Şimdi Ara

ARMA 3 FPS SORUNU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar; benim ufak bir sorum olucaktı! yakında zamanda sistem topladım. çok iyi olmasada kötü bir sistem değil. fakat arma 3 altis life da fps düşük alıyorum. yani Merkezi yerlerde (kavala, Athira) buralarda FPS 20'ye kadar düşüyor. Daha açıklık alanlarda FPS en fazla 60 görüyor. Çözünürlükleri Low'da yapsam Ultrada yapsam pek birşey değişmiyor. Sizce bu normal mi? sistemi altta paylaştım. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

anakart:Giga 990FXA-UD3 R5
    Bellek: 16 GB kingston DDR3
    işlemci: Amd fx8300 3.3 Ghz
    Ekran karti: Amd RX480 Gaming X 8gb 256 Bit
    SSD: samsung Evo 750 250 GB

Bu arada 3-4 saat oyun sonrası sistem sıcaklığım.

işlemci: 43 Derece
    Ekrankartı : 52 Derece
    Anakart: 45 derece

• yukarı
  • Bu tarz bir sisteme sahip olup, armada düşük FPS alan var mı? Yani benlik bir durum mu? yoksa genel mi?
  • Altis Life serverlarında 30 FPSden yüksek aldığımı hatırlamıyorum imzadaki sistemle ayarlar ne olursa olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: specialkiller21

Altis Life serverlarında 30 FPSden yüksek aldığımı hatırlamıyorum imzadaki sistemle ayarlar ne olursa olsun

Hocam siz ciddi misiniz bende yer yer 30'u görüyorum diye ekran kartını değiştirecektim siz bile o sistemle o fpsyi alıyorsanız yapacak birşey yok sanırım?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sisteminizle alakalı bir durum yok.Arma optimizasyonu aptal bir oyun oldugu için öyle.Ancak armanın intel işlemcilerde daha iyi çalıştıgı bir gerçek..İ5 6500 ve gtx950 ile kavalada minimum 40 fps alıyorum çogu ayar high vaziyetteyken..Dedigim gibi oyun optimizasyon özürlü ek olarakda amd işlemcileri pek sevmiyor sorun bundan ibaret..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 Fps'de kasma
    8 yıl önce açıldı
    CRYSİS 1 KASMA SORUNU
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.