Şimdi Ara

arkdaşlar taraftar modem taahüt bitimindeyim, ne seçmemi önerirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • taraftar mobil modem 8gb taaahütüm geçen ay bitti, şuan faturam 49 liraya çıktı. sınırsıza geçmeği düşünüyorum, buna geçerken bu paketi ve hattı kapattırmam gekiyormu ayrıca sınızsız pakette yeni 21mb destekleyen modem veriliyormuş,

sizce nasıl bir yol izlemeliyim,
    ayrıca hız için, başka telefon ile daha hızlı bir şekilde internetten yararlanabilirmiyim ?
    aveayı arasam kendime özel bir indirim den yararlanabilirmiyim

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

taraftar mobil modem 8gb taaahütüm geçen ay bitti, şuan faturam 49 liraya çıktı. sınırsıza geçmeği düşünüyorum, buna geçerken bu paketi ve hattı kapattırmam gekiyormu ayrıca sınızsız pakette yeni 21mb destekleyen modem veriliyormuş,

sizce nasıl bir yol izlemeliyim,
    ayrıca hız için, başka telefon ile daha hızlı bir şekilde internetten yararlanabilirmiyim ?
    aveayı arasam kendime özel bir indirim den yararlanabilirmiyim

Benim bildiğim hattı kapatmanıza gerek yok.Çünkü bu hatla devam ederseniz yeni hat vergilerini ödemekten kurtulursunuz.Tarife değiştirmeniz gerekir.Size özel bir indirim tabi ki olabilir.Forumda en az 12 aylık olan Avea kullanıcılarına telefonda çok iyi fırsatlar sunduklarına dair bir konu vardı.Sanırım 4 gb interneti 10 lira olarak teklif etmişler.Sorularınızın cevabını en iyi çağrı merkezinden alabilirisiniz.İster arayın ister forumda Avea destek bölümüne sorunuzu yazın onlar sizi arasınlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.