıklarımıza dikkat edelim !
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvsaDağ

quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Arşiv derken bu göreceli bir kavramdır,mesela arkadaşlar fikirlerini yazmışlar bana göre arşiv değeri olmayan ticari yapımlardan ibaret !

Arşiv yapan birisi olarak hdd ve gerçek 1080p yasal ve ücretli torrent sitesinden indiriyorum,yani telif haklarına riayet eden sitelerden,bu sitelerde paylaşılan filmlerin kalitesi zaten kesinlikle tartışılmaz,40 Gb altı olmayan filmlerdir,böyle oluncada enaz 2Tb hddlerle başlasanız dahi 100 Tb dahi yetmeceğini görüyorsunuz !

Türk filmlerinin halen restore edilmemesi ise gerçekten Türkieynin ayıbı olarak görüyorum,halen tv kanalları bedva beleşcilik peşinde kötü kayıtları oynatıcıyorlar 1 kuruşta telif hakkı ödemeden milyon liralık reklam geliri elde ediyorlar !

Türk filmlerinde inanılmaz belgesel niteliğinde çekilmiş sinema filmleri var,saymakla bitmez,Türkan Şoray,Ediz Hun ve diğerleri,Devlet bu filmlere sahip çıkmalı ve biran önce restorasyon ile Türk halkına yeniden sunulmalı !

Arşiv yapacak arkadaşlara tavsiyem kesinlikle 1080p orjinal filmlerle işe başlamaları,paylaşım sitelerinde bedava izlenilen kesilmiş kötü kopyalardan bahsetmiyorum elbetteki,gerçi görüntü kalitesi olarak iyiler ama orjinal filmle arasında ciddi farklar var !

Bu farkı anlamak içinde Titanic yada Green Mile Yada Terminal,Gladyator bunlar en az 50-87 GB filmlerdir ama herkesin beğendiği filmleri bir kez daha tam versiyon ile izlerseniz farkı göreceksiniz yani arşiv kavramınız değilebilir !

Orjinal versiyonu izlediğinizde zaten izlediğim sandığınız filmi aslında izlemediğinizide fark ediyorsunuz sesten görüntüye ve sahnelere kadar %100 fark olduğunu anlayacaksınız !

He He sana

Sen değilmisin phılıps 3000 e 5000 yazılımı attım altyazı 40 büyüdü diye sallayan.

Sana bu forumda kimse inanmaz artık.

Yaşın kaç bilmiyorum ama cihaz kullanmaktan yabancı dil bilmiyorsan benim suçum ne?

Herkes alt yazını boyutunu ayarladı ne tuaftır bir sen alt yazıyı firmware yükleyemedin,bana kızacağına,en azından Philps servisi ara merak etme yardımcı olurlar !

Cihaz alıyorsunuz burda paylaşım veriyoruz link veriyoruz halen yapamıyorsun sonrada çıkıp hakaret ediyorsun,benim kabahatim ne gelip yazılımıda benmi yükliyim ?

Süpersiniz ya,hem link verelim hem yardımcı olalım,yapamıyorsun sonrada link verenlere hakaret et !

Ne ala Memeleket.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 19 Aralık 2011; 20:48:14 >

• arşiv yapmıyorum indiriyorum, izliyorum, siliyorum. ama Fight Club ve Into The Wild'ı dvd ye attım saklıyorum birkaç senedir. arada açar izlerim ikisini de.
  • The Godfather
  • CastAway on the moon & 3 idiots , ikisi olmazsa öyle arşivin ben
  • Leon
  • quote:

Arşiv derken bu göreceli bir kavramdır,mesela arkadaşlar fikirlerini yazmışlar bana göre arşiv değeri olmayan ticari yapımlardan ibaret !

Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınız çok saçma

Telif Haklarına Riayet eden YASAL TORRENT sitesi diye birşey yoktur. Evet ücretlileri var ama sonuçta tek diski Klon'layıp veriyorlar indirenler indiriyor.
    Gerçek 1080p diye birşey de yok.
    Real 1080p diye birşey duydunuz mu yada True 1080p hayır bunlar saçmalıktan ibaret.

• quote:

Sallayanini gordum de bu kadarini ilk kez goruyorum resmen sıkmıssın be kardesim

• LOTR
    Star Wars
  • The Godfather
    Scarface
    Into The Wild
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

quote:

Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınız çok saçma

Telif Haklarına Riayet eden YASAL TORRENT sitesi diye birşey yoktur. Evet ücretlileri var ama sonuçta tek diski Klon'layıp veriyorlar indirenler indiriyor.
    Gerçek 1080p diye birşey de yok.
    Real 1080p diye birşey duydunuz mu yada True 1080p hayır bunlar saçmalıktan ibaret.

Bu arkadaşa katılıyorum. Öyle bir site olsaydı 2 sene öncesinden bulmuş olurdum. Yasal olan tek 1080p filmler Blu-Ray veya HDDVD kutusunda aldığınız filmlerdir. Yoksa WB, 20th FOX Century, Universal yahut Disney gibi firmaların Blu-Ray kalıp dosyalarını Steam gibi indirilebilir olarak sattıklarını hiç zannetmiyorum.

Arşivime gelince. 8 TB'dan fazla birikimim var. Zamanında ucuza aldığım HDD'lerle çok da kolay bir şekilde saklayabiliyorum. Benim tarzıma en yakın plot'ları barındıran filmleri 1080p, bir kere izleyip kapatacağım filmleri ise 720p olarak indiriyorum. Şu ana kadar 780'in üzerinde filmim var. Çoğu filmi izledim, ancak aklımda en çok yer edinenleri Oldboy, The Dark Knight ve Fight Club idi. O kadar film varken 2 belki 3 kere üst üste izlediğim tek filmlerde var. Onlara da The Dark Knight, Fight Club ve Léon'u sayabilirim. Bu kadar Hollywood bağımlısı gibi gözükmeyi hiç istemezdim, ama Hollywood'da yetişen Christopher Nolan, David Fincher gibi abilerimiz resmen birer dâhi. İndirmek istediğim daha onlarca film var, ancak onların Blu-Ray, HDDVD veya HDTV versiyonlarını bekliyorum. Özellikle Satantango'yu çok merak etmekteyim. Listem burada, keyfinize bakın:http://goo.gl/pje00

• Öyle bir ayrım yapamam. İzlediğim bütün filmleri ne kadar kötü olursa olsun arşive aktarırım silmem. Ama arşivime kesinlikle giremeyecek filmler var. LOTR, Harry Potter, Matrix, X-Men vesaire
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.