arkdaslar 3 yıl önce pro 2000 İnfinity 562 cok ısnıyor 2 kerre format attım yok biosdan bakıyorum 60 drece sıcaklık acaba neden olabilir... İşletim Sistemi : Microsoft Windows Vista Home Basic İşlemci Üreticisi : AMD Bellek : 2 GB DDR2 Sabit Disk : 320 GB Bellek Tipi : DDR2 İşlemci Tipi ve Hızı : AMD Athlon 64 X2 5000+ 2.6 GHz İşlemci Tipi : AMD Athlon 64 X2 5000+ İşlemci Hızı : 2.6 GHz Bellek : 2 GB Optik Sürücü : DVD-RW Ses Çıkışı : Hoparlör Çıkışı Ses Girişi : Mikrofon Girişi Ekran Kartı : 1280 MB ATI Radeon HD3450 Garanti Süresi : 2 Yıl
işlemci fanınız iyice tozlanmış olabilir fanı çıkartıp temizyein ve işlemci ile fan arasındaki termal macunu iyi temizledikten sonra yeniden termal macun sürerek fanı yerlerştirin kablosunu takmayı unutmayın
ankarada nerede satılır bu macun ... arkadasım marketlerde warmıdır. 100. yıldayım
quote:
Orijinalden alıntı: djsamed
ankarada nerede satılır bu macun ... arkadasım marketlerde warmıdır. 100. yıldayım
pc parçası satn dükkanlarda vardır veya elektronik tamiri yapan dükkanlarda marketlerde anca diş macunu bulursun oda işe yaramaz
sleep mode diyorsa uyku moduna geçiyordur. eğer ısınmadan dolayı birşey olsa pc direk kendini resler. büyük bir ihtimal klavyenizde uyku moduna geçiren tuş bozuldu ve siz başka bir yere basıncao tuşa basmış gibi oluyorsunuz. başka bir klavye kullanarak test et bakayım.
yok sıckalıkla alakalı bi durum arkadaslar peki su anda bualbilecegim bi yer yokda evdeki şeylerle bişeyler yapamazmıyız...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme