Şimdi Ara

ARŞİV YAPMAK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MARVEL

2 TB doldu bir 2 tb'lik hdd daha alacağım yakında.

Bu yaz 2tb hdd daha aldım oda doldu Bir süre sonra bir 2'lik daha gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gayet mantıklı. sevdiğim bazı filmler var. yıllar önce nette vardı ama artık bulunamıyor. özellikle eski türk filmleri seviyorsanız kesinlikle arşiv yapmalısınız. sevdiğim birçok film rapdshare'de, hotfile'da kolaylıkla bulunabiliyordu. şu an ne paylaşım sitelerinde var, ne de youtube'da. arşiv yapmasam bir daha kesinlikle izleyemeyecektim. bir de arşivcilerin acı bir tecrübesi vardır. hayati dediğin arşivleri mutlaka yedeklemeni öneririm. 1tb yeşilçam arşivim gitti. o diske hala üzülüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otofaresi mahsun -- 15 Ağustos 2016; 10:45:34 >
  • bağımlılık oldu bende
    kasada takacak yer kalmadı son 2tb lik hdd dolunca ne yapacam bilmiyorum
    lakin tamamı seçmece. her filmi indirip izlerim ama sadece beğendiklerimi arşivlerim.
    canim çekincede de izlerim. pc de izlemeyi sevmem dev ekran ve ses sisteminde olacak.
    50 100 den bahsetmiyorum yüzlerce film

sakin girmeyin böyle bir işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

8 tane 2 tb hdd, yani toplamda 16 tb arşivim var. Tamamı 1080p. Ay sonu yine 2 tb hdd alacağım. Ciddi bir hastalık

Bir filmin ortalama boyutu ne kadar hocam?

• İyi bir arşive benziyor, dil seçeneğine dublaj ekliyormusunuz yoksa tr altyazımı yapıyorsunuz?

Birde dosyaları isimlerdirme sisteminizi sorucaktım, nasıl isimlendiriyordunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MARVEL -- 28 Ağustos 2016; 20:08:41 >
  • Dublajlı versiyonları bulmak zor hocam çoğu üyelik istiyor sanırım siz nerden temin ediyorsunuz?

• Hocam evi bassam 3-5 tane atsan bizde nasiplensek
  • arşiv yapcaksan para kıy 2 3 tblik disk al öyle yap sonra ilerde doldumu yer kalmıyor 1 tb aldım ben şuan 650gb si flim 130gb çart çurt bişeyler var yetmiyor
  • Birkaç TB film arşivi olan arkadaşlar çok fazla film indirdiğiniz için mi bu kadar yer kapladı yoksa boyutu çok büyük filmler mi indiriyorsunuz? Eğer 2. seçenekse sizde AKK yok mu? Ben AKK yüzünden ortalama 1.2 gblık film indiriyorum öyle olunca ortalama 350 filmim var hepsi toplasam 500 gb anca yer ediyor. Ben indirdiğim filmleri sevsem de sevmesem de silmiyorum. Sevmediğim film çok az oluyor zaten, bir filmi izlemeden önce 50 kere liste yapıp araştırınca film kötü çıkmıyor genelde . O kadar zahmet edip indirdim diye düşündüğümden kıyamıyorum. Ama bu bağımlılık gibi bir şey yaratmadı nedense .

• 1.5 sene oldu şunu halen okuyamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

8 tane 2 tb hdd, yani toplamda 16 tb arşivim var. Tamamı 1080p. Ay sonu yine 2 tb hdd alacağım. Ciddi bir hastalık

Citizen'den ip adresini aldım. Benim olacak o arşiv, takacağım usb okuyucuya, basacağım play'e.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

1.5 sene oldu şunu halen okuyamadım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.