Şimdi Ara

arkdaslar 2-3 yıl önce aldıgım pc kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar 3 yıl önce pro 2000 İnfinity 562 cok ısnıyor 2 kerre format attım yok biosdan bakıyorum 60 drece sıcaklık acaba neden olabilir...
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Basic
    İşlemci Üreticisi : AMD
    Bellek : 2 GB DDR2
    Sabit Disk : 320 GB
    Bellek Tipi : DDR2
    İşlemci Tipi ve Hızı : AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6 GHz
    İşlemci Tipi : AMD Athlon 64 X2 5000+
    İşlemci Hızı : 2.6 GHz
    Bellek : 2 GB
    Optik Sürücü : DVD-RW
    Ses Çıkışı : Hoparlör Çıkışı
    Ses Girişi : Mikrofon Girişi
    Ekran Kartı : 1280 MB ATI Radeon HD3450
    Garanti Süresi : 2 Yıl

arkdaslar lütfen kapanırken slepp mode fln yazıo ...

• İŞLEMCİ FANINI SÖKÜP TEMİZLERMİSİN.VE İŞLEMCİ ÜZERİNE BİR MİKTAR ISI PASTASI SÜRERMİSİN.MUHTEMELEN DÜZELECEKTİR.
  • işlemci fanınız iyice tozlanmış olabilir fanı çıkartıp temizyein ve işlemci ile fan arasındaki termal macunu iyi temizledikten sonra yeniden termal macun sürerek fanı yerlerştirin kablosunu takmayı unutmayın
  • ankarada nerede satılır bu macun ... arkadasım marketlerde warmıdır. 100. yıldayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: djsamed

ankarada nerede satılır bu macun ... arkadasım marketlerde warmıdır. 100. yıldayım

pc parçası satn dükkanlarda vardır veya elektronik tamiri yapan dükkanlarda marketlerde anca diş macunu bulursun oda işe yaramaz
  • kac tl dir en ufağı
  • 5 tl ısı pastası al.macunlar 5 para etmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni(2.EL) PC Aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sleep mode diyorsa uyku moduna geçiyordur. eğer ısınmadan dolayı birşey olsa pc direk kendini resler. büyük bir ihtimal klavyenizde uyku moduna geçiren tuş bozuldu ve siz başka bir yere basıncao tuşa basmış gibi oluyorsunuz. başka bir klavye kullanarak test et bakayım.
  • yok sıckalıkla alakalı bi durum arkadaslar peki su anda bualbilecegim bi yer yokda evdeki şeylerle bişeyler yapamazmıyız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.