Şimdi Ara

ARS MUTFAK ŞOFBENİ, LAVABO ŞOFBENİ ANINDA SICAK SU 50 ADET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ARS MUTFAK ŞOFBENİ, LAVABO ŞOFBENİ ANINDA SICAK SU 50 ADET
    KIŞ AYLARINDA ÖZELLIKLE LAVABOLARDA SOĞUK SUDAN DOLAYI CİLT ÇATLAMASI VE SOĞUKTAN KAYNAKLI HASTALIKLAR MEYDANA GELMEKTEDİR.

ARS MUTFAK ŞOFBENİ, LAVABO ŞOFBENİ ANINDA SICAK SU 50 ADET

SİZDE BU DERTLERDEN KURTULMAK İÇİN LAVABONUZA ARS TAKIN SICAK SUDAN SOĞUK SUYA ELINIZ DEĞMESİN,
    MÜŞTERİLERİMİZ GENEL OLARAK SORDUĞU SORU ÇOK YAKIYORMU OLUYOR.. NORMAL ELEKTRİKLİ ŞOFBENLERE GORE 3/1 OARANINDA ENERJİ HARCAR KÜÇÜKTÜR. SICAK SU ÇIKIŞ YERİ DUŞ ŞEKLİNDE OLDUĞU İÇİN SUDAN TASARRUF SAĞLAYARAK YAKTIĞI ELEKTRİĞİ ÖDEYECEKTİR. """"ÖNCE SAĞLIK""
    ***///Bir müşterimize montaj sonrası çektiğimiz video yu izleyınız.***///
    DİKKAT! .... ÜRÜNLERİMİZ TAMAMEN TÜRKİYE ÜRETİMİDİR, HİÇ BİR ÜRÜNÜMÜZDE ÇİN MALI YOKTUR.
    2 YI L BOYUNCA TAMİRAT DEĞİL 1E1 DEĞİŞİM GARANTİSİ VERMEKTEYIZ.
    KARGOLARIMIZ ANLAŞMALI OLARAK YURTİÇİ İLE SADECE 6,5+kdv TL YE ADRESİNİZE TESLİM

TANITIM VİDEOSUNU İZLEYİNİZ..... SANALPAZAR VE SAHİBİNDEN DE GET SATIŞ MUMKUNDUR
    ALIM YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

TOPTAN ALIM İÇİN İLETİŞİME GEÇİNİZ

KALİTEYİ UCUZA GETİRİYOR...
    FİYAT 54,9 TL

-----------KOCAELİDEN TÜM TÜRKİYE YE -------
    %100 Müşteri Memnuniyeti
    Fiyat : 55 TL Miktar : 50 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli,İzmit Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyatı bir tek benmi göremiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilde gözükmüyor . 50 tl
  • belalan52 kullanıcısına yanıt
    Hanımlar merhaba;
    Geçen gün KOÇTAŞ mağazasını gezerken yeni bir ürün dikkatimi çekti...
    KF markalı KOKULU UFO olarak satılıyor.her lavabo ve küvet için uygun olarak üretilmiş.içerisindeki koku muhteşem :)
    Uzun yıllar kullanacağıma eminim.çok sağlam bir ürün yapmışlar.kokusu bittiğinde kendim istediğim kokuyu ilave ediyorum.
    hemen aldım ve lavabolaramıza ve küvete kolayca monte ettik.Aynı zamanda ürünün özellikleri saymakla bitmez.
    3 ETKİ sloganıyla satıyorlar zaten.TAPA+KOKU+ESTETİK.görseniz okadar güzellerki.mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.
    ne yaptıysam kötü kokuyu engelleyememiştim.şimdi kötü kokuyu tamamen engelledi.
    hayretler içinde kaldım.şimdi lavabom mis gibi kokuyor:)
    ayrı yeten hanımlar nazar boncuklu ,gülen yüz ifadeli,pembe,mavi,kırmızı,krom,beyaz rengarenk renk seçenekleriyle
    süper bi görüntü elde ettim...
    her zevke uygun üretmişler valla mutlaka deneyin derim.
    laf aramızda fiyatı da çok uygun...:)

ARS MUTFAK ŞOFBENİ, LAVABO ŞOFBENİ ANINDA SICAK SU 50 ADETARS MUTFAK ŞOFBENİ, LAVABO ŞOFBENİ ANINDA SICAK SU 50 ADET

• belalan52 kullanıcısına yanıt
    Hanımlar merhaba;
    Geçen gün KOÇTAŞ mağazasını gezerken yeni bir ürün dikkatimi çekti...
    KF markalı KOKULU UFO olarak satılıyor.her lavabo ve küvet için uygun olarak üretilmiş.içerisindeki koku muhteşem :)
    Uzun yıllar kullanacağıma eminim.çok sağlam bir ürün yapmışlar.kokusu bittiğinde kendim istediğim kokuyu ilave ediyorum.
    hemen aldım ve lavabolaramıza ve küvete kolayca monte ettik.Aynı zamanda ürünün özellikleri saymakla bitmez.
    3 ETKİ sloganıyla satıyorlar zaten.TAPA+KOKU+ESTETİK.görseniz okadar güzellerki.mutlaka denemenizi tavsiye ediyorum.
    ne yaptıysam kötü kokuyu engelleyememiştim.şimdi kötü kokuyu tamamen engelledi.
    hayretler içinde kaldım.şimdi lavabom mis gibi kokuyor:)
    ayrı yeten hanımlar nazar boncuklu ,gülen yüz ifadeli,pembe,mavi,kırmızı,krom,beyaz rengarenk renk seçenekleriyle
    süper bi görüntü elde ettim...
    her zevke uygun üretmişler valla mutlaka deneyin derim.
    laf aramızda fiyatı da çok uygun...:)

ARS MUTFAK ŞOFBENİ, LAVABO ŞOFBENİ ANINDA SICAK SU 50 ADETARS MUTFAK ŞOFBENİ, LAVABO ŞOFBENİ ANINDA SICAK SU 50 ADET

• %100 Müşteri Memnuniyeti yazmışınız fakat,pm ye cevap verme nezaketinde bile bulunmuyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.