Bildirim
arma 3
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kosteneki
arma 3 alabilircegim bir site biliyormusunuz key olarak steam hariç olsun orda fiyatlar baya fazla
www.g2a.com -
g2a da şuan yokmus destek sistemide önümüzdeki sürede gelemiyecegini söyledi başka güvenilir site varmı alabileceğim -
birde polonya keyini kullandıgımızda steam banlıyor tarzı söylentiler var doğrumudur yada sürekli vpn ilemi oynamamız gerekmektedir -
2 ay önce arma 2 co aldım sırf dayz için ve bir dahada bohemia yapımı hiçbir oyunu almamaya yemin ettim bu kadar buglu bu kadar optimizasyon özürlü bir oyun hayatımda görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konuyu hortlatıcam ama merak edenler için, az önce g2a dan polonya keyi ile arma 3 aldım,
cyberghost vpn ile steam den tanıttım şuanda oyun iniyor.Sürekli region free olmayan oyunları alınca banlayabiliyorlar galiba.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X