Bildirim
arpacık ameliyatı olanlar bir bakabilir mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: altı ok
dün arpacık yüzünden gözümden ameliyat oldum.bana 2 saat sonra sargı bezini çıkarmamı istediler.her neyse sargı bezini falan çıkardım.2 göz damlası verdiler.
ama gözüm de epey çapak var.acaba gözümü yıkasam bir şey olur mu?lütfen tecrübeliler cevaplasın?
Doktora ulaşmaya çalışın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
dün arpacık yüzünden gözümden ameliyat oldum.bana 2 saat sonra sargı bezini çıkarmamı istediler.her neyse sargı bezini falan çıkardım.2 göz damlası verdiler.
ama gözüm de epey çapak var.acaba gözümü yıkasam bir şey olur mu?lütfen tecrübeliler cevaplasın?
Doktora ulaşmaya çalışın
o zmn yarını bekleyeyim._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gtr5000
quote:
Doktora ulaşmaya çalışın
o zmn yarını bekleyeyim.
Ne yaptın hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler