Şimdi Ara

Armani Code

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, internetteki yorumlara bakarak Armani Code aldım. Almamdaki asıl neden kalıcı ve etkili olduğuna dair yorumlardı fakat kimse parfüm sıktığımın farkında değil yanlış anlaşılmasın amacım 10 metreden belli olmak değil ama dibimdeki insan bile alamıyo kokusunu. Yorumlarınız ve fiyatına değecek parfüm önerileri için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Rebul mavi kullanırdım eskiden memnundum , ucuz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y u do dis -- 10 Aralık 2013; 15:33:06 >
  • Calvin klein euphoria intense olması lazım. Çok iyidir kendisi

• Bir süre orjinal Black Code kullandım. Gayet de memnun kalmıştım
  • Armani Black Code çok iyidir aslında ama kalıcı ve koku duyulsun istiyorsan Diesel Fuel For Life öneririm kesinlikle
  • Hugo Boos al tamam mı kardesim? 10m adam gelir sana soru sorar parfümün markası ne diye. Çok yaşadım.
  • black cod,ferrari black, one million intense var şu anda, one million hepsini osutturuyor dostum, ferrari leş gibi, armani idare eder derim.
  • hugo boss'un boss isimli parfumundenmı bahsedıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsii

hugo boss'un boss isimli parfumundenmı bahsedıyorsunuz ?

aynen fena. Normalde fiyatı 100-150 tl orjinal. BEn çakma aldım zenciden 6-7 saat gidiyor ve kalıcı sahte olmasına rağmen.Dp açık parfümden alacam o nasılmıs bakak kalıcımıs oda baya .
  • dp iyidir bende şuan bvlgarı aqva var bende konuyu açan arkadaş gibi benzer sorundan muzdaribim üstelik parfüm orjinal.
  • quote:

Hugo Boos Boss ve Hugo Boos Bottled çok şahanedir, onun yanı sıra Lacoste kullanırım.
  • hugo boss boss'u azbucuk bılıyorum diğerinede en kısa zamanda bakarım, tavsiye için teşekkürler
  • quote:

dp iyidir bende şuan bvlgarı aqva var bende konuyu açan arkadaş gibi benzer sorundan muzdaribim üstelik parfüm orjinal.

parfümde ten uyumu önemli.İlk önce 100 ml ise 30 mlsini alın güzelse alın .O yorumların çoğu yalan aldıgın yer gg filanmı
  • Hayır havaalanından aldım. Ten uyumu gerçekten önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Silver Surfer

quote:

Hugo Boos Boss ve Hugo Boos Bottled çok şahanedir, onun yanı sıra Lacoste kullanırım.

boss boss un pek kokusu duyulmuyor nedendir bilmem bir saate kalmadan geciyor anca yakinimda olunca 4-5 cm olunca soruyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hayır havaalanından aldım. Ten uyumu gerçekten önemli

Bende ilk defa hugo b oss bitince dpden alacam kalıcımı bakim .
  • quote:

hugo boss boss'u azbucuk bılıyorum diğerinede en kısa zamanda bakarım, tavsiye için teşekkürler

Rica ederim.

Boss vallahi şahanedir, onun yanı sıra Lacoste ve Hugo Boos Bottled tavsiye ederim.
  • Dior Homme
  • armani code: bende anlamadım bu kokuyu sephora da o kadar sıkmama rağmen nedir nasıl kokar, anlık bile kokusunu alamadığım bir parfüm.
    bvlgari aqva ise 1.5 2 saat dayanır ayrıca kışın performansı daha kötü olur. yaz parfümüdür, tematik bir parüfmdür, bi süre sonra sıkar, parfüm arayışına geçersiniz. parfüm merakı varsa yazlık olarak versace freiche yada üst sekmentte loewe kokularına bakmanızı öneririm.

bazı arkadaşlar sevilde satılan tous parfümü öneriyorlar genç arkadaşlara buna baklarını tavsiye ederim. kokusunu ben bilmiyorum

konuyu parfümler başlığına açarsanız iyi olurdu
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_2066/tt.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 10 Aralık 2013; 17:39:53 >

• Bende 3 gün önce aldım. Kokusu gerçekten kalıcı değil.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.