Şimdi Ara

AROG igrenç !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
2.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler AROG un fragmanını izledim.Sadece 3 yerde tebessüm ettim.
    1.Su doktor Cem'e kayınca
    2.Aliende olsa o benim cocugum demesine simdi ismini fısıldıycam kamuran.
    3.Su televizyondaki yazıya

KOPMADIK !! Tebessüm ettik !!

Ama Recep İvedik öylemi heryeri ayrı bi güzel ayrı bi kopartgan
    Ata Demirer'in filmide güzel gibi ama tam izlemedim parça parça.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KillDevil. -- 30 Ocak 2008; 13:48:44 >

• AYNEN KATILIYORUM
  • Valla o fragmanda ben Zafer Algöz'e daha çok güldüm. ''Alyen değil LAN! Alien!!! Ne Alyeni?!!!'' repliği güzeldi. Ama o kadar da birşey göremedik. Belki de fragman kısıtlı olduğu içindir.
  • Bence Recep İvedik filminin bütün komik yerlerini bir fragmana toplamışlar..Umarım sandıgım gibi degildir..Arog'un ise fragman degil zaten filmin ilk başları..Bu yüzden filmin ilk 3 dakikasında kopcaz diye bir şey yok..Belki ilerleri cok daha komiktir..
  • Youtubede yorumları okudum adam yazmıs Cem dururken Şahan'a gidilirmi diye.Abi ben GORA'danda o kadar zevk almamıstım mesela Kutsal Damacana cok komikti 10 üzerinden 10 aldı benden ama GORA 10 üzerinden 5 anca.
  • fragman değildi o
  • dikkatinizi çekerim sadece kısa bi tanıtım filmi iğrenç denmemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rebellion -- 30 Ocak 2008; 13:54:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5d sinemadaki komedi puhahaha.gif
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: trewq

fragman değildi o

Cahilligime ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .KillDevil. -- 30 Ocak 2008; 13:54:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: trewq

fragman değildi o

Doğru.O filmin ilk 3 dakikası.
  • Kaynım bana kaydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: qraff

Bence Recep İvedik filminin bütün komik yerlerini bir fragmana toplamışlar..Umarım sandıgım gibi degildir..Arog'un ise fragman degil zaten filmin ilk başları..Bu yüzden filmin ilk 3 dakikasında kopcaz diye bir şey yok..Belki ilerleri cok daha komiktir..

ATV de Ve TV8 deyken hep izlerdim ben skeclerindede cok gülüyordum.Bence güzel olmustur.
  • Bende hep izlerdim hala arşivi var bilgisayarımda Şahanın..Ama Atv'ye geçtikten sonra cok kötü bozuldu program tebessüm bile edemiyordum programı izlerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Kaynım bana kaydı.

bak orası bitirdi beni hadi bekliyoruz filmi ta ne zaman çıkar orası daha belli değil..
  • Vermek istemeyen seyirci.
  • quote:

Bende hep izlerdim hala arşivi var bilgisayarımda Şahanın..Ama Atv'ye geçtikten sonra cok kötü bozuldu program tebessüm bile edemiyordum programı izlerken

Bilmemde güzeldi bir tip vardı pisiko gibi basketbol forması giymisti hatta onu avrupa yakasına istiyorlar.Birde kim 500 milyar istemezki vardı Konan ışıkmıydı oda güzeldi.
  • höh be fragmanından iğrenç oldugunu cıkarttın helal olsun hoolywood da film eleştirmenligi falan yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Deathman::

höh be fragmanından iğrenç oldugunu cıkarttın helal olsun hoolywood da film eleştirmenligi falan yap

Niye biz koyunmuyuz bastaki nereye giderse o yöne gidelim.Herkesin elestri yapmaya hakkı varsa bende bu hakkımı kullanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorOfCraft

quote:

Bende hep izlerdim hala arşivi var bilgisayarımda Şahanın..Ama Atv'ye geçtikten sonra cok kötü bozuldu program tebessüm bile edemiyordum programı izlerken

Bilmemde güzeldi bir tip vardı pisiko gibi basketbol forması giymisti hatta onu avrupa yakasına istiyorlar.Birde kim 500 milyar istemezki vardı Konan ışıkmıydı oda güzeldi.

İŞİN ASLI KAYHAN

• quote:

Orjinalden alıntı: MoRtaL36EaGLe

quote:

Orjinalden alıntı: WarriorOfCraft

quote:

İŞİN ASLI KAYHAN

İşte ondan.Sonra NTV ye kaydı oradada güzeldi tiplemeleri heleki Seray Severden tecavüze ugrayan adam.Koptuk yav.

• Fragman ile bir filmi belki eleştirebilirsin ama o filmin 3dakikası onunla eleştiri yapmak ne derece doğru olur?Recep İvedik'in ilk 3dakikası yayınlansaydı onda belki tebessüm bile edemezdik.Bence bir filmin 3dakikası için konuya girmeden tebessüm ettirebilmek bile büyük bir başarıdır
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.