Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (530. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
389.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • koskoca ras'ın arrow'un namını kötülemek için türlü oyunlar yapması çok saçmaydı cidden, olmamış bu kısım. geri kalanı ise güzeldi.
  • Dizi iyi güzelde senaryo çok yavaş ilerliyor. Süreyi tutturmakta dizinin kadın oyuncularına düşüyor. Depresyonda olanlar, duygusal tranva geçirenler, vs vs..
  • Son sahne hariç güzel bir bölümdü.

• Son sahne neydi öyle Allah aşkına? Koskoca Ras Al Ghul yeşillere bürünmüş

• Adam istediğin gibi yönetebilirsin diyor, başa geç sonra da adam öldüremeyecekleri emrini ver olsun bitsin.. Neyin nazı bu?!
  • 1 sezon nerdeyse Oliverin katil olmadigi kimseyi oldurmemesi uzerine yogunlastilar kecen bolum bir bu bolum iki geleni geceni indiriyor ne anlami kaldi anlamadim

Bolum guzeldi bir iki bolumdu toparladilar. Shado olayini nereye baglayacaklar merak ediyorum. Son sahneni begendim Ras in Oliverden daha iyi ok attigini ogrenmis olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gallifreyan

Adam istediğin gibi yönetebilirsin diyor, başa geç sonra da adam öldüremeyecekleri emrini ver olsun bitsin.. Neyin nazı bu?!

Aynısı taa 15.Bölümden beri aklımda ve aynen bunu diyecektim ama işte uzatmazsalar olmaz.

Birde arkadaşlar shadoya hayal falan dedinizdr ulan bende zehirli ok yedi veya bayılıp uyandı o yüzden falan sanıyorum.
    olum adam çocuğu kurtarmaya çalışırken bir anda ortaya çıkıyor hayal falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 19 Mart 2015; 16:57:05 >

• Beyler lazarus pit için Kuran da geçiyor dedi ras şimdi lazarus pit denilen aslında zemzem mi :D
  • Bence shado yaşıyor ve ras' in son bölümde yerden kaldırdığı biri vardi . Bana biraz kadin vucut hatlarina sahip gibi geldi + gozleri bir kadinin ki gibiydi . Eger shado yasiyor ise o kisi cikabilir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Beyler lazarus pit için Kuran da geçiyor dedi ras şimdi lazarus pit denilen aslında zemzem mi :D

Al khidr bile bu suyu buldugu kuranda geciyor dedi .

bak al khidr ; yeşil adam demek yani hizir

kuranda bildigim kadariyla hizir ile ilgili ayetler var .

bir su ile alakali . Hizir

hizir diye arat bak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riqus

quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

Beyler lazarus pit için Kuran da geçiyor dedi ras şimdi lazarus pit denilen aslında zemzem mi :D

Al khidr bile bu suyu buldugu kuranda geciyor dedi .

bak al khidr ; yeşil adam demek yani hizir

kuranda bildigim kadariyla hizir ile ilgili ayetler var .

bir su ile alakali . Hizir

hizir diye arat bak

anladım hocam bende zaten öylesine yazdım fazla bilgim yok Kuranda geçiyor diyince aklıma direk zemzem geldi bilgi için sağolun
  • Ra's ın emrinde bu kadar adam varken kendisinin Arrow kılığına girmesi
  • Riqus kullanıcısına yanıt
    %99 o kadın Shado.
    Nasıl kurtuldu bilmiyorum. Ama bir şekilde kurtulmuş. Büyük ihtimal şuan ölü.
  • D. kullanıcısına yanıt
    En azından Maseo geçebilirdi.
    Bu arada kostüm Ra'sa hiç yakışmamış.
  • Oo bölüm gelmis cipsle izleyelim

• Ras ünvanı baya havalı birşey direk kabul etmesi lazımdı bu ben katil değilim tırıvırılarını geçsin artık ,o suda nasıl bişeyse onun içine ölüyü atsalar dirilir gibi duruyor

• ra's a bak sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: a|i

Ras ünvanı baya havalı birşey direk kabul etmesi lazımdı bu ben katil değilim tırıvırılarını geçsin artık ,o suda nasıl bişeyse onun içine ölüyü atsalar dirilir gibi duruyor

Lazarus pit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lynxou

En azından Maseo geçebilirdi.
    Bu arada kostüm Ra'sa hiç yakışmamış.

Dikkatli bakarsan kostumden gobeği belli oluyor :) şekerpare

• Ne göbekmiş ya.
    Bence bu görevi Maseo'ya vermeliydi. Bu şekilde saçma sapan bölümler izleyeceğiz.
  • 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.