Şimdi Ara

Arkadaştan yediğimiz kazık [Yardım Lütfen]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
3
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi yıllık yapılıyor okulda ve bunun için fotoğraf çekimine gitmemiz gerekiyor ama grup olarak. Neyse 3 kız 2 erkek anlaştık biz fotoğraf çekimi için. Burak isimli de bi arkadaşımız var yeni geldi bizim sınıfa. Aramız bayağı iyi oldu bununla ve o da bizimle gelmek istedi. Sonuç olarak 3 kız 3 erkek olacaktık. Neyse kızlara sorduk Burak'da gelmek istiyor falan diye. Kızlar bayağı sert çıktı ya o mal neden gelicekmiş gelmesin cart curt...

Biz de dedik ki ulan bunlar bizim kardeşimizi istemiyor fotoğraf çekimine, e çok ta sert konuştular. Madem öyle bir oyun yapalım bunlara(tam olarak oyun da denmez de neyse). Şimdi hazırladığımız plan için cumartesi günü saat 10:30 da falanca fotoğrafçının önünde buluşalım dedik. Dedik ama biz 3 erkek olarak gitmiycez fotoğraf çekimine, hepsi Burak için yani. Kızlar gitsin sap gibi kalsın diye. Neyse her şey tamam Cumartesi günü geldi gitmedik fotoğraf çekimine. Vee akşam arkadaşım instagramdan gördüğü fotoğrafı attı bana. Fotoğrafta Burak ve o bahsettiğim 3 kız var. Fotoğrafçının orda çekmişler. Yani biz her şeyi Burak için yaptık gitmedik çekime. O ise kazığın en alasını atıp bizi oyuna getirdi ve kızlarla gitti fotoğraf çekimine, asıl biz sap gibi kaldık.

Şimdi sizden istediğim yardım şu; biz bu çocuğa ne yapabiliriz? Ne yapabiliriz de bu kazığı ona ödetebiliriz? Cidden çok sinirlendik arkadaşımla, ne yapacağımızı bilmiyoruz.

• Yok lan gitmedim ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buz Gibi Sıcak Su -- 18 Ocak 2015; 23:34:54 >
  • Vesikalık çeken mercan dede ! okumayın
  • Kaba kuvvete gerek yok şuan için. Yaratıcı bir şeyler lazım ya. Bu kazığı ona ödetmemiz lazım.
  • Kazığa oturtun
  • Hadi dh güveniyorum size ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yilliktaki resmin uzerine fotoshopla tarzi bisey yap. Tarihe gecersiniz hem

• Arkada?ly?ynyzy bitirin bugun kyzlar için sizi sattyysa ilerde daha kotusunu yapmayaca?yny nasyl bilcen ve csb
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    Bunu yapmak zor olabilir ama bu dediğin şey sayesinde kafamda bir şeyler şekillenmeye başladı. Teşekkürler fikir için.
  • Şeytana ne hacet şu kızlar varken çocuğun haberi yoktur belki? Sonuçta kızlar direk seni istemiyoz demezler yüzüne ordada kim bilir neler demişlerdir çocuğa daha kötüsünü söyleyim mi? O kızlar senin arkandan kim bilir neler diyolardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabri9135 kullanıcısına yanıt
    Çocuğu aldık adam akıllı biz konuştuk zaten böyle böyle diyorlar diye. Evet işin daha kötü kısmının bende farkındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeiLucas

Bunu yapmak zor olabilir ama bu dediğin şey sayesinde kafamda bir şeyler şekillenmeye başladı. Teşekkürler fikir için.

Fotoğrafı dh'ye at gerisini boşver onlar hal eder

• Çok güzel şeyler çıkar da fotoğrafları biz koymuyoruz. Nasıl koyacağımızı öğrenmem lazım. Eğer bu dediğine müsait bir şey ise... Neler çıkar buradan neler.
  • Bizim böyle bi problemimız olsa çoktan köşeye çekip dövmüştük şimdi siz düşünün

• Bahallı_Şeker kullanıcısına yanıt
    Dövmesine döveriz evet ondan daha kolay bir şey yok ama. Ne bileyim yine de daha farklı bir şeyler lazım bize.
  • O çocuğa kızlarla bi hafta sonu ayarladım avm ye gitcez de ama siz 2 kız 2 erkek olun bunada son anda haber ver ve buluşma yerindeki normal saatin 30 dk gecikmişini söyle geç kalsın buluşma yansın
  • sen fotoğrafı burda paylas ve sonuclarını gör emin ol gülmekten ölecen garantisini veriyorum sana
  • max 14

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi laf vardır acıma yetime döner koyar totona
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.