Benim babam türk annem arnavut.babam ve onun babası yani dedem ve hatta dedemin dedeleri osmanlı ordularında görev yapan askerlermiş.yani baba tarafından askeri bir aileden geliyorum.hatta dedemin babası topkapı sarayında saray muhafızıymış.ve babamın babanesiyle sarayda tanışmışlar.hatta evimizde duvarda asılı o büyük dedemden kalma savaşlarda kullanılmış kanlı bir kılıç vardı.ama maddi zorluklardan ötürü satmak zorunda kaldık.annemin babası yani anne tarafından dedem ise yugostavyada doğup büyümüş.asıl memleketide üsküpmüş.ama bir adam türk bayrağına küfür ettiği için o kişiyi bıçaklamış ve sonrasında yakalanmamak için türkiyeye kaçmış.resimlerinde gördüğüm kadarıyla aynı kıvanç tatlıtuğ gibi sarışın ve mavi gözlü.benim aklıma bir soru takıldı.balkan milletleri yani arnavutlar ve boşnaklar cermen ırklarına mı mensup? arnavutlar ingilizlerle almanlarla ve iskandinavyalılarla aynı ırktan mı geliyor? arnavutlarla almanlar ingilizler ve iskandinavyalılar aynı ırk ailesinden mi? arnavutlarda almanlar ve ingilizler gibi cermen ırklarının bir kolu mu yani alt grubu mu? annemden ötürü biraz merak ettim ve sormak istedim.bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. |
Arnavutlar cermen ırklarına mı mensup? arnavutlar almanlar ve ingilizlerle akraba mı?

Arnavutlar cermen ırklarına mı mensup? arnavutlar almanlar ve ingilizlerle akraba mı?
(En Son Oy Tarihi: 27.3.2023)
-
-
-
Sonuçları görmek istediğim için rastgele bastım,
sonuçları gör şıkkı olmalıydı.
-
Arnavutlar taş devrinde Balkanlarda yaşayan bir topluluk. Tam olarak kiminle akraba oldukları bilinmiyor fakat buna en yakın aday Yunanlar. Arnavutlar antik dönemde yaşayan İlirya'lıların soyundan geliyorlar. Akraba olduklarını gösteren tek gösterge genetik testler ve hem Yunanların hem Arnavutların Hint-Avrupa dil ailesinden bir dil konuşmaları. Fakat bu iki toplumun dilleri iki dil de Hint-Avrupa dili olsa da dilleri birbirine olduça uzak. Eğer bu iki toplumun Akrabalıkları varsa da bu taş devri kadar geçmişe gidiyor olmalı. Boşnaklar ise Slavdır, yani Ruslarla akrabadırlar. Yunanlar ve Arnavutlar ile yakın bir ilgileri yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zalmoxis -- 26 Mart 2023; 16:43:2 > -
Siz yuzde 99 ihtimal konya karamanoğlu beyliğindensiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X