Şimdi Ara

Arsenal maçında stad full çekicek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEŞİKTAŞ-ARSENAL MAÇI İÇİN 1 GÜNDE SATILAN BİLET SAYISI : 35.570
    KOMBİNE : 7.350

Maç saatine kadar bütün biletlerin tükenmesi bekleniyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".
  • 90 tl ye bir mac. Millet baya zengin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • YGA kullanıcısına yanıt
    var denize bakan kisminda acele et cunku suan baya kuyruk vardir.

Orijinalden alıntı: o3

quote:

Orijinalden alıntı: mumenu

Bir zahmet artık bilet alıp maça gelsinler.

siz geliyor musunuz? kombinemle girecem ben ayrı da hem gitmeyip hemde konuşanlara gıcık oluyorum.
    forumda o kadar çok klavye delikanlısı oluyor ki...
    gerçekten maçlara geleni bulmak zor. bursadan eş dost akraba gelir, kombine alırım burada daha inönü'ye bile gitmemiş adamlar tatava yapar...

Kardeşim ben Samsun'da yaşıyorum ve maç günü 16-24 vardiyasında ekmek parası için çalışacağım. Maça gitmeyi bırak maçı izleyemeceğim bile.
    Ama takımım için düzenli oarak buradaki kartal yuvasından alış veriş yaparım. Sosyal medyada takımımı desteklerim, inan izinli olsam maçada gelirdim.Maç için izin almak özel bir şirkette ne kadar zor olur bilirsin.

''Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür".

• 65 bin kisi olacak

80'e uefa izin vermiyor

Orijinalden alıntı: devcity

65 bin kisi olacak

80'e uefa izin vermiyor

Neden? Arsenal'lilere yer hazırlamak için mi?

Orijinalden alıntı: devcity

65 bin kisi olacak

80'e uefa izin vermiyor

Hocam pardonda öyle genişten atmasanız? Varsa bi belge bi link atın bizde bilelim. UEFA genel sekreteri gibi konuşuyosunuz

• lanet olsun bilmem kaç yıldır istanbulu yönettiğini sanan ama toplu taşıma sistemi geliştirmeyen başkana, maç sonunda sadece olimpiyata bağlı olanları açık kalacağı metrolara, ramazanda gece 2ye kadar çalıştırılan metroları bir gün için çalıştırmayanlara. bu konuda taraftarını korumayan başkana da kızgınım, ağırlığını koysa biraz para verse illa olacak bir iş.

12de maçtan çıkınca hem gece yarısı metrobüse bineceksin hem de taksi parası vereceksin, feda olsun o ortama da yetti artık her gidişte 50 lira taksiye bırakıyorum, üzerine ayakta git gel 5-6 saat yol çekiyorum.maddi sıkıntım olmasa yine giderdim ama insanlara yazık artık birilerinin ses çıkarması yönetime baskı yapması lazım.

• Kaç bin bilet satıldı nerden bakacağız bilen varmı veya ?

Orijinalden alıntı: Exvision

feyenoord maçından gelirken taksisiz oturarak geldim tüm toplu taşıma araçlarında. ben de maltepe de oturuyorum

maçta da oturdum de bari sanki farklı gezegenlerdeyiz

ben 73te çıktım 1-0dı çıktığımda güneyden metroya geldim bir tane metro bekliyordu bindim, benden 2 dk önce gelenler oturmuş, o şekil oturduysan anca çünkü benden sonrakilerin hele sonraki metroya bineceklerin halini tromsö maçında bizzat test ettim.o maçta sadece 1.5 saat olimpiyatta metroya binmeyi bekledik, o da oturmalık yer değil balık istifi şeklinde.

bu maçta erken gitmeme rağmen açlık ve saatlerce ayakta durmaktan kafa değişik oldu, birkaç yerde inip sakinleşmeye çalıştım 10-15 dk bu şekilde kaybetmeme rağmen marmarayı kaçırdığımdan mecbur taksiyle kadıköye geçtim oradan özel araçla devam ettim, gerçi mertere geçip metrobüse binsem o zamanda ya söğütlüçeşmeden taksi yapacaktım (eve kadar 25 liraymış bitaksinin dediği kadarıyla).sen heralde son kadıköy metrosunu yakaladın, çünkü başka çözüm yolu yok bildiğim kadarıyla ve maçtan erkan çıkmak da hiç keyifli değil, inönüde biri maçı terkedince herkes kötü kötü bakardı burada 80de dışarsı adam kaynıyordu.

• Yarın akşam veya yarından sonra nerelerden bilet bulabilriim arkadaşlar ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: genle yüklü gemi

Yarın akşam veya yarından sonra nerelerden bilet bulabilriim arkadaşlar ?

Mac günü bilet kalirsa alabilirsin stattaki gişelerden

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.