Şimdi Ara

Arnica demly Pro Çay Makinası Hakkında Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arnica demly Pro watt olarak yüksek olduğu için hızlı ısıtma yapar diye almayı düşünüyorum
    bu ürünü kullanan ya da arnicanın başka bir çay makinasını kullanan fikir verebilecek var mı ?

• NoBEYAZ N kullanıcısına yanıt
    sapında dijital gösterge vs olan model vardı sanırım. bu o ise hiç tavsiye etmem zira nemin bol olduğu bir üründe elektronik komponent kullanımı nemden dolayı kısa ömürlü olur. daha mekanik yani buhar anahtarlı bir şeyler bakın bence çay makinelerinde... ayrıca aynı watt tüketimine sahip bir çok farklı model var.
  • Arnica Demly Pro çay makinasını aldım kullanmaya başladım
    sabit ısı derecesini arttırdım ancak çayımı alıp çaycıyı platforma tekrar
    geri koyduğum zaman sabit durma sıcaklığının eski haline döndüğünü gördüm. Her çay aldığımda
    sabit ısı derecesini tekrar tekrar ayarlamak lazımmış, çok ama çok saçma ve mantıksız bir
    şey. kesinlikle tavsiye etmem.
  • çelik olması güzel ama onun dışında her yanı olumsuz. aldım ama beğenmedim.plastiği bile kalitesiz. gösterge ve tuşlar kötü
  • Merhaba,

Tüm çay makineleri çalışma mantığı çayı sıcak tutması üzerine kurulu iken bu makinenin mantığı sadece bir kere suyu kaynatma özelliği üzerine kurulu. Kaynatma düğmesine basılı tutarsanız evet suyu istediğiniz derecede tutuyor ama taa ki ilk çayı koymanıza kadar. Yani her çay koymada o düğmeye tekrar basmanız gerekiyor. Üretim ve tasarlanması çok yanlış olmuş.
  • hediye olarak verdim o kişi bile beğenmedi arnicadan hiçbir şey almama sebebim oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.