Şimdi Ara

Arkadaşlığa son verip sevgili olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç senedir aynı sınıfta olduğum kıza ondan hoşlandığımi söylemek istiyorum. Lise dörtteyiz. İlk senelerde de hoşlanıyodum ama o soğuktu bana karşı ama artık öyle değil. Yani bu sene diğer arkadaşlarımın da düşüncesi aynı; o da bana karşı boş değil, bi şeyler var. Kız bi melek adeta. Güzel, iyi, çalışkan.. Hiç bi olumsuz sıfat söyleyemeyiz onun için. Ama nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. Sonuçta bu sene ikimiz de birbirimizden hoşlanyormuşuz gibi görünse de iki sene boyunca da normal iki arkadaştik. Böyle bi durum olduğu için tedirginim. Ha tabi yine az da olsa reddedilme durumu var, onu da göze almak gerek. Ayrıca diğer arkadaşlarımın tutumu da nasıl olur bilmem. Tedirginim, ne yapacağımı, nasıl yapacağımı bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yukarı

• Ben de 3 senelik arkadaşıma söyledim mutlu son oldu hiç bi kötü etkisi olmaz aksine geçmişten bol bol sohbet eder eğlenirsiniz söyle gitsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

Ben de 3 senelik arkadaşıma söyledim mutlu son oldu hiç bi kötü etkisi olmaz aksine geçmişten bol bol sohbet eder eğlenirsiniz söyle gitsin

Küçük de olsa reddedilme, olumsuz tepki alma korkusu var ya o tedirgin ediyo beni, o yüzden çekiniyorum biraz. Ayrıca nasıl söyleyecegimi de tam bilmiyorum

• yukarı

• Ters teperse onu kaybedeceksin ve onunla aynı sınıfta olduğun için hergün acı çekeceksin.Bunları göze alıyorsan yap derim.

Arkadaşlığa son verip sevgili olmak

Orijinalden alıntı: Muco53

Ters teperse onu kaybedeceksin ve onunla aynı sınıfta olduğun için hergün acı çekeceksin.Bunları göze alıyorsan yap derim.

Ben de zaten böyle de bir ihtimal olduğunu düşündüğüm için tedirginim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onun ve benim samimi olduğumuz yakın ortak bi arkadaş durumu anlatsam mı acaba diye düşünüyorum. Direkt kıza söylemek yerine önce o ortak arkadaşa söyleyip mi hareket etsem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.