Şimdi Ara

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel] (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.854
Cevap
48
Favori
263.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gaara34

quote:

Orijinalden alıntı: Gluskap

quote:

Beyler DayZ Commander yeni bir update buldu. DayZ LINGOR update'in adı. Bu nedir ne değildir bilen varmı?

Sanırım programın kendine güncelleme geldi.

Yok hocam, programın kendine de güncelleme gelmişti onu hemen yaptı zaten. Bu güncelleme ayrı bişey 370MB oldu hala inidiyor.

Aynen, 10 MB bir şey sanmıştım indiriyor hâlâ.

Şimdi baktım da sayfasına. Lingor adasında geçen farklı sunucularda oynanabilen mod çıkarmışlar. Bu da DayZ Commander'a gelmiş.

Mod sayfası: http://dayzlingor.tk

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler DayZ Commander yeni bir update buldu. DayZ LINGOR update'in adı. Bu nedir ne değildir bilen varmı?

Sanırım programın kendine güncelleme geldi.

Yok hocam, programın kendine de güncelleme gelmişti onu hemen yaptı zaten. Bu güncelleme ayrı bişey 370MB oldu hala inidiyor.

Aynen, 10 MB bir şey sanmıştım indiriyor hâlâ.

Şimdi baktım da sayfasına. Lingor adasında geçen farklı sunucularda oynanabilen mod çıkarmışlar. Bu da DayZ Commander'a gelmiş.

Mod sayfası: http://dayzlingor.tk

Aynen öyle. Boyutu 776MB civarı. Update tamamlanınca oyunun kurulu olduğu klasörün içinde @dayz_lingor ve @dayz_lingor_island adında 2 klasör oluşuyor.

http://www.dayzwiki.com/wiki/Lingor_Island

Nasıl oynanacak acaba burası?

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• beni de gruba ekleyin beyler.orjinal olarak dün aldım .gelebilecek var mı şuan bilgisiz ve çulsuzum :D
  • şimdi dayz lingor da başladıgımızda chernarus haritasındaki karakterimiz kalıcakmı gidicekmi ? buda önemli. eğer ikisindede ayrı ayrı oluyorsa gerçekten harika olur. deneyen biri buraya yazarsa sevinirim.

Orijinalden alıntı: ConCarnage

quote:

Orijinalden alıntı: deluxx

http://www.dayzturkiye.com/yukleme-talimatlari/

burdaki linkten talimatları izle arkadaşım sonrası yapamaz isen anlatırım

arkadaşlar benim dün sorularım şu tartışma yüzünden hep araya kaynadı

1. soru karakter düzünleme yapabiliyormuyuz,varsa nasıl ?

2. soru türk serverını nasıl bağlanabilirim ?

3. soru team speakten verilen ts yi nasıl bulabilirim ?

4.ve son sorum ERDO YU SEVEN KAÇ KİŞİ VAR ?

çocuk musun ?

değilim neden sordun ?

• quote:

şimdi dayz lingor da başladıgımızda chernarus haritasındaki karakterimiz kalıcakmı gidicekmi ? buda önemli. eğer ikisindede ayrı ayrı oluyorsa gerçekten harika olur. deneyen biri buraya yazarsa sevinirim.

Üstte bu cevabı vermiştim. Farklı sunucular kullanıyorlar tabii ki. Böylelikle Day Z sunucuları ile bağlantısını kesiyor. "Private sunucular" gibi düşünün.

quote:

şimdi dayz lingor da başladıgımızda chernarus haritasındaki karakterimiz kalıcakmı gidicekmi ? buda önemli. eğer ikisindede ayrı ayrı oluyorsa gerçekten harika olur. deneyen biri buraya yazarsa sevinirim.

Üstte bu cevabı vermiştim. Farklı sunucular kullanıyorlar tabii ki. Böylelikle Day Z sunucuları ile bağlantısını kesiyor. "Private sunucular" gibi düşünün.

tamam teşekkürler.

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Ekipmanlari çadırda bırakıp alıyoruz elimize AKS74 Kobra, daliyoruz elektroya Çok eglenceli oluyor ya, adamlari korkutmak cok zevkli oluyor

serverın birinde seni c4 le patlatmıştım. arkana geldim geldim, kurdum tam ayağına c4ü , BOM. sonra cesedi kontrol ederken biri geldi onu da uçurdum havaya. sanırım o gelen arkadaşındı. mükemmeldi işin ilginç yanı c4 ü bana baktığında patlattığım andı. o an neler hissettiğini merak ediyorum elektro yankılandı resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sparda-sama -- 3 Eylül 2012; 13:47:14 >
    i7 9700K - ASUS STRIX 2080 OC - Corsair 32GB DDR4 3200 MHZ - Asus Rog Strix Z390-F - Cooler Masterbox Lite 5 - Asus PG27VQ 27inch 165HZ 2K - Corsair K70 RGB MK.2 Cherry - Logitech G502 - Samsung 500 GB 860 EVO

• Çoğu servera girerken şöyle bir hata alıyorum. Özellikle güncel serverlarda. Eski sürüm sunuculara girebiliyorum yanlızca.

ArmA II / StandAlone DayZ Topluluğu [Güncel]

Gerçekten banlanmış olabilirmiyim? Ne yaptıkda banladılar onu anlamadım.

EDIT: Bazen şöyle yazdığı da oluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 3 Eylül 2012; 14:01:52 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• quote:

Çoğu servera girerken şöyle bir hata alıyorum. Özellikle güncel serverlarda. Eski sürüm sunuculara girebiliyorum yanlızca.

Gerçekten banlanmış olabilirmiyim? Ne yaptıkda banladılar onu anlamadım.

Sürümün eskidir ya da adminin biri gıcığına ban atmıştır.

Sürümle ilgili sıkıntı yok, Commander'de hepsi güncel gözüküyor. Yukardaki mesajı editledim. Kaç gündür deniyorum aynı serverları hep aynı hatalar.

• quote:

@DestroyeR33

Sürümle ilgili sıkıntı yok, Commander'de hepsi güncel gözüküyor. Yukardaki mesajı editledim. Kaç gündür deniyorum aynı serverları hep aynı hatalar.

Play with six ile girmeyi dene. Commander'la bende giremiyorum sunuculara

@DestroyeR33

Ha birde modeme reset atıp tekrar dene.Öyle yapınca gidiyordu banlar.

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Play with six ile girmeyi dene. Commander'la bende giremiyorum sunuculara

Denedim dostum sonuç aynı değişen birşey yok.

quote:

Orijinalden alıntı: DestroyeR33

Ha birde modeme reset atıp tekrar dene.Öyle yapınca gidiyordu banlar.

Evet modem reseti işe yarayabilir. Resetten sonrası sıkıntı, gırla ayar yapmak gerekiyor...

• DayZ Commander'da Arma 2 en son sürüm 96061/63 olarak gösteriyor ama en son sürüm sitede 96493 gözüküyor onu yükledim "Out of Date" diyor :D Bu arada Lingor diye bir şey çıktı yüklüyor. Başka bir harita herhalde büyük bir şeye benziyor.

Gerek yok bence 800*600 oynamana.

Bende de kasma sorunu vardı. Video Memory Default moda getirdim. Birkaç detayı Normal'e çektim. Kasma falan kalmadı. Sende öyle bir dene istersen. Özellikle video memory Default olsun.

edit: imla

Yok hocam ben her şeyi denedim ama fayda etmedi, ekran kartı eski olduğu için minimum ayarlarda bile çalışmıyo oyun. İnternetten baktım minimum ayarlar için ekran kartı yetmiyo diyo( Test eden site var oyuna yetip yetmeyeceğini). Zaten 800x600 oynarken bile tüm her şey low -very low'da.

Düzenleme:Orijinalden alıntı: deluxx

1. Oyuna giriş yaptığın zaman Esc'e basıp Abort çek Disconnect de(2 kere falan) sonra Singleplayer, Multiplayer yazan ekran gelcek orda aşağıda Player Profile var ordan düzenleyebilirsin.

2. Şu anda Türk serverı yok galiba bilmiyorum uzun zamandır girmedim, yanlış bilgi vermeyeyim.

3. Yukarıda Connections var ona tıkla Connect de Server Address'e verilen adresi yaz, Nickname'e istediğin kullanıcı adını ve varsa Sunucu şifresinide Server Password bölümüne yazacaksın ondan sonra Sunucu'ya bağlanmış olursun, ordan DayZ kanalını bulup oraya giriş yapcaksın(Veya adı neyse kanalın).

4. Yaptığın hoş bi'şey değil, konuyu tekrardan başlatmaya çalışma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitfield -- 3 Eylül 2012; 15:04:01 >
    Be Here Now

• quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

Gerek yok bence 800*600 oynamana.

Bende de kasma sorunu vardı. Video Memory Default moda getirdim. Birkaç detayı Normal'e çektim. Kasma falan kalmadı. Sende öyle bir dene istersen. Özellikle video memory Default olsun.

edit: imla

Yok hocam ben her şeyi denedim ama fayda etmedi, ekran kartı eski olduğu için minimum ayarlarda bile çalışmıyo oyun. İnternetten baktım minimum ayarlar için ekran kartı yetmiyo diyo( Test eden site var oyuna yetip yetmeyeceğini). Zaten 800x600 oynarken bile tüm her şey low -very low'da.

Anladım. O zaman dediğin gibi yapacak birşey yok. İnşallah yakında iyi bir kart alırsın.

• quote:

Anladım. O zaman dediğin gibi yapacak birşey yok. İnşallah yakında iyi bir kart alırsın.

İnternetten çok aradım ancak düzgün, iyi ekran kartları 400-600 arası hep. Almayı düşündüğüm Radeon HD 5870 şu anda alabileceğim en iyilerden biri çok uçmadan fiyatı ( Ancak malum öğrenci olunca 400 lira parayı nasıl toplayıp alırsın ekran kartını )
    Be Here Now
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whitfield

quote:

İnternetten çok aradım ancak düzgün, iyi ekran kartları 400-600 arası hep. Almayı düşündüğüm Radeon HD 5870 şu anda alabileceğim en iyilerden biri çok uçmadan fiyatı ( Ancak malum öğrenci olunca 400 lira parayı nasıl toplayıp alırsın ekran kartını )

Geçenlerde ben sattım 150TL'ye Radeon HD5770. Kart çok iyiydi banamısın demiyodu. Arma2 güle oynaya çalışıyordu. Öyle bir kart al işini görür en az 2 yıl daha.

• Kasma sorunu yaşayan arkadaşlar ayarlardan video memory'i default, Object Detail'i Very Low ve Postprocess Effects'i de Low yapın. Antialiasing'i kapatın. Shadow'u Normal yapın yada kasmaya bağlı olarak kapatın. Makineyi en çok kastıranlar bunlar. Eğer hala düşük fps alıyorsanız çözünürlüğü düşürün.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.