Şimdi Ara

Arnavutluk'ta Et Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar babam iş için Arnavutluk ve Makedonya ülkelerine gidip geliyor. Balkan Ülkelerine çok sık gidiyor.

Arnavutluk'ta bir kasaptan söylemesi ayıp et ve kıyma getiriyor. Adamın ürünleri çok temiz ve lezzetli. Görgüsüzlük olmasın diye resim yüklemedim. Sürekli alışveriş yaptığımız bir kasap.

5 Kilo Dana pirzola + 3 Kilo Dana Kıymaya 61 Euro para ödemiş babam.

Yani TR parası ile şuan 223 lira yapıyor.

Türkiye'deki et fiyatları ile kıyaslarsak nasıl sizce uygun mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Aralık 2016; 18:0:39 >

• Resim niye yükleyesin ki? Neden armavutt kasabı övüyorsun anlamadım? Ne saçma bir konu

Soruya gelirsek Türkiyede bunlara en az 290 300 lira verirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader yemin ediyorum Makedonya'da etin kilosu 9TLmiydi neydi. Bir burger soyluyosun 2 cm kalinlikta tabak kadar eti lak diye koyuyolar onune 5 tlye

he bide etler steroidli, hormonlu, gdolu hayvanlarin eti degil orijinal et bildigin

babana soyle gelirken bitolski süt getirsin, azdim yine krema gibi tadi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEVBLAVKO -- 21 Aralık 2016; 18:7:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ucuz. Saydigin et urunlerinin fiyatini bilmiyorum ama 8 kilo et almissiniz.Ve ucuz kisimlari degil sanirim. Bol 8 e 27 tl.
  • Yurt dışından et almak pek mantıklı görmüyorum, nesine güveneceğim. Ha dersin bu ülkede de güven pek yok neyse afiyet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neutumn

Vay arkadaş, Arnavutluk'a kadar gelmişiz; arkadaşım istediğini ama hoşuna gitmeyen gerçeği yazıyorum: Arnavutluk'ta et fiyatları Türkiye'den bir kat daha ucuz, senin için aynı deyip sevincini arttırmak isterdim fakat bununla yetineceğini zaten biliyorum.

Arkadaşlar ya soruyu anlamadınız ya da farklı yerlere çekiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 21 Aralık 2016; 18:16:10 >
  • Beyler 100 bin sigiri beslemek icin gereken arazi

Turkiyede Abd de veya bulgaristanda hemen hemen aynidir.

Degisken olan besi giderleridir.

80 milyona kilosunu 10 liradan et sunmak ile

3-5 milyona kilosu 10 liradan et sunmak arasinda sira daglar vardir.

1.Nufus fazla

2.Tarim horgoruluyor.

3.Devlet Ciftciyi kucuk satici degilde ,buyuk godomanlari dusunerek is yapiyor veya tesvik veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BULGARİSTAN DA NE UCUZ ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gayet iyi fiyat bence. Buradaki fiyatları dikkate alırsak, kıyma bedavaya gelmiş gibi hesap edilebilir kabaca.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

quote:

Vay arkadaş, Arnavutluk'a kadar gelmişiz; arkadaşım istediğini ama hoşuna gitmeyen gerçeği yazıyorum: Arnavutluk'ta et fiyatları Türkiye'den bir kat daha ucuz, senin için aynı deyip sevincini arttırmak isterdim fakat bununla yetineceğini zaten biliyorum.

Arkadaşlar ya soruyu anlamadınız ya da farklı yerlere çekiyorsunuz.

Matematiğin varsa eğer cevabı kendin verebilirsin.

O zaman bu forumlar ne güne duruyor ? Bir paylaşım yaptım ve sakin sakin konuşuruz diye tahmin ettim.

• Sucuk alın, eti nasil getiriyorsunuz. Ne sacma is

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet arnavutluktan et almaya başlamış vay ... dedim içimden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.