Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
259.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Geçenlerde ben sattım 150TL'ye Radeon HD5770. Kart çok iyiydi banamısın demiyodu. Arma2 güle oynaya çalışıyordu. Öyle bir kart al işini görür en az 2 yıl daha.

Forumdan birisi satıyodu 150 TL'ye Radeon Hd 5770(ve Radeon Hd 5670'de satıyodu) onu alcaktım bayramdan sonra konuşuruz demiştim ama konusu kapanmış Özel Mesaj attım cevap vermedi o iş öyle yattı, sen miydin acaba ?

quote:

Orijinalden alıntı: DemirHerif

Kasma sorunu yaşayan arkadaşlar ayarlardan video memory'i default, Object Detail'i Very Low ve Postprocess Effects'i de Low yapın. Antialiasing'i kapatın. Shadow'u Normal yapın yada kasmaya bağlı olarak kapatın. Makineyi en çok kastıranlar bunlar. Eğer hala düşük fps alıyorsanız çözünürlüğü düşürün.

Ben aklınıza gelcek gelmeyecek her türlü yolu denedim her şeyi kapattım, düşürdüm ancak ekran kartı eski bi' model olduğu için ve zaten 8500 GT oyun için önerilmeyen bir model o yüzden kasıyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Geçenlerde ben sattım 150TL'ye Radeon HD5770. Kart çok iyiydi banamısın demiyodu. Arma2 güle oynaya çalışıyordu. Öyle bir kart al işini görür en az 2 yıl daha.

Forumdan birisi satıyodu 150 TL'ye Radeon Hd 5770(ve Radeon Hd 5670'de satıyodu) onu alcaktım bayramdan sonra konuşuruz demiştim ama konusu kapanmış Özel Mesaj attım cevap vermedi o iş öyle yattı, sen miydin acaba ?

geçmişe baktımda yok o ben değilmişim. yine denk gelir ama öyle bir kart. araştırmaya devam et sen.

• beyler oyun gpu nun %50 sini kullanıyordu birkaç ayarla %100 ünü kullandırtmayı başardım herşey very high orman içinde 20 fpslere kadar düşüyordu şuan 30 dan aşşağı inmiyor herşey very high ta.

ekran kartım: gtx 660m

şöyle yapıcaz. belgeler---arma 2---orada arma 2.cfg ve arma2OA.cfg var şimdi ilk arma2.cfg yi aç yapıp not defterinde açıyoruz.

orada

GPU_MaxFramesAhead=1000;
    GPU_DetectedFramesAhead=0

yazan yerleri şöyle yapıcaz.

GPU_MaxFramesAhead=1;
    GPU_DetectedFramesAhead=1;

1 değerlerini ekliyoruz. ve kapatırken kaydet diyoruz. aynısını arma2OA.cfg içinde yapın. 2 değeride 1 yapıcaz.

sonra

dayzcommander ı açıyoruz. yukarıdan settingse geliyoruz. orada multigpu support yazıyor onu işaretliyoruz.

sayfayı aşağı kaydır dayz commander options kısmında max connetions kısmını 500 yaptım.(bununla alakası varmı bilmiyorum ama. sanırım yok siz yinede yapın). aşağıdan done diyoruz ve oyuna giriyoruz.

gpu nun %100 ü kullanılıyor.

gpu nun kaçını kullandığını nasıl öğrenicez derseniz. ben msi afterburner kullanıyorum. programı açın ve oyuna girin. oyundayken alt tab yapıp programa bakın ve orada gpu usage % kısmındaki grafik göstericek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConCarnage -- 3 Eylül 2012; 15:50:58 >

• quote:

geçmişe baktımda yok o ben değilmişim. yine denk gelir ama öyle bir kart. araştırmaya devam et sen.

Araştırıyorum ama şimdi Hd 5770 alsam 2 sene sonra bu sefer o kart sorun çıkartır diye korkuyorum (Aslında çıkarsada bana pek sorun olmaz çünkü seneye sınava gircem ve kazanırsam bi'daha bu bilgisayarla işim olmaz o yüzden bu senelik yetecek bir tane alsam bile yeter )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Araştırıyorum ama şimdi Hd 5770 alsam 2 sene sonra bu sefer o kart sorun çıkartır diye korkuyorum (Aslında çıkarsada bana pek sorun olmaz çünkü seneye sınava gircem ve kazanırsam bi'daha bu bilgisayarla işim olmaz o yüzden bu senelik yetecek bir tane alsam bile yeter )

HD5770 seni en az 2 sene en çok 4 sene daha götürür merak etme

• Lingor Island'dan birkaç SS ekliyorum.

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

Bu sarışın arkadaş fazla dayanmadı.

Güzel harita fakat daha keşfedemedim tam olarak. Acaba bu adanında haritası varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

Lingor Island'dan birkaç SS ekliyorum.

Güzel harita fakat daha keşfedemedim tam olarak. Acaba bu adanında haritası varmıdır?

Ben bugün girecektim ama hiç Lingor Sunucusu yoktu belki sonra açılmıştır ya da ben yükleme bittikten sonra DayZ Commander'ı kapatıp açmadığım için girememişimdir . Zombilerede yaz gelmiş kısa kollu giymişler . Ve http://dayzlingor.com/ burda harita var.

quote:

Sağolun hocam, inşallah bulup alabilirsem ondan alırım artık ama onu bulmakta zor biraz

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 3 Eylül 2012; 19:12:32 >

• @Whitfield

Harita için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

@Whitfield

Harita için teşekkürler.

Ne demek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugun dayz yükledim yardımcı olmak isteyen ve yanına arkadaş arayın eklesin steam RickHost ekleyın mic de var takılırız xfire da var pckoqat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RickHost -- 3 Eylül 2012; 20:18:44 >
  • Lingor Island'a girdim çok zevkliydi yaklaşık 1 saattir oynuyorum. İlk başta balta buldum ama birisi öldürdü sonra tekrardan başladım galiba beni öldüren adamdı onu öldürdüm. Eşyalarını aldım( 10 dakika sonra falan Humanity sıfıra döndü) sonra birini daha öldürdüm ama eşyalarını alamadım ve Bandit Kıyafeti giydim (Zaten bi'yerde görmüştüm adam öldürünce kıyafet geliyo falan diye belkide burdadır) Ama bu sefer her şeyim sıfırlandı Öldürdüğüm Zombi sayısı, HeadShot'lar, Öldürdüğüm İnsan Sayısı hepsi sıfırlandı . Ve öldürdüğüm adamlar çok ilginç bi' şekilde öldürdüm. Birincisini yaklaşık 2 dakika kovaladım elimde baltayla adamda tüfek ve pistol vardı. Adama ilk başta Selam dedim bi'şey demedi. Sonra peşinden gittim beni farketmedi sandım(ki öyleymiş). Sonra kovalarken durdu bi'tane vurdum baltayla döndü bana sıkmaya çalıştı ama hep ıskaladı. İkinci adamda öyle oldu ben bi binadaydım tam ben çıktım o girdi diğer kapıdan adamın peşine takıldım sıkıyorum dönüp yüzüme bakmıyo en sonunda öldürdüm onuda. Acaba neden farketmiyolar beni, acaba lagger mı oldum adamlar çünkü ilk adam hep başka yerlere ateş etti.

• Bir kez daha kalabalık serverlarda hacker mağduru olduk. Ekipmanda sağlamdı. O önemli değil herhangi bir kapışmada ölsem gam yemicem. Benimle birlikte 50 kişi daha öyle öldü. Dean Hall çözüm bulur umarım yoksa kötüye gidiyor oyun.
  • Arkadaşlar arma 2 im var sizlerle nasıl oynaya bilirm biri yardımcı olabilirmi Steam hesabım RickHost Xfire pckoqat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destny

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

quote:

Orijinalden alıntı: 1881-193∞

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Ya güzel kamp patlattık itemleri düzdük ava çıkayım diyorum ama kalabalık serverlarda oyun acayip kasıyor :/

Amd phenom 3x
    8800 gt
    2 gb ram

bu sistemde hareket edemeyecek kadar kasması normal mi?
    Düzeltmek için önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

Dostum ayarlarda bir şey vardı onu kısarsan düzeliyordu ama tam hatırlamıyorum büyük ihtimal senin makineyi kastıran ağaç detayları.

bakıcam hocam teşekkürler.

Acemilik zor şey kampı sömürüp çıkıp dolu serverda şehire inince saniyesinde indirdiler gitti as50
    tekrar aynı kampa gittim kampta alice pack ve as50 kalmamış başka sniper çaldım onla idare edicem

video memory defaulttamı kardes ?

2 kişi daha demiş hocam bunu teşekkür ederim eve dönünce bakıcam

• Adam kovalayacam diye itfayenin çatısından düştüm kanı bandajla durdurdum ama 3k blood ım kaldı ve ayağım kırık yürüyemiyorum :/
    Ne yapmam lazım üstümde çok tecizat var ölüme terkedemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Beyler Erdo hileciymiş.Hack toolla bulmuş tüm silahlarını.Bunu gruptakilerden birisi söyledi.Foyası çıktı ortaya

hileci mi? hilecinin birinin hack kutusundan spawn ettiği silahları, rastgele buldu diye hileci mi oldu adam? bu nasıl bir mantıktır arkadaş? benim oynadığım kişiler ve hatta ben bile çadırlarda ekipman buluyorum ve hack itemler oluyor... O zaman bizde mi hileci oluyoruz? Defol git arkadaşım ortalığı alevlendirme.. başkasının ağzından duyduğun kesin olmayan birşey için burada tartışma çıkarma yeter artık ama !!!
  • quote:

Beyler Erdo hileciymiş.Hack toolla bulmuş tüm silahlarını.Bunu gruptakilerden birisi söyledi.Foyası çıktı ortaya

Kapanmış konuyu hala uzatıyorsun. Erdo4 hacker değil. Sadece 1 kere girdiğimiz bir serverda hack toola denk geldik ve ihtiyacımızı aldık. Bu hackerlık mı oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sparda-sama

quote:

hileci mi? hilecinin birinin hack kutusundan spawn ettiği silahları, rastgele buldu diye hileci mi oldu adam? bu nasıl bir mantıktır arkadaş? benim oynadığım kişiler ve hatta ben bile çadırlarda ekipman buluyorum ve hack itemler oluyor... O zaman bizde mi hileci oluyoruz? Defol git arkadaşım ortalığı alevlendirme.. başkasının ağzından duyduğun kesin olmayan birşey için burada tartışma çıkarma yeter artık ama !!!

Bol bol bulmuşsun o zaman hilecinin kutularından satchel charge falan

• quote:

Orijinalden alıntı: RickHost

Arkadaşlar arma 2 im var sizlerle nasıl oynaya bilirm biri yardımcı olabilirmi Steam hesabım RickHost Xfire pckoqat

Şu anda oynayan var mı bilmiyorum ama eğer sen nasıl kurulduğunu soruyosan oyunun http://www.dayzturkiye.com/yukleme-talimatlari/ burda anlatılıyor.

Düzenleme:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 4 Eylül 2012; 1:33:34 >
  • Yahu bende aldım arma 2 co yu, dayz yide yükledim, six launcher gibi birşeyden serverler önüme geliyor giriyorum. Ancak benim sıkıntım aşırı şekilde kasıyor oyun, yani very low yaptığım halde kasmalar oluyor, bug falan sanırım. Çünkü bilgisayarımın özellikleri gayet iyi, i7 işlemci, NVIDIANVIDIA® GeForce® GTX 260M ekran kartı, 2 sene önce aldım bu laptobu ve şuana kadar hiç sorun yaşamadım son 2 senenin tüm oyunlarını mis gibi oynadım. Ancak bu oyunda böyle bir sorun yaşıyorum, bilmediğim birşeymi var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Oyunu orjinal aldık, boş boş duruyor oynamıyorum zevk alamıyorum kasmasından dolayı. Önümüzdeki yaz güzel bir masaüstü almayı düşünüyorum, olmazsa onda oynayacağım. Zaten bağımsız dayz oyunu çıkıcak diyorlardı, onuda görelim.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.