Şimdi Ara

arkdaşlar sizce hangi televizyon lütfen yardım edin (biraz acelede)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • oyun oynıyacaksan --> 2
    Sd yayın izliceksen --> 3
    hd yayın ve film izlicekesen --> 1
  • neye göre karar veriyoruz yani hangi özelliklerine bakıp da bu oyun için filan dedin biraz açıklarsan sevinirim
  • Oyun için Samsung mu? Bir aratın bakalım google'da "led tv input lag" anahtarıyla neler göreceksiniz? Oyun için samsung'dan kesinlikle uzak dur arkadaşım, her alanda gerek SD kanallarda, gerekse HD yayınlarda Samsung inanılmaz iyi performans veriyor ama oyun konusunda hiç tavsiye etmiyorum. Oyunda TV'nin işlemcisi en az %20 etkiler lag durumunu. FPS değeriniz sürünür yerlerde TV ne kadar çok fonksiyon aktiffleştirir ve görüntü işleme süresini uzun tutarsa.

    Sony, oyun konusunda ve görüntüde her iki açıdan da tatmin eder sizi ama biraz pahalıdır fiyatları muadili diğer markalara göre. Philips konusunda ise yorum yapamayacağım hiç inceleme imkanım olmadığından dolayı.

    Ever bütçenizi 1500 lira civarında tutabilirseniz XBOX için 3D bir TV önerirdim size. LG 32LW4500. Oyun konusunda lag sıkıntısı yok ama tabii 2D performansında bir SONY değil. Yalnız dediğim gibi LW4500 muadili bir Sony ararsanız en az 2000 lirayı gözden çıkarmalısınız.

    Panel işi ciddidir. Bu TV'yi bir kere alıp, en az 5-6 sene kullanacaksınız. Ekonomi yapmak için eski nesillere para dökmeyin. Pusuya yatın, full hd led'lerin kampanyalarını takip edin.




  • boyutu büyültmelisin.
  • o zaman siz önerebilir misiniz ?ama üç boyutlu olmasın çünkü ekonomik nedenlerden dolayı,özellikle oyun açısından da tatmin edici olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.