Şimdi Ara

Arrow (2012 -2020 ) Bitti (504. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.734
Cevap
108
Favori
390.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blown away

quote:

Orijinalden alıntı: Merc With a Mouth

Ayrıca Laurel eski haline geri dönmüş gibi çekmece ağızlı Laurel gitmiş
    Arrow (2012 -2020 ) Bitti

Katie Cassidy, rolünün hakkını vermek için çok çaba sarf eden harika bir aktris. Bu sezondan zaten anlayabilmişsinizdir bunu. Yalnız kaçırdığınız nokta bunu 2.sezonda da göstermiş olması. Oynadığı alkolik ve ilaç bağımlısı depresif karakteri seyirciye daha iyi yansıtabilmek için isteyerek kilo verdi. Ama emek nedir bilmeyen cahil insanlar dalgasını geçip gitti. Belki de haksızlığa tahammülüm olmadığı için Laurel karakterini çok seviyorum çünkü o da adaletin peşinde.

Bu da 3. sezondan başka bir kare:

Yorumunuza aynen katılıyorum hocam. Katie Cassidy rolünü ciddiye alan ve elden geleni gösterme çabasında olan bir oyuncu. Kendisi Supernatural dizisinde de iyi oynamıştı.

Yok kepçe,çekmece ağızlı vs gibi yakıştırmaları hak etmeyen gayet iyi ve tatlı bir oyuncu. Black canary rölünde ise biraz acemilikden vs kaynaklanan sorunlar olsada fizik olarak gayet bu role yakışıyor. Bu kıza laf atanlar önce gibip kendi etrafında ki ülkemiz kızlarına ve kendi kezban kız arkadaşlarına baksınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkham92 -- 13 Şubat 2015; 19:26:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

quote:

Katie Cassidy, rolünün hakkını vermek için çok çaba sarf eden harika bir aktris. Bu sezondan zaten anlayabilmişsinizdir bunu. Yalnız kaçırdığınız nokta bunu 2.sezonda da göstermiş olması. Oynadığı alkolik ve ilaç bağımlısı depresif karakteri seyirciye daha iyi yansıtabilmek için isteyerek kilo verdi. Ama emek nedir bilmeyen cahil insanlar dalgasını geçip gitti. Belki de haksızlığa tahammülüm olmadığı için Laurel karakterini çok seviyorum çünkü o da adaletin peşinde.

Yorumunuza aynen katılıyorum hocam. Katie Cassidy rolünü ciddiye alan ve elden geleni gösterme çabasında olan bir oyuncu. Kendisi Supernatural dizisinde de iyi oynamıştı.

Yok kepçe,çekmece ağızlı vs gibi yakıştırmaları hak etmeyen gayet iyi ve tatlı bir oyuncu. Black canary rölünde ise biraz acemilikden vs kaynaklanan sorunlar olsada fizik olarak gayet bu role yakışıyor. Bu kıza laf atanlar önce gibip kendi etrafında ki ülkemiz kızlarına ve kendi kezban sevgililerine baksınlar.

Öncelikle yorumunuz için büyük bir teşekkür ederim çünkü empati sahibi insan bu zamanda zor bulunuyor.

Black Canary kimliğini gerçekçi yapan acemilikleri zaten. Katie bu rol için çok çalıştı ve hala çalışmakta. Sabahın köründe (saat 5'te) çoğumuz horul horul uyurken o antrenman için sıcak yatağından kalkıyor. Bunu her oyuncu kolay kolay yapmaz. Böyle bir azme verilen tepki... İşte bu hiç adil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blown away -- 13 Şubat 2015; 19:27:40 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yok kepçe,çekmece ağızlı vs gibi yakıştırmaları hak etmeyen gayet iyi ve tatlı bir oyuncu. Black canary rölünde ise biraz acemilikden vs kaynaklanan sorunlar olsada fizik olarak gayet bu role yakışıyor. Bu kıza laf atanlar önce gibip kendi etrafında ki ülkemiz kızlarına ve kendi kezban sevgililerine baksınlar.

Öncelikle yorumunuz için büyük bir teşekkür ederim çünkü empati sahibi insan bu zamanda zor bulunuyor.

Black Canary kimliğini gerçekçi yapan acemilikleri zaten. Katie bu rol için çok çalıştı ve hala çalışmakta. Sabahın köründe (saat 5'te) çoğumuz horul horul uyurken o antrenman için sıcak yatağından kalkıyor. Bunu her oyuncu kolay kolay yapmaz. Böyle bir azme verilen tepki... İşte bu hiç adil değil.

Rica ederim hocam. Ne gördüysek onu yazıyoruz haklı yoruma katılmamak olmaz. Kız filmde rolü var gibi hazırlanıyor.

Tavsiyem buradaki yorumlara çok bakıp takılmayın hatta okumayın bile. Sevdiğiniz şeyden bile soğutabilen oluşumlar mevcut burada.

• Bölüm gayet güzeldi önümüzdeki bölüm lerin çok daha güzel olacağını düşünüyorum dizi umarım yavaş yavaş toparlanır en azından sezonun kalanında sağlam bir şeyler izleyelim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam. Ne gördüysek onu yazıyoruz haklı yoruma katılmamak olmaz. Kız filmde rolü var gibi hazırlanıyor.

Tavsiyem buradaki yorumlara çok bakıp takılmayın hatta okumayın bile. Sevdiğiniz şeyden bile soğutabilen oluşumlar mevcut burada.

O yorumlarda 2 3 düşünce kırıntısı olsa belki bi gıdım değişir ama o bile yok:) Laurel ve KC'ye olan sevgim sonsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

şimdi madem ra's al ghul'u öldürmek istiyorsunuz, salın deathstroke'u üzerine solugu lazarus pit'de alsın tabi ölmezse, yine ra's ı yenemez fln diyenler çıkacakdır ama bal gibide yener, o damarlarında dolaşan mirakuru varken kolay kolay kimse boy ölçüşemez slade reiz ile.
    .

Mirakuruya gerek yokki.
    Deathstroke Ra's al ghul'dan daha iyi bir dövüşçü ve birçok çr sitelerinde bu tartışıldı.
    ComicVine Comics reddit falan birçok sitede tartışıldı ve herkes DeathStroke Yener dedi. Hatta linkte atabilirim.
    ve haklısın salsın slade'i Ra's al ghul'un üzerine bak nasılda Yener oliver Ra's'i.

Ras al ghul un 600 yıllık deneyimi var.
    Bir çizgi romanda görmüştüm adam wonder woman ile teke tek mücadele ediyordu.
    Bence slade sadece birazcık zarar verebilir.

• Laurel gibisi yok la dizi de
    Cidden oliver falan hikaye bir ara sevmemeye başlamıştım ama şuan en sevdiğim 2 karakterden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBatman

Laurel gibisi yok la dizi de
    Cidden oliver falan hikaye bir ara sevmemeye başlamıştım ama şuan en sevdiğim 2 karakterden biri.

Aklın yolu bir dostum, Laurel candır

Diğer sevdiğin karakter hangisi peki?
  • Bu bölümde Sara'nın kaşlara dikkat eden var mı o neydi öyle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Öner

İyi de herkes çizgi romanı okuyup "kim kimdir" bilmek zorunda mı?
    Wildcat dediğin kişi dizide ben Batman'i eğitim dedi de biz mi kaçırdık.
    Bizler sadece diziyi izleyip ordan öğrenmek istiyoruz. Kim nedir neyin nesidir zamanı gelince öğrenecek iken sizlerin sayesinde daha diziye gelmeyen kişileri de gördük.

Şu çizgi romancilar gidip de çizgi roman konusunda yazmış olsa bugün bu konuşmalar gecmez ama Burda ego tatmin edip millete hava atacaklar ya. Bir de utanmadan milleti begenmiyorlar.

zorunda mı dedim? benim asıl savunduğum şeyi kaçırmışsın sen, o yüzden tekrar okuyup idrak etmeye çalışmanı tavsiye ediyorum. ben çizgi romanları okumadım. ama sizin gibi oturup çizgi roman okumuşlara çemkirmeyip araştırıyorum neyin ne olduğunu. yukarıdaki arkadaş da doğru tahminde bulunmuş zaten. lafı çarpıtacağınıza argümanlarıma cevap verin sonra konuşun bıt bıt.

İyi misin? Kafan yerinde mi?

Ben çizgi roman okuyana çemkirmiyorum, okuyup da gelip burda gelecek bölümleri anlatanlara çemkiriyorum.
    Ayrıca neden araştırma ihtiyacı hissedeyim ki? Dizide ne olduğunu ya da olacağını araştıracaksam dizi izlemenin ne mantığı var? Açarım çizgi romanlarını okurum.

Bir de "empati sahibi insan az bulunuyor" yazarak aklın sıra akıllı görünmeye çalışman tam da "empatiden anlamadığını" gösteriyor.
    Kendini bişey sanıp başkalarını küçümsemek moda oldu.
    Tabii eskiden internet pahalıydı, herkesin evinde yoktu, şimdilerde çocuğundan büyüğüne herkeste internet olunca klavyeden ahkam kesmek de kolaylaştı.

Önce ne yazdığımızı, neye çemkirdiğimizi bir anla, ondan sonra konuşalım.

Sen bir film izlerken biri gelip "aa ben bu filmi izlemiştim" diyerek direk sonunu söylediğinde ne hissediyorsan bizler de dizi dururken ÇR okuyup gelip burda AKILLI GÖRÜNEN ler için aynısını hissediyoruz.
    1 gram saygıları yok biz dizi izleyicilerine. Ama ne hikmetse yazdıklarına saygı bekliyorlar. Hem de en üst saygıyı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chapter President

Bu bölümde Sara'nın kaşlara dikkat eden var mı o neydi öyle

Baya iyidi.
  • Öner kullanıcısına yanıt
    quote:

Şu çizgi romancilar gidip de çizgi roman konusunda yazmış olsa bugün bu konuşmalar gecmez ama Burda ego tatmin edip millete hava atacaklar ya

sen bunu yazdığın zaman beni de işin içine katmış oluyosun farkındasın di mi? ama şimdi gelip "ben onu ileriden spoiler verenlere söyledim" diye yan çiziyosun. orada ego tatmini yapmamışken ben... sevdiğim karakteri savundum o kadar. önce çamur atıyosun sonra rahibe teresa'yı oynuyosun. garip yani.
  • quote:

quote:

Şu çizgi romancilar gidip de çizgi roman konusunda yazmış olsa bugün bu konuşmalar gecmez ama Burda ego tatmin edip millete hava atacaklar ya

sen bunu yazdığın zaman beni de işin içine katmış oluyosun farkındasın di mi? ama şimdi gelip "ben onu ileriden spoiler verenlere söyledim" diye yan çiziyosun. orada ego tatmini yapmamışken ben... sevdiğim karakteri savundum o kadar. önce çamur atıyosun sonra rahibe teresa'yı oynuyosun. garip yani.

Arkadaşım anlama kıtlığın mı var senin?
    Ben dizideki hiçbir karaktere yakıştırma yapmadım.
    istersen konudaki geçmiş tüm mesajlarıma da bakabilirsin. Biz neye kızıyoruz sen ne anlıyorsun.
    Bana ne sevdiğin karakterden ve onu savunmandan. Umrumda değil, kim kimi severse sevsin yeter ki gelip "şu gelecek bu gelecek" demesin.

Bak yeni şirket sahibimizin ATOM olacağını, hatta yetmedi bir de onun KÜÇÜLECEĞİNİ öğrendik.
    Tıpkı daha 1. sezonda iken CANARY nin ve SLADE in geleceğini önceden öğrendiğimiz gibi.

anlatabildim mi şimdi neye kızdığımızı.
    Sen tuttun bir de bunları savunur gibi "araştırma yapın" dedin ben ona kızdım.
    Yaa niye araştırayım? Ben olayları dizinin akışına göre sırası gelince görmek istiyorum.
    Bu benim en doğal hakkım değil mi? Neden bu hakkımı benden alıyorlar ben buna kızıyorum, sen geldin bir de tuz-biber ektin.

Allahaşkına yukarıdan aşağı tekrar oku şu yazılanları da ne anlattığımızı iyice anla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

quote:

istersen konudaki geçmiş tüm mesajlarıma da bakabilirsin. Biz neye kızıyoruz sen ne anlıyorsun.
    Bana ne sevdiğin karakterden ve onu savunmandan. Umrumda değil, kim kimi severse sevsin yeter ki gelip "şu gelecek bu gelecek" demesin.

Bak yeni şirket sahibimizin ATOM olacağını, hatta yetmedi bir de onun KÜÇÜLECEĞİNİ öğrendik.
    Tıpkı daha 1. sezonda iken CANARY nin ve SLADE in geleceğini önceden öğrendiğimiz gibi.

anlatabildim mi şimdi neye kızdığımızı.
    Sen tuttun bir de bunları savunur gibi "araştırma yapın" dedin ben ona kızdım.
    Yaa niye araştırayım? Ben olayları dizinin akışına göre sırası gelince görmek istiyorum.
    Bu benim en doğal hakkım değil mi? Neden bu hakkımı benden alıyorlar ben buna kızıyorum, sen geldin bir de tuz-biber ektin.

Allahaşkına yukarıdan aşağı tekrar oku şu yazılanları da ne anlattığımızı iyice anla.

quote:

yaptın dedim mi? yakıştırma yapanlara laf atınca geldin sen de maydanoz oldun. bu seni onların tarafında yapmıyo mu bi düşünsene? öyle olmasa bile ben orda kalkıp bi şey bilmeden, araştırma yapmadan Laurel'a laf atan budalalara laf çarptım. madem sen onlardan değilsin, neden bunun üzerine alınıyosun okumak zorunda mıyız diye? ben sana laf çarpmadım ki orda? demek ki içten içe sen de onlar gibi düşünüyosun ki söylediklerimi üzerine aldın.
  • quote:

quote:

Laurel gibisi yok la dizi de

Aklın yolu bir dostum, Laurel candır

Diğer sevdiğin karakter hangisi peki?

Vallahi deathstroke ya da ras al ghul 2 si de aşırı karizma karar veremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faithful Blood Day

quote:

yapılmadı roy'u tedavi etmişlerdi slade halen aynı..

slade de tedavi oldu felicity siringayi boynuna batirmisti sezon 2 finalinde

Aynen, evinde felicity'yi sevdiğini söyleyip eline tutuşturmuştu ya şırıngayı.
  • Katie Cassidy fena oynamıyo surat olarakta toparladı 2. sezon çok kötüydü. Son bölümde saçını yana attığı zaman dedim aha Laurel geri döndü orda çok güzeldi Dizide aslında oyunculuk olarak çok sıkıntı yok yani kral oyuncu diyebileceğimiz 2 kişi var John Borrowman ve Manu Bennett. Ancak diğerlerinin oyunculuklarının göze batma sebebi tamamen diyaloglar ve dizinin kurgusundan kaynaklı o yüzden çok yapay geliyor izlerken. Yönetmen çok zayıf kısacası hem aksiyon sahnelerinde hemde diyaloglar vasat tek sebebide yönetmen
  • quote:

quote:

quote:

şimdi madem ra's al ghul'u öldürmek istiyorsunuz, salın deathstroke'u üzerine solugu lazarus pit'de alsın tabi ölmezse, yine ra's ı yenemez fln diyenler çıkacakdır ama bal gibide yener, o damarlarında dolaşan mirakuru varken kolay kolay kimse boy ölçüşemez slade reiz ile.
    .

Mirakuruya gerek yokki.
    Deathstroke Ra's al ghul'dan daha iyi bir dövüşçü ve birçok çr sitelerinde bu tartışıldı.
    ComicVine Comics reddit falan birçok sitede tartışıldı ve herkes DeathStroke Yener dedi. Hatta linkte atabilirim.
    ve haklısın salsın slade'i Ra's al ghul'un üzerine bak nasılda Yener oliver Ra's'i.

Aynen bende baya araştırdım ras dc dunyasinda baya güçlü bi karakter ole slade falan yenemez

• Animasyonda Slade ras al ghulu öldürüyordu. Yani slade bence öyle gözü kapalı değil ama başa baş geçen kapışma ile bitirir.Ras al ghulu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Houston Rockets

quote:

quote:

quote:

.

Mirakuruya gerek yokki.

Aynen bende baya araştırdım ras dc dunyasinda baya güçlü bi karakter ole slade falan yenemez

Son of batman'de bal gibi karşı koyup üstün gelebildi. Sadece deathstroke ra'sin öğrencisi olarak gösterildiği için güçsüz kaldı.
    Ama çr'de slade yani deathstroke ra'si çok kolay yener.
    Dizideki deathstroke'da yener ra'si.
    Bunu tartışması çok yapıldı yabancı forumlarda ve çizgi roman sitelerinde hepsi deathstroke yener diyorlar herkes diyor.
    Deathstroke vs Ra's al ghul yaz ve bana bir kişi göster ra's ghul yener diyen.
    Ra's sadece kılıç ustası ve iyi dövüşebilir(yani dövüş ustası değil) ve 600 yıllık deneyimini var ve akıllı.
    Deathstroke tatktik uzmanı, stratejik uzman, dövüş ustası,kılıç ve silah ustası ve bi o kadarda zeki yani batmanin hem 1 versiyon iyisi hemde 1 versiyon düşüğü ama yinede batman kadar iyi değil tabiki fakat batman'le rahat teke tek gidebilecek kapasitede.
    Bu dövüş kılıçla olursa yada şu uzun sopalarla olursa bu dövüş ra's yenebilir 600 yıllık deneyimlerinden dolayı ama belki slade'de yenebilir fakat hand by hand yani yumruk yumruğa slade'in yani deathstroke'un yenebilme ihtimali çok yüksek.

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.